oje nic nie dostały przez to,ze Igorek miał ten roczek! Zapomniałam!
a ty wyrodna
aniolka napisał/a:
przeczytałam "wysikałam"!
aniolka napisał/a:
chyba coraz ładniejszy ten pokoik!
I głosów ile!
A Ty go sama urządzasz czy jak? I jak wygrasz to otrzymasz takie wyposażenie?
ja go sama nie urzadzam , te mebelki pojawiaja sie same w zaleznosci od ilosci glosow oddanych , jak patrzylam na inne pokoje i ilosc glosow to szok
ja sporo punktow zebralam czytajac jakies artykuly , mozna tez kody wpisywac z promocyjnych artykulow cleanica i poprzez wlasnie glosowanie (wpisanie kodu)
aniolka napisał/a:
No ta! Jeszcze czego! 3 kompy w domu~!
no so hehehe czasami niektorzy tak maja
[ Dodano: Wto 08 Gru, 2009 00:08 ]
dobra lete spac coby wykorzystac sen malego
Dzień dobry
Normalnie nic mi się nie chce,wczoraj pokłóciłam się z M,jestem padnięta wstawaniem do małego w nocy.Powinnam iść do sklepu po jakiś chleb bo nie mam na śniadanko.Do tego dzisiaj idziemy na pierwsze szczepienie
Alan dostał od mikołaja kurczaka- grzechotkę,którą można powiesić,jak ją zobaczył to krzyczał "agu" i tak kurczak dostał imię kupiliśmy też butelkę Avant,a moi rodzice wzięli łóżko turystyczne,żeby mógł u nich spać normalnie a nie w wózku
A tak w ogóle to życzę miłego dnia
hej laseczki,głosy oddane
poczytuje was ale nie pisze,pisze za to szity różne do szkoły
aż mi się mózg lasuje i kręgosłup boli jak szlak od siedzenia
i śniło mi się dzisiaj że synka urodziłam i weż tu człowieku nie myśl
i Celeście duże buzi zostawiam
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Duduś jak wejdziesz na ta strone co podalam w linku poczekaj chwilke bo wlasnie na tej stronie pojawia sie pokoj Adrianka ,on sie chwileczke musi załadowac ,i dzieki waszym glosom w tym pokoju pojawia sie umeblowanie ,bo na poczatku byly gole sciany, nawet firanek nie bylo hehe ,a teraz jest juz sporo rzeczy
Oczywiscie na twoj mega duzy przepis tez zaglosowalam , ty chyba Gosiu pol miasta mozesz tym obkarmic
[ Dodano: Wto 08 Gru, 2009 12:21 ]
Lena32 napisał/a:
poczytuje was ale nie pisze,pisze za to szity różne do szkoły
no to nie mysl kochana ,sny sa prorocze
ty mowisz ze kregoslup boli od siedzenia ,a jak synio twoj musi sleczyc nad lekacjami hehehehehe to tez go boli
Celesta napisał/a:
głos oddany
u lampki też
dziekuje Celesto a co malutka od was na MIkolaja dostala ,chwalcie sie kochane ,bo na przyszly rok bede wiedziec co malemu kupic
Wróciłyśmy od lekarza. Wszytko wydaje się w porządku.
Jagódka osłuchowo czysta i gardło w porządku
No i byłam na chwile w pracy.
Faaajnie tam mają beze mnie i niech mają
JAgódka pogoniła wujka do zabawy w chowanego pod wszystkimi chyba biurkami.
[ Dodano: Wto 08 Gru, 2009 13:37 ]
Lena32 napisał/a:
uje was ale nie pisze,pisze za to szity różne do szkoły
Witam w klubie ale najpierw angielski.
Wieczorem przychodzi do mnie koleżanka i mam jej dać 10 listów w języku angielskim do sprawdzenia dla kolegi, z którym jeżdżę do szkoły. Oni mnie sami tak pilnują. Jedno i drugie już ten egzamin zdało.
Muszę się wziąć za pisanie
[ Dodano: Wto 08 Gru, 2009 13:41 ] Dudka, wydaje mi się, że ten pokoik Adrianka nie wczytuje się, bo to chyba potrzebuje zainstalowanego na komputerza Flasha.
To jest taka nakładka na przeglądarkę Adobe Flash. Normalnie powinna sama sie ściągnąć z internetu i zinstalować na komputerze ale możesz mieć w usawieniach zablokowane jej ściągnięcie ....
Aniola ja to myślałam że ta Hana Montana to rok jeszcze no może góra dwa a tu ... dziesieć mnie czeka ??????????????????????????????????????
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 14:30
Lena32 napisał/a:
ż mi się mózg lasuje i kręgosłup boli jak szlak od siedzenia
nie da sie tak całkiem! lampka, dawaj linka codziennie bo nie wpisałam do zakładek!
Tylko na mega zupę mam!
Agnieszka21 napisał/a:
nie chce,wczoraj pokłóciłam się z M,jestem padnięta wstawaniem do małego w nocy.Powinnam iść do sklepu po jakiś chleb bo nie mam na śniadanko.Do tego dzisiaj idziemy na pierwsze szczepienie
same stresy....
Ale będzie ok! kciuki kciuki
Jaga2004 napisał/a:
agódka osłuchowo czysta i gardło w porządku
Jaga2004 napisał/a:
Faaajnie tam mają beze mnie i niech mają
ja też z tego powodu lubie do pracy isć!
Jaga2004 napisał/a:
Aniola ja to myślałam że ta Hana Montana to rok jeszcze no może góra dwa a tu ... dziesieć mnie czeka ??????????????????????????????????????
Ola szaleje! Ale tak od roku na razie! kaoma2, Celesta, myszka 81, jak zębulce Oskarkowe?
Już jesteśmy po szczepieniach.Mały trochę płakał,ale ogólnie był dzielny
Będziemy szczepić go na pneumokoki za tydzień bo babka nie chciała go kłóć w rączkę gdzie miał robioną gruźlicę.Teraz mały odsypia
Nawet pogodziłam się z M,ale tylko słownie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 14:54
To i ja proszę o głosiki!!!!!!!
Proszę klikać w pana w wiadereczku -na dole podpisu! ;))
[ Dodano: Wto 08 Gru, 2009 14:55 ]
Agnieszka21 napisał/a:
Mały trochę płakał,ale ogólnie był dzielny
Będziemy szczepić go na pneumokoki za tydzień bo babka nie chciała go kłóć w rączkę gdzie miał robioną gruźlicę.Teraz mały odsypia
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum