Pomogła: 66 razy Wiek: 31 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 497 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 21 Sie, 2009 12:49
A ja dzisiaj w nocy normalnie luksus miałam, Baśka ok 1 do 6 ciągiem spała, nawet nie sapneła, a ja jak nowo narodzona, normalnie tyle snu ciągiem
A z rana znowu na kłuciu byliśmy, pielęgniarka w żyłę nie mogła się wbić i w końcu na dłoni się wkuła, ale był ryk, a ja tez juz prawie ryczałam, biedna Basiunia
A z rana znowu na kłuciu byliśmy, pielęgniarka w żyłę nie mogła się wbić i w końcu na dłoni się wkuła, ale był ryk, a ja tez juz prawie ryczałam, biedna Basiunia
..o rany, dlaczego tak ja pokuła??? jakaś taka niedoświadczona, czy żyłki nie było?? biduleczka mała
Edytka_ napisał/a:
A ja dzisiaj w nocy normalnie luksus miałam, Baśka ok 1 do 6 ciągiem spała, nawet nie sapneła, a ja jak nowo narodzona, normalnie tyle snu ciągiem
może po tym "drinku" lepiej spała?? albo Ty w takim stanie byłaś, że jej nie słyszałaś?....
no ale gratulacje wielkie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 21 Sie, 2009 13:24
kaoma2 napisał/a:
taaa, i z tym ISO!!! , nie ma co, rozgarniete paniusie ...no i te ilości kawy - wręcz jak z życia wzięte
No! - "Czy ja panu w czymś przeszkadzam?"
kaoma2 napisał/a:
eeee, spokojnie, mojej Oliwce nawet to nie obudzi...
To bardzo dobrze!!!
Cytat:
no a ząbka nadal pół na wierzchu
Wyjdzie,wyjdzie cały!
kaoma2 napisał/a:
no to masz pozwolenie na wyjazd!!
Edytka_ napisał/a:
Baśka ok 1 do 6 ciągiem spała, nawet nie sapneła, a ja jak nowo narodzona, normalnie tyle snu ciągiem
Z rozumu sie wyspałaś!
Edytka_ napisał/a:
Ciekawe jak wyniki!? kciuki
Cytat:
albo Ty w takim stanie byłaś, że jej nie słyszałaś?....
[ Dodano: Pią 21 Sie, 2009 14:21 ]
Kiniaczek znów ma zapalenie..... Celesta pisała....
[ Dodano: Pią 21 Sie, 2009 14:43 ]
A no i czy na taką szeroką framugę 32 cm, da się to zamontować jakos??
[ Dodano: Pią 21 Sie, 2009 14:45 ] aniolka, No i jeszcze coś chciałam zapytać, ty tak zaraz po karmieniu to całe takie piwko obalasz, bo ja trochę się bojam i tak pół tylko najwyżej, ale mam chętkę na więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum