Dla mnie miesiaczki od kilku lat były jak koszmar.Bolało tydzien przed,tydzien miałam miesiaczke,i jeszcze kilka dni po odczuwałam bole.W dzien w kt dostawałam okres gotowa byłam isc po scianie.Spanie na siedzaco i do tego bardzo obfite krwawienia.Byłam załamana.Łaziłam po lekarzach i wszyscy rozkładali rece,bo cytologia super,zadnych zmian ani anomali a co miesiac horror.Jedna pani doktor pojechała ze mna krotko i powiedziala ze organizm domaga sie ciazy,bo to juz czas! w koncu trafiłam do swietnego lekarza.Zbadał mi poziom hormonikow i okazało sie ze musze uzupełnic progesteron.Zapisał mi DUPHASTON.Poczatkowo mialam mieszane uczucia-brac i nie brac,ale dzis nie zaluje.Jak nie zerkne w kalendarz to nawet nie czuje ze sie zbliza..:)
_________________ ..najważniejsze to być bestsellerem w codziennej prozie zycia..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum