no hej test pozytywny tak ;jestem w ciąży m bardzo się cieszy aż buzia mu się śmieje mi zresztą teraz też choć napoczątku mniałam mieszane uczucia tzn reakcja męża itp ale jest cudownie .
hihihi bo ci się nóżki poplacza
a ja szukam na allegro jakiegos uzywanego kojca -łozeczka turystycznego na dól do kuchni do babci
i śpiworka bo mój się wykopuje spod kołderki gr
[ Dodano: Sob 09 Sty, 2010 13:27 ]
myszka 81 napisał/a:
no hej test pozytywny tak ;jestem w ciąży m bardzo się cieszy aż buzia mu się śmieje mi zresztą teraz też choć napoczątku mniałam mieszane uczucia tzn reakcja męża itp ale jest cudownie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010 13:28
Ines_ka napisał/a:
aż ja się zaczynam opbawiać o swoją pozycję wyrodnej i złośliwej
Ines_ka napisał/a:
ja już kiedys przestałam tu pisać właśnie z tego powodu ...
i ja próbowałam nie pisać!
Ines_ka napisał/a:
Z podniecenia idę rodzic
tyle dobrego z tego!
myszencja napisał/a:
a co tu podziwiać
chyba to jest dowód że nie padł mi na łeb do końca chociaż może
ta jak zwykle z humorem! ale tak jest najleipej!
myszencja napisał/a:
czy iśc na łąkę z psem, przecie w tym śniegu utkniemy tam
oj dużo tego napadało i nasypało z pól!
myszencja napisał/a:
kuźwa jak ten mój D. wróci dziś z tego Wrocławia
tzn na którą
może długho jechać-najważniejsze zeby cały wrócił!
myszencja napisał/a:
i co kolejny wspólny raz w miesiącu wolny weekend i bedziemy siedziec w domu przed tv jak te wapniaki
bo pewno jak znam życie i D. wrćói na wieczór zmęczony podróżą w takich warunkach
myszencja napisał/a:
Anielica twoje psy jedzą, mój nie chce od 4 dni jeśc i mało, baaardzo mali piję
i aby tylko
ranigast na wieczór mu wczoraj dałam
taera mu burczy w tych flaczkach
no moje jedzą- mała to jak odkurzac i pije też ładnie a stary też bo jemu zimno to musi ciepłego sie najeść! Choć i tak chudy jakiś- w porównaniu z tym co było jeszcze 6 lat temu!
Byłam dzis z Ardą u szczepienia (2-gie) plus witaminy i poszło 125 zł!
Jeszcze za 2 tyg. na trzecie i wscieklizna!
Ines_ka napisał/a:
Z tym ze my naprawdę wapniejmey, bo sobie kupujemy gadżety do wapniactwa ) Miesiąc temu kupiliśmy TV 42 cale i wisi ładnie na ścianie a teraz mąż wymyślił ... lodówkę z kostkarką
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010 13:31
Cytat:
no hej test pozytywny tak ;jestem w ciąży m bardzo się cieszy aż buzia mu się śmieje mi zresztą teraz też choć napoczątku mniałam mieszane uczucia tzn reakcja męża itp ale jest cudownie .
hihihi bo ci się nóżki poplacza
sie za dużo Ineski naczytała!
A propos- miałam jej wynik bety Ani napisać to nie wiem,czy o teście też jej pisać!
lampka napisał/a:
a ja szukam na allegro jakiegos uzywanego kojca -łozeczka turystycznego na dól do kuchni do babci
i śpiworka bo mój się wykopuje spod kołderki gr
u nas też odkopywanie to normalka!
A kojcy dużo widziałam ze 2 dni temu na allegro....
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum