W związku z tym, ze 3 część naszego tematu jest juz w archiwum wklejam post Miki84 (dla tych, którzy nie doczytali):
"Witajcie
Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie?
Tak wiec u mnie troszke zmian
Mianowicie -29.12 na tescie ujrzalam 2 kreski
Bardzo sie boje na dodatek zrobilam bete w 29dc i wyniosla 3026 zas w 32dc wyniosla 3636 takze cos wolno rosnie
bylam coprawda na USG w 32dc jest pecherzyk ciazowy o srednicy 4mm ,ale co bedzie dalej tego niewiem martwi mnie ta beta
Pozdrawiam Was cieplutko"
Skopiowałam, bo takie wiadomosci są nam tu potrzebne!!!!
[ Dodano: Wto 08 Sty, 2008 08:04 ]
tylko na momento bo do dentysty idę apropos tego to mam dylemat niewiem czy mogę brać znieczulenie ,bo niewiem czy jest ciąża czy też nie
Celesta, miło kochana ,ja też lubię jak ktoś tu jest i nie siedzę sama ,a wchodzenie tu pomaga mi bardzo na rozdarte czasem żalem serduszko,a tak wogóle to uwielbiam moje kumpele
Myślę, ze nawet jeśli jest ciąża, to jest to tak wczesny etap, że nic się nie stanie. Ty akurat czekasz, ale wiele kobiet nie wie o ciąży i idzie na rózne badania i potem nic się nie dzieje.
dziękuję za odpowiedz
kochana ty ale dziś dostaniesz po dupce za to co napisałaś na antykoncepcjii płodności :dumbells: ,niewolno ci tracić wiary w to że zostaniesz mamą,bo zostaniesz słyszysz!!!
myszka 81, ze względu na obiążenia psychiczne i ilość cierpień, to byłoby najlepiej, aby akurat ta część forum świeciła pustkami, miejmy nadzieję ze nikt nie przybędzie w to miejsce.
tak ja też nikogo nowego nie chce tu widzieć dzieciaczki mają pozostać w brzuszku aż do narodzin :clap2: koniec i basta ,a ty kochana na fluidki zmykaj swoją porcję śniadania zjeść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum