a myslałam ze bede pierwsza....
celescinko wyprzedziłas mnie w klikaniu
wy sie laski nie sypcie bo kto bedzie was zbierał?....jak my tak po całej Polsce rozsypane jestesmy to juz wystarczy mysza laska ty jestes-tunika i bluzeczki biuti
a u nas z nowych rzeczy to zazcelismy jesc marchewke i jabłuszko-jak na razie to chyba Hubcio nezbyt lubi a moze potrzebuje czasu zeby przywyknac do nowego smaku, bo takim gorzkimmleku jak nutramigen to wydawało mi sie ze wszystko powinno mu smakowac a jednak nie...
a mi ostatnio sie sniło ze byłam w ciazy.....a moj maz na to ze trza przejsc do realizacji snu
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 11:22
Jaga2004 napisał/a:
Jak tusz z mojej pracowej drukarki.
A podrzuć mi zdziebełko tuszu bo mam koniec a musze pisemko druknąć!
Cytat:
ale wkurza mnie ta doda pojawiajaca sie po lewj stronie
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 12:21
asias2 napisał/a:
aniolka, a dzieki własnie sciagnełam:))
POczątkowo będą reklamy ale z tymi dymkami "ZABLOKUJ" ,to klikasz to i potem reklam będzie mniej a u mnie już prawie wcale Ale ja zainstalowałam to ze 3 ni temu...
Melduję się
W rozsypce nie jestem i nie mam takich planów
Myszencja,zgadzam się,że tuniczka i bluzeczka są śliczne a z ciebie jaka jest laska
A Paski jak zwykle słodziak
Aniolka a o co chodzi z tą cyfrą Dużo moich znajomych na nią narzeka
Biedna styczniówka ale nie piszmy na tym wątku o tym
Ślę wiruski na nowy wąteczek
Aniolka, my tez mielismy problem z cyfra. mielismy podstawowy pakiet +3 discovery. Zaplacone 2 krotnie za rok z gory. i oni sobie poprostu odcieli nam te discovery. No to ja zadzwonilam i ich opieprzylam. A oni na to,ze zmienily sie pakiety i nie mozemy miec do podstawowego dodanych tych programow. Jesli chcemy to mozemy zmienic pakiet. .Chyba im sie we lbach poprzewracalo. Zadzwonilam jeszcze raz o zwrocenie pieniedz za te kanaly i do dzis nie oddali. Teraz musimy listownie napisac to moze oddadza. Mimo,ze suma mala(ponad 30zl) to im nie popuscimy. Karte im oddalismy, ale tylko te ostatnia. Dali nam zaswiadczenie o oddaniu karty.Zrezygnowalismy z cyfry i zakupilam telewizje na karte(dekoder+ karta) za 150zl hcyba . Poczatkow karta jest wazna 3 miesiac.Jak nie przedluzysz masz kilka kanalow tylko. a jak przedluzysz na rok za 120zl to masz kilkanascie. Nam to pasuje,bo my jakis wymagan nie mamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum