No uśmiałam się do łez z Waszych opisów usg dowcipnego. Ja przez te lata sstrań miałam wyłącznie dowcipne i przestało to robić na mnie jakiekolwiek wrażenie. Usg przez powłoki miałam dopiero od 2 trymestru ciązy, choć i tak na koniec dowcipne, zeby szyjkę dobrze zbadać. Ale naprawdę takie usg to nic w porównaniu z badaniem drożnosći jajowodów, które to miałam na żywca.
Pomogła: 369 razy Wiek: 30 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 3315 Skąd: Las Vegas
Wysłany: Czw 17 Gru, 2009 21:41
jestem i boli znów
ale jutro na 17 ide prywtanie do dentysty kuźwaaa jak się boję Dudka dzięku za tulenie montenia jesuuu o czym do mnei mówisz, o jakich miazgach
a ta choinka w tesco za 29, 99 zł to taki drapok
aniolka napisał/a:
A ciekawe jak tam nasza cierpiąca Beatka?.......
boli i smród w gębie
bojam się nocy
Jaga2004 napisał/a:
Kobita siedziała za kierownicą. Auto stoi na awaryjnych a zaden idiota się nie ruszył żeby pomóc, drugie auto na skrzyżowaniu ... facet mało nie zarył w sniegu jak pchal to auto ... znowu żaden debil się nie ruszył.
skwary jebane no żeby im chujki uschły
justyś napisał/a:
ale 6stycznia znów słomiane wdowieństwo
justyś napisał/a:
jutro idę na usg dowcipne
bo cię clo(nujemy) w tym cyklu
i trzeba jajcory podejrzeć
kciuki kciuki kciuki
Dudka napisał/a:
szybie a to znaczy że w domu jest cieplej jupi
8)
jestem z siebie bardzo zadowolona
Zuch Dudka
Dudka napisał/a:
się zszokowałam pierwszy raz jak byłam bo tu mi kazał się rozluźnić a tu musiałam trzymać żeby mi nic nie wyleciało hahahahaha
Ostatnio zmieniony przez myszencja Czw 17 Gru, 2009 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Justys ,ja ic zycze aby tam ładne jajca po tym Clo bylu
naprychalam na to i nakichalam i wogole same dobre fluidki wyslalam
moglam jeszcze Adriankowi dac
a dowcipne usg jest do zniesienia ,tak jak Celesta mialam ciagle tylko dowcipne i dopiero polowkowe mialam przez brzuch ale potem i tak mialam dowcipne w celu lepszego sprawdzania szyjki macicy ,mnie ono nic nie bolalo no moze oprocz tego jak dotykal torbieli to wtedy owszem a tak to pikus ,cieńsze to to od meskiego pytasiora ,wiec nawet nie poczujesz
Myszencja zabalek cie boli>??? wspolczuje, a nie masz gdzies w okolicy dyzuru zebys sie zglosila z tym bolacym zebem , dobrze ze u nas w lublinie jest cos takiego bo cala noc to zwariowac mozna
Dudu pomyslowa babeczka jestes ,widze ze potrzeba jest matka wynalazku ,ale prosze cie ty nic sama chudzinko nie dzwigaj ,a jeszcze mowilas ze cie plecy bola ,to juz wogle
Pomogła: 369 razy Wiek: 30 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 3315 Skąd: Las Vegas
Wysłany: Czw 17 Gru, 2009 22:04
lampka napisał/a:
a tak to pikus ,cieńsze to to od meskiego pytasiora ,wiec nawet nie poczujesz
dokładnie
wiec nie wiem czym sie marwtić,
lampka napisał/a:
Myszencja zabalek cie boli>??? wspolczuje, a nie masz gdzies w okolicy dyzuru zebys sie zglosila z tym bolacym zebem , dobrze ze u nas w lublinie jest cos takiego bo cala noc to zwariowac mozna
tiaaa miasti 37 tyś ludzi, a od ginekologa, dentysty 2-3 meisiące na kse chorych się czeka
tym ze to nie jest meski pytasior heheh tylko sztuczny instrumencik
myszencja napisał/a:
tiaaa miasti 37 tyś ludzi, a od ginekologa, dentysty 2-3 meisiące na kse chorych się czeka
rozumiem ,ale kurcze powinny takie dyzury byc wszedzie ,u nas to jest na takiej ulicy ze zanim sie dojdzie to polowe zebow mozna stracic przez żulerię okoliczną ,tudziez torebki i inne precioza
[ Dodano: Czw 17 Gru, 2009 22:17 ]
ja zmykam ,myc sie i wczesniej polozyc bo mi czacha codziennie boli wiec probuje roznych rozwiazan zeby ona nie bolala ,no vnhyba ze jestem wsrod tych kobiet co karmia i je glowa boli przez karmienie - bo ise prolaktyna wydziela ,ale dla mojego ssaka zniese wszystko tylko maz nie rozumie tych moich bóli ,ale jesli do konca roku nie minie to zaczne szukac specjalisty
buzka Mysznecjo ,trzymaj sie z tym zebolkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum