bidula..... no a w końcu jedziesz z koleżanką tak?i kocyk bierze dla Ciebie?
Kuźwa dzisiaj jeździlam autem może z półtorej godziny z predkością 30 km .
Matko jacy ludzie są podli ....
Kobita siedziała za kierownicą. Auto stoi na awaryjnych a zaden idiota się nie ruszył żeby pomóc, drugie auto na skrzyżowaniu ... facet mało nie zarył w sniegu jak pchal to auto ... znowu żaden debil się nie ruszył.
Nie wyobrażam sobie jutra
W ogóle
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 17 Gru, 2009 19:47
Jaga2004 napisał/a:
Kobita siedziała za kierownicą. Auto stoi na awaryjnych a zaden idiota się nie ruszył żeby pomóc, drugie auto na skrzyżowaniu ... facet mało nie zarył w sniegu jak pchal to auto ... znowu żaden debil się nie ruszył.
i ja się melduję na śliczniastym wątasku!!!!
Jaga2004, bo to normalka jest, że się żaden nie zatrzyma...
a jeździ się masakrycznie, nie wiem, jak jutro do pracy dojadę. ciężko mi się prowadzi ten wielki sam,ochód. i jakoś mnie nosi po asfalcie, ale cóż zrobić, jechać trza.
wcisnęłam z 1/3 rolki papieru w szafkę tzn lukę między ścianą a podłogą, nalałam konewką wody i docisnęłam jeszcze trochę
jeden prześwit zlikwidowany
jakbym miała siłę odsunęłabym komin i lodówkę no ale bez przesady
nie
a poza tym zastanawiam się dlaczego wczesniej na to nie wpadłam ale wsadziłam dywan między drzwi balkonowe tam gdzie są deski (nie że szyby nie widać nie hahaha) i od razu jest para na szybie a to znaczy że w domu jest cieplej jupi
8)
jestem z siebie bardzo zadowolona
Jaga myślami będę z Wami
Justyyys no proszę
to kciuki masz murowane
to będzie szczęśliwy wątek
[ Dodano: Czw 17 Gru, 2009 20:18 ]
Justyś choć do mnie
ja od września osamotniona i same baby w domu i tak pewnie do marca będzie
Justyś większe przyleganie papieru
od razu przestało wiać
ale wyciągnę jak Kamil wróci to pianki napaćka
[ Dodano: Czw 17 Gru, 2009 20:31 ]
Justyś a Kamil na Śląsku siedzi więc w Polsce
choć tak jakby na drugiem końcu świata
jak dowcipne sikaj ile wlezie i kupe zrób
bo jak Ci wpakuje głowice to no wiesz...
ja się zszokowałam pierwszy raz jak byłam bo tu mi kazał się rozluźnić a tu musiałam trzymać żeby mi nic nie wyleciało hahahahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum