Jaga, jak sie czujesz?
Nie zamartwiaj sie Kochana, bo wszystko bedzie dobrze ! Babunia czuwa nad Wami, naprawde. Uwierz tylko !
Dzisiaj trochę jakby lepiej ale długo spałam zresztą dalej chodzę w szlafroku
Dudka,
Ja po prostu mam jakieś deja vu. Najpierw migrena potem plamienie
Dokładnie tak samo było w lutym
uska napisał/a:
i nawet moderator Was za ta stąd nie wywali
No właśnie
uska napisał/a:
Jaguśka nadżerką się nie przejmuj,moja znikneła w ciąży i do dziś jej nie ma
musisz być spokojna,nerwy też szkodzą
Nie no z Jagodą w ciąży miałam też nadżerkę i faktycznie zniknęła. Teraz mam nadżerkę która zajmuje 70 % szyjki macicy. Jakbym chciała ją usunąć ze staraniami musiałabym poczekać jakieś poł roku kolejne do tego co już czekaliśmy.
A z tym krążkiem przyszło mi do głowy że jakby cokolwiek działo się z szyjką trzebaby pomyśleć.
Wczoraj rozmawiałąm z mężem o USG genetycznym i nie wiem teraz czy lepiej to po 12 tygodniu zrobić takie czy poczekać do 15. Mam za niecałe dwa tygodnie wizytę to pomyślimy.
[ Dodano: Sro 30 Gru, 2009 11:54 ]
A nerwy ... mój mąż pobił ostatnio rekord bezmyślności
Nic nie robi i mnie wkurza tym strasznie. Wczoraj nawet śmieci rano nie wyniósł
Oczywiście wysmarowałam mu smsa ale nie jestem pewna czy go w ogóle przeczytał
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 438 razy Wiek: 26 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 3319 Skąd: My Road
Wysłany: Sro 30 Gru, 2009 12:40
Jaga2004 napisał/a:
uska napisał/a:
i nawet moderator Was za ta stąd nie wywali
No właśnie
Jaga2004 napisał/a:
Ja po prostu mam jakieś deja vu. Najpierw migrena potem plamienie
nic dwa razy się nie zdarza
Jaga2004 napisał/a:
mam nadżerkę która zajmuje 70 % szyjki macicy. Jakbym chciała ją usunąć ze staraniami musiałabym poczekać jakieś poł roku kolejne do tego co już czekaliśmy.
ja myślę i mam nadzieję że jest niegroźna
Jaga2004 napisał/a:
Wczoraj rozmawiałąm z mężem o USG genetycznym
na 28 napisałam ci jaka jest moja postawa odnośnie tego tematu
Jaga2004 napisał/a:
wysmarowałam mu smsa ale nie jestem pewna czy go w ogóle przeczytał
a po prostu mam jakieś deja vu. Najpierw migrena potem plamienie
jaga tak jak napisałam uska nic 2 razy sie nie zdarza i zobacz jesteś juz w 3 mieisacu i za chwilke mina magoiczne 3 miesiace i nic złego sie już nie zdarzy.
Ja dizs pracowicie działam młodego teściu zabrał na wieś a ja juz cynamonówki upiekłam teraz biszkopt sie piecze jeszcze wierzch kokosowy zrobie i póxniej mase ananasowa bo Madrea ja nie umiem naszym otwierzaczem puszki otworzyc
Ania1981, jakas imprezka się szykuje czy Sylwester?
tak i to u nas.To samo grono co wzeszłym roku my i jeszcze 2 małzeństwa jednoz 2 dzieci.W sumie zdziecmi bedzie nas 9 osób.
W tym roku kolej u nas .I każdy cos przynosi.
Ja jeszcze zaplanowąłam zabawy dla dzieci ale my dorosli tez weźniemy wnich udział taniec na gazecie ,malowanie twarzy farbkami do twarzy.
Wczoraj zrobiłam rybe po grecku i upiekłam sernik,dzisiaj Zrobiłam cynamonówki i upiekł sie biszkopt pedze jeszcze wierzch zrobić kokosowy,wieczorem zrobie zapiekanke.
My jeszcze pzred sylwetrem ammy gośic na ciacho.
a jak wy dziewczyny spedzacie sylwestra???
I mam pytanie czy pamietacie od kiedy zaczyna bić serduszko bo mi sie cos kojarzy 6,4-7,2 tygodnia ale głowy sobie nie dam urwać.
Chciałabym isc do lekarza jak już bedzie nie chce pzrezywać chororo z pzred 4 lat.
Ania1981, to pyszności robisz
a zapiekanka jaka?
ja też będę robić sałatki ze dwie i ciasto i coś jeszcze
ale jak siadłam na doopie w to wolne to siedze i nic mi się nie kce
jutro porobie
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
ja mam w planach kurczaka w panierce-na sałatke nie mam pomysłu zupełnie. Może z ananasa i kukurydzy zrobię
słodkie to dojemy co jest
i sledzia mam w sosie musztardowym-bo podobno sledzia trzeba zjesc na szczescie
jarzynową i z wrony tak mój brat na nią mówi
z piersi kurczaka-gyros inaczej
Ania1981 napisał/a:
Bo zamną chodzi cos znów śledx
ja mam pyszny przepis na śledzika z miodem
[ Dodano: Sro 30 Gru, 2009 14:41 ]
uska napisał/a:
o masz zrobić dziś-zrób jutro
będziesz mieć dwa dni wolnego
o to to
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum