no jakoś to przeszłam bez antybiotyku, kupiłam krole do uszu na bazie olejków eterycznych i pomogło ale następnym razem będe biegła do lekarza:(- mam nadzieję ze nie będzie tego następnego razu....
Ja wyleczyłam swoje dziecko skutecznie z zapalenia ucha metodą ludową - sok z gotowanej cebuli - trzy kuracje antybiotykowe nie pomogły , zapalenie wracało, wkroplenie przez 4 dni do ucha soku z podduszonej cebuli (ja jeszcze wkłdałam ten rdzeń cebuli w gaziku do ucha) sprawiło, że zapalenie przeszło i teraz po 15 latach mogę stwierdzić, że nigdy nie wróciło:)
Metody z cebulą zupełnie nie znałam. Ale pamiętam, że kiedyś jak byłam mała to mam wsadzała mi jakaś roślinę do ucha. Pomagało. Nie pamiętam nazwy rośliny ale miała bardzo intensywnie pachnące olejki eteryczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum