Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Sro 24 Cze, 2009 19:17 Nowe miejsce na nowiutkie ploteczki staraczkowe! ;P
Poprosiłam Boga o kwiat, dostałam ogród.
Poprosiłam o drzewo, dostałam las,
poprosiłam o rzekę, dostałam ocean,
poprosiłam o Przyjaciela, dostałam WAS!!!!!
to ja ta druga-nawet pasuje do mnie bo pewnie po nocce jestem to zasnęłam
[ Dodano: Sro 24 Cze, 2009 19:23 ]
aniolka napisał/a:
Poprosiłam Boga o kwiat, dostałam ogród.
Poprosiłam o drzewo, dostałam las,
poprosiłam o rzekę, dostałam ocean,
poprosiłam o Przyjaciela, dostałam WAS!!!!!
piekne
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
A to ku przestrodze starajacych sie co lubią flirty w necie!
nic nie widze
zaś net muli
ale apropo flirtów w necie to jak ma się poukładane we łbie
i ceni swoja rodzine to go nie interesują takie sprawy
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Jedzie facet tirem przez miasto, przejeżdżając pod mostem zaklinował sie, przyjechala policja i policjant się pyta:
- co zaklinowalo się?
A facet:
- Nie: most wiozłem i mi paliwa zabrakło
A to ku przestrodze starajacych sie co lubią flirty w necie!
teraz widze dobre
aniolka napisał/a:
No właśnie chwile Cie nie było!
bo poszłam do zdjęcia pozować i zasnęłam
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Sro 24 Cze, 2009 19:34
Celesta napisał/a:
- Nie: most wiozłem i mi paliwa zabrakło
A policjant pewnie uwierzył!
[ Dodano: Sro 24 Cze, 2009 19:35 ]
Lena32 napisał/a:
dobre
Celesta napisał/a:
jak ja lubię to zachodnie: zaś
a ja nie wiedziałam że to zachodnie....
[ Dodano: Sro 24 Cze, 2009 19:36 ]
Mały Jasiu budzi się w środku nocy i jest przestraszony. Idzie do pokoju mamy i widzi, że ona stoi nago przed lustrem. Pociera swoje piersi i mruczy:
- Chcę mężczyzny, chcę mężczyzny.
Skonsternowany Jasiu wraca do swojego pokoju. Następnej nocy dzieje się to samo. Trzeciej nocy Jasiu budzi się, idzie do pokoju mamy, patrzy, a tam z jego mamą leży facet. Prędko biegnie do swojego pokoju, zdejmuje piżamkę, pociera swoją klatkę piersiową i mruczy:
- Chcę lowelek, chcę lowelek.
Po dużej imprezie budzą się studenci i słychać taką rozmowę:
- Coooo dziś mamy?
- wtorek chybaaaa...
- nie tak dokladnieeee sesja zimowa czy letnia?
[ Dodano: Sro 24 Cze, 2009 19:37 ]
aniolka napisał/a:
Mały Jasiu budzi się w środku nocy i jest przestraszony. Idzie do pokoju mamy i widzi, że ona stoi nago przed lustrem. Pociera swoje piersi i mruczy:
- Chcę mężczyzny, chcę mężczyzny.
Skonsternowany Jasiu wraca do swojego pokoju. Następnej nocy dzieje się to samo. Trzeciej nocy Jasiu budzi się, idzie do pokoju mamy, patrzy, a tam z jego mamą leży facet. Prędko biegnie do swojego pokoju, zdejmuje piżamkę, pociera swoją klatkę piersiową i mruczy:
- Chcę lowelek, chcę lowelek.
ja się od Ulaka tego nauczyłam
a ja łapie szybko takie rzeczy jak mi się podobują
zreszta na forum duzo się podłapuje gadek z różnych regionów
Ulak lała z mojego,,pierdaczysz,,
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum