Pomogła: 171 razy Wiek: 33 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 918 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 13:35
Mika napisał/a:
widzę nowy wątek a nie mogłoby być od stycznia do kwietnia 2008, bo tak trochę mi dziwnie pisać w marcówkach ze styczniowym dzieckiem
Mika, poprawie tytuł , robiłam to szybciutko i jakos nie pomyślałam zaraz poprawie .
a tak zi nnej, beczki właśnie czekam na wynik testu ciążowego przed chwila go zrobiłam... ide sprawdzić
Uffffff... nie jestem w ciąży !!! -jedna gruba krecha tylko czemu nadal nie ma okresu
to suuuper,ja dopiero mam dostać okres okolo 15- go, więc nerwówa będzie a co do tego dlaczego okres się spóźnia to duzo czynników, oczywiście wykluczając w Twoim przypadku ciąże....
marta_gg napisał/a:
ylam dzisiaj z Tysia u lekarza.
Robilam crp i wyszlo 60 a norma jest do 5.
Dostala antybiotyk.
Marta duuużo zdrowka życzę :clover:Tysi
_________________ [img]http://www.suwaczek.pl/cache/be79c88b13.png[/img]
NINA ur.16.02.2006-zm.7.10.2006-BARDZO TĘSKNIE I KOCHAM CIĘ KRUSZYNKO
Pomogła: 115 razy Dołączyła: 21 Paź 2007 Posty: 589
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 19:38
Melduneczek! Zaraz szykuję kolacyjkę i siadam przed TV. Młody śpi od 30 min, bo nie spał nic w dzień. Tak więc odsapnę trochę. Głowa już nie boli tak bardzo, więc leki zadziałały.
Dziś kupiłam pieluchy haggisy, ale też Fitti w biedronce. Może gorsza jakość i uczucie mokrości zmusi mojego synka do wołania. Dziś raz zawołał, a siku zrobił 3 razy na nocnik, tak więc postęp jest.
[ Dodano: Czw 05 Lis, 2009 19:40 ]
marta_gg napisał/a:
Robilam crp i wyszlo 60 a norma jest do 5.
Dostala antybiotyk.
no nie ciekawie, ale oby zadziałał szybko
Joli, cieszę się razem z Tobą z ujemnego testu. Ja znowu bardzo bym chciała za parę dni zobaczyć dwie krechy. Skakałabym z radości.
meldunek Jolie, śliczna stronka:-) tylko plizz urodziny Wiktora 22.03 marta_gg, trzymam kciuki za Tysię by antybiotyk zadziałał
Jolie napisał/a:
naprawdę odetchnęłam z ulgą
no to uffff razem z Tobą
anr napisał/a:
Dziś raz zawołał, a siku zrobił 3 razy na nocnik
Tygrys też dzisiaj w większości na kibelku. Wołał zwykle po fakcie, ale i tak kazał się sadzać i za każdym razem zrobił jeszcze trochę- czyżby znaczyło to, że trochę już "czuje" ???
Pomogła: 86 razy Wiek: 37 Dołączyła: 11 Paź 2007 Posty: 1030 Skąd: Jelenia Gora
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 21:24
Jolie napisał/a:
to właściwie od czego te temp. u Tysi ? co powiedział lekarz czemu od razu antybiotyk
po crp widac ze to bakteria dlatego antybiotyk. A goraczka.... nie wiem moze z tego zapalenia gardla
wiesz, moja lekarka nie jest zwolenniczka dawania od razu antybiotykow dlatego dla pewnosci co wywolalo u Tysi ta goraczke dala skierowanie na crp.
Po 2 dobach ma byc widac poprawe. Oby
Pomogła: 171 razy Wiek: 33 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 918 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 21:30
anr napisał/a:
Głowa już nie boli tak bardzo, więc leki zadziałały.
ciesze sie ze lepiej ze zdrówkiem
strusiu napisał/a:
tylko plizz urodziny Wiktora 22.03
juz poprawiam , skopiowałam ze starej listy i tak wyszło ... sorki
marta_gg napisał/a:
po crp widac ze to bakteria dlatego antybiotyk. A goraczka.... nie wiem moze z tego zapalenia gardla
wiesz, moja lekarka nie jest zwolenniczka dawania od razu antybiotykow dlatego dla pewnosci co wywolalo u Tysi ta goraczke dala skierowanie na crp.
Po 2 dobach ma byc widac poprawe. Oby
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum