U nas ksiądz był we wtorek po świętach ale JAgoda go zupelnie ignorowała.
Nie umie sie zachować kompletnie
My mamy jutro koledę i Jesli Mika bedzie zachowywał sie tak jak wkościele to spale sie ze wstydu.Ostatnio nie potrafie go ogarnąć postanawia na swoim buczy piszczy nic mu nie pasuje .Spac chodzi po 22giej i nie ma szans położyć go wczesniej wnocy nie chce spac u siebie Licze na to ż emaleństwo bedzie lepsze.a i nie jadek sie zrobił obiad potrafi zjeść albo i nie na kolacje.odgrzewany smakuje lepeij
Wczoraj powiedzielismy teścia ucieszyli sie i powiedzieli ze pomoga z ebeda zaprowadzać Mike do przedszkola jak urodze i jakby był chory to go wezma do siebie.
Ojaga nowy suwaczek
Melduneczek
Dopiero dzisiaj wróciliśmy od dziadów -tak mówią na siebie moi rodzice
Dziękuję za życzenia w imieniu taty
Widzę,że gadacie o kolędzie,u nas ma ksiądz chodzić 7 stycznia
dziewczyny jaki ja mam apetyt ciagle jestem głodna
Juz widze ile przytyje m sie ze jem zdrowe rzeczy że chociaz tyle mma w sobie samo zaparcia
Wczoraj koleżanka przywiozła mi po sobie duzo spodni ciążowych ale fajowe
[ Dodano: Sob 02 Sty, 2010 20:04 ]
p.s. ineska co u was?
do dupy, starania o wywołanie porodu nic nie dały, ale najgorsze to, zę prawdopodobnie mam mieć znowu CC i to mnei załamuje ... gadać mi się nie chce, jestem zrezygnowana.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum