_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
[ Dodano: Czw 16 Lip, 2009 16:01 ]
zwariuje zaraz,orobiłam się w domu
bo dawno nie psiątałam
a chłop mnie do sklepu w ten gorąc ciągnie
i idę
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
No to sobie zrobiłam pierogi. Całe szczęście że zadzwonił mój mąż.
Po ośmiu latach małżeństwa dowiedziałam się, że pierogów na słodko to on nie lubi
Normalnie odechciało mi się wszystkiego
Po ośmiu latach małżeństwa dowiedziałam się, że pierogów na słodko to on nie lubi
z humorem do tego podejdź- obiadu wcale nie zaserwuj, skoro na słodko nie lubi. mój się domaga na kolację, żeby było coś dobrego. i nigdy nic mu nie pasuje, co w lodówce jest. to się dziś wkurzyłam, kupiłam filety śledziowe w puszce, napisałam na niej flamastrem "coś dobrego" i schowałam w lodówce. i niech się teraz zbulwersuje
a my dzis na szczepieniu bylismy...
okropnosc....serce z zalu jak zwykle pekało
a i maruderstwo cały dzien okropne...biedaczek....
ja dzis w ta spiekote jak kot z pecherzem latałam, najpierw ojca odebrac ze szpitala pozniej z małym na sczepienie i juz zostałam do wieczorka u mamy bo u niej chłodniej w domku
ale jak wrociły laski małe ze złobka to sajgon zrobiły i Hubcio miał nici ze spania
terAZ GO TROCHE W LEZACZKU BUJAM MOZE DO 20 PRZYKIMA..
sorki za capsa
ta akurat mój chłop z tych co w domu dziewice chce mieć
ale sie nie daje
Jaga2004 napisał/a:
i nie przejmuj się zgłodnieje to zje
a nie to pies go drapal
asias2 napisał/a:
a my dzis na szczepieniu bylismy...
okropnosc....serce z zalu jak zwykle pekało
wiem wiem ja zawsze ja szczur mokra byłam
magdarum1 napisał/a:
się dziś wkurzyłam, kupiłam filety śledziowe w puszce, napisałam na niej flamastrem "coś dobrego" i schowałam w lodówce. i niech się teraz zbulwersuje
mokra to ja byłam dzis i z nerwow i ztej pogody 30 stopniowej, az u mamy musiałam wyprac sobie bluzke bo tragedia taka spocona
a reszta lasek czemu sie nie melduje?..
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum