Witam! Jestem nowym użytkownikiem, chciałam zapytać czy któraś z Was używała kiedyś jakichś leków na złagodzenie objawów PMS ( czyli dobrze niektórym znanego stanu napięcia przedmiesiączkowego). Jeśli tak to jakich? Jakie były skutki uboczne, czy byłyście/ jesteście zadowolone z ich działania? Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
Polecam castagnus,jest to ziołowy lek który super reguluje miesiączki,owulacje i zmniejsza napięcie.Jest bez recepty nie kosztuje dużo ok 15-18 zł i nie miałam zadnych objawów ubocznych.Gin kiedy mu powiedziałam że biore też mi polecał.Pozdrawiam
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
A ja polecam Femal PMS Forte, jest naprawdę fajny, nie czuję się już jak wielki napełniony wodą balon - a i mój mężczyzna z ulgą przyjął zmierzch słynnego: BO TAK! A tak serio, to odkąd pamiętam ciężko znosiłam napięcie przedmiesiączkowe, aż się sama wkurzałam, że tylko bym ryczała i nic więcej. Szybkie schodzenie po schodach - koszmar itd. Ten lek nie ma żadnych skutków ubocznych, jest w 100% ziołowy.
czekający w domu z kolacją mężczyzna.. no a jak to nie pomaga to już trzeba dobrać jakieś preparaty. a długo stosujesz ten Femal PMS Forte? skąd się o nim dowiedziałaś? bo ja sie zastanawiam nad jakimś środkiem. kiedyś wychodziłam z założenia, że samo przejdzie, ale po co się męczyć (i faceta swojego tez ) skoro można ten ból zniwelować..
a ja nie wiem raczje oc ot pms jest bo ani przed okresem ani w trakcie nic mnie nie boli i dlatego nie rozdraznia no moze oprocz piersi ale slyszlaam ze niezawodna jest czekolada
bo to chodzi o magnez
i można sam magnez albo
magnez i witamina b
ja polecam asmag forte jest duża dawka magnezu
bezpieczne nawet w ciązy działa przeciwskurczowo
bardzo dobry jest dla kobiet starających się bo polepsza pracę jajników
magnez ma też działanie antydepresyjne
jak brałam magnez niemaiłam żadnych bóli brzucha przed @
rozdrażnienia, piersi wkońcu w niebolące itp rzeczy pms-owych
a no i mniejsze łaknienie na słodycze
czyli magnez dla odchudzających tez się sprawdza
Ostatnio zmieniony przez kaska0404 Sob 19 Kwi, 2008 21:44, w całości zmieniany 1 raz
a ja nie wiem raczje oc ot pms jest bo ani przed okresem ani w trakcie nic mnie nie boli i dlatego nie rozdraznia no moze oprocz piersi ale slyszlaam ze niezawodna jest czekolada
z tą czekoladą na PMS (Pomóż Mi Słodko) :clap2: to nie jest wcale taki głupi pomysł. Może w pijalni czekolady Wedla?
Z programu naukowego BBC dowiedziałam sie, że na te dolegliwości powinno się jeść dużo nabiału- jogurtów i tłustych ryb. Nie wypróbowałam jeszcze, bo na szczęście nie muszę.
_________________ "Kto nie ma odwagi marzyć, nie będzie miał siły do walki"
A ja polecam Femal PMS Forte, jest naprawdę fajny, nie czuję się już jak wielki napełniony wodą balon - a i mój mężczyzna z ulgą przyjął zmierzch słynnego: BO TAK! A tak serio, to odkąd pamiętam ciężko znosiłam napięcie przedmiesiączkowe, aż się sama wkurzałam, że tylko bym ryczała i nic więcej. Szybkie schodzenie po schodach - koszmar itd. Ten lek nie ma żadnych skutków ubocznych, jest w 100% ziołowy.
a wiesz, że spróbowałam tego Femala Forte? i powiem ci, że działa całkiem nieźle. Przestały mnie aż tak piersi bolec i nawet humor jakiś taki inni niż zwykle przed miesiączką.. jeszcze muszę trochę z nim poeksperymentowac. Ma nawet jakieś standardy szwedzkie zatwierdzone... 8-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum