nasze stare bywalczynie też nie zaglądają
Asia tylko z doskoku,Magdy dawno nie było a Celesta nawet jak jest
to tu nie pisze.........
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Sro 30 Gru, 2009 19:33
Ines_ka napisał/a:
czego sie boisz .... ))
jeszcze jaka zadyma będzie!
Czasem rykoszetem można wtedy dostać! A Ty jeszcze w ciaży to gorzej Ci unik zrobić! Agnieszka21, dla taty! Swoją droga jaki on młodziutki!
Tak sobie patrze inezka na twój podpis ze Tosia i bardoz podoba mi sie to imię.
kochana, mi też się podoba. To będzie Antonina Maria i takie połączenie mi się w ogóle jeszcze bardziej podoba. Chociaż mój tato na początku chciał nas zaszantażować mówiąc, że będzie na nia inaczej mówił, ale juz zaakceptował ) A moja koleżanka jak sie dowiedziała zrobiła krzywą miną i mówi - chciałabyś sie nazywać Antonina
Wolę Antonina niż Julia czy Oliwia .... co druga taka. Ale to moje odczucia i niekażdy musi się z nimi zgadzac
nasze stare bywalczynie też nie zaglądają
Asia tylko z doskoku,
a jesli to o mnie to bardzo dziekuje za pmiec i mnie dojrzenie -bo faktycznie niewiele tu mnie ale ja cały czas z Wami kochane dusza jestem i myslami
i za wiadomo które mocno cały czas trzymam kciuki kciuki kciuki kciuki
pozdrawiamy goraco i zyczymy razem z Hubcikiem wspaniałosci w Nowym Roku i niech choc jedno marzenie Wam wszystkim kochane niech sie spełni
Ty to zawsze o wszystkich pamiętasz... a to gg to masz w końcu????
siedzę i wsuwam czekoladę popijając herbatką na odchudzanie
jak tam kreacje sylwestrowe?? ja zakupiłam czarne pończochy (na męża działają aż strach) i sztuczne rzęsy (jeszcze nie wiem, jak to się przykleja, ale co tam) i zamierzam zaszaleć w Sylwestra. w domu we troje będziemy, ale impra taka też fajna, nie?
Monia- a Ty w co się wystroisz lachonku mój???
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum