ale ze mnie gapa:P saszetka espumisan easy:) nawet wynalazłam zdjęcie żeby pokazać;P ale nie mogę Ci pokazać bo nie moge jeszcze nic dodawać:(
pokusiłam sie poczytać o tym więcej i z tego co piszą to naprawdę bezpieczne są te granulki, ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz;)
nioooo tak spróbowałam właśnie ten gratis z gazety:) byłam po dobrym obiadku i trochę sie przejadłam, więc sypnęłam sobie te granulki;) smaczne są niesamowicie nawiasem mówiąc:p no i mi pomogło, czułam się lżej;)
hmmm.... raczej tak bo mam płaski brzuszek po nim;) a że jest bezpieczny dla organizmu bo działa tylko wtedy gdy te pęcherzyki gazów są w przewodzie pokarmowym, to jetem spokojna że sobie nie zaszkodzę;)
czyli taki espumisan easy jest w sam na imprezy z tego co opisujesz....czesto tak mam jak sie na jem gdzies np u rodziny, to wiadomo... nie chce co 5 minut wstawac od stolu i wychodzic do lazienki...
no tak:) Ostatnio mialam znowu impreze rodzinna i espumisan easy przydal sie nie tylko mi, ale tez mojej siostrze:) Juz od dluzszego czasu stosujemy go i mozemy stwrierdzic, ze on naprawde pomaga:) Ale nie zobaczysz efektow dopoki nie sprubojesz:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum