Pomogła: 1 raz Dołączyła: 27 Kwi 2008 Posty: 52 Skąd: Żelazowa Wola
Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 22:54
A czy można zapobiec dalszemu rozwojowi homoroidów? Jak juz pisałam czasem mnie ,,kłuje " coś w tych okolicach i sie tak zastanawiam czy mam po prostu czekac, az będa olbrzymie i trzeba bedzie je wyciac lub zaleczac, czy moge jeszcze cos z tym zrobic?
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 27 Kwi 2008 Posty: 52 Skąd: Żelazowa Wola
Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 01:54
Troche to dobijajace, zwłaszcza,że widzialam jak moja mama męczyla się jak była w ciązy i miała urodzic brata- praktycznie z łózka nie wstawała, nie mówiac o tym co bylo po porodzie... Why me??
Mam pytanie ...pisałyscie o tabletkach CYCLO 3 FORT. że są dobre i pomogły ale ile razy na dzień je brałyście ? Niby pisze że 4-5 razy ale w takim razie opakowanie starczy na ok tydzień a nie należą do tanich leków. Czy można je brać np. 3 razy dziennie ?
posterisan czopki i masć ten mocniejszy mozna stosowac, ale to jest na recepte a bez recepty sprzedaja słabszy, jak wyjdzie to juz zostanie tylko sie obkurczy, uwazajcie po porodzie i nie dopuszczajcie do zaparć
Posterisan H ... ale faktycznie on jest mocny i nie należy przesadzać z nim w ciązy, stosować w naprawdę ostrych stanach.
Poza tym doustnie Cyclo 3 fort a przy ostrych stanach daflon (mi pomogły)
posterisan czopki i masć ten mocniejszy mozna stosowac, ale to jest na recepte a bez recepty sprzedaja słabszy, jak wyjdzie to juz zostanie tylko sie obkurczy, uwazajcie po porodzie i nie dopuszczajcie do zaparć
Stawiam na posterisan H maść działa super nawet ta słabsza bez recepty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum