skoro tydzień temu wyszedł test to powinnaś coś zobaczyć dopiero za tydzięń - półtorej
no właśnie koło 6tc każą przychodzić dopiero bo może być coś widać, ale też nie musi
aniolka napisał/a:
policzek prawy zaczął mu czerwienieć od nasady szczęki i ucha-tak na złączeniu i potem cały czerwony był....a w ogóle to pierwszy przedwczoraj m. zobaczył,ze coś jest nie tak bo prawe oczko miał szkliste i czerwone...... potem za godzine zaczął sie płacz......
no kurcze, opis jakby czwórki szły, a powiem wam że i tak najgorzej trójki wychodzą no i potem piątki, marne pocieszenie
aniolka napisał/a:
u Was to pewnie coś innego bo każde dziecko inne
no właśnie trzeba zbadać czy to padaczkowe, raczej nie, no ale sprawdzić trzeba
No i poszalałam na allegro, w końcu mi się udało, nakupowałam chłopakom spodni
nooo, niezłe zakupki...spodenki czaderskie!!!
pewnie - raz a porządnie...ja tam tez lubię mieć coś w zapasoie......ostatnio juz chyba Oliwce z 5-tą czapkę zimową kupiłam...bo mi się podobała....a jeszcze nie sezon ...
kirsten napisał/a:
zobaczyłam ze kropi to mnie zmroziło i nie wyszliśmy. Ciekawe kiedy mi ten strach przejdzie
, pewnie jeszcze długo o tym nie zapomniesz, ale musisz przecoeż wychodzic, najwyzej często zaglądaj do wózka ...
Magda napisał/a:
Celesta co lekarz na to wszystko??? czy jest jakas mozliwosc zeby stwierdzic ze to zgaga??
no właśnie, może niech cos przepisze na tą zgagę....napewno nie zaszkodzi, a być może pomoże kciuki kciuki
Magda napisał/a:
Kuba daje nam popalic ze swoim dorastaniem!!! nie wiem jak to wytrzymamy maz jest u kresu wytrzymalosci wczoraj od syna uslyszal ''A ty to sie zamknij''
ciagle sie z nami kluci ciagle dyskutuje nic mu nie mozna powiedzic ciagle tylko slyszymy ""NIE"" ja juz mam dosc
skąd ja to znam.....Pati potrafiła "lepiej" się odzywać.... ...no ale to juz prawie minęło...niestety hormony buzują, oni sami nie potrafią sobie poradzić i zapanować, ale to na szczęście mija
aniolka napisał/a:
znów temperatura koło 18 sie zrobiła! Na Dodatek tak policzek prawy zaczął mu czerwienieć od nasady szczęki i ucha-tak na złączeniu i potem cały czerwony był....a w ogóle to pierwszy przedwczoraj m. zobaczył,ze coś jest nie tak bo prawe oczko miał szkliste i czerwone...... potem za godzine zaczął sie płacz......
Jak wylezie prawy ząb najpierw to będzie wiadomo.....
, bidulek mały
Celesta napisał/a:
teraz wazy może jakieś 9700, ale ostatnio bardzo mało przybierała
no to ładna waga !!!! ...moja Oliwka duuuzo je, a waży 10.150 gr i chudo wygląda
[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 00:07 ]
aniolka napisał/a:
Dobra-idziemy!!!!!
[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 00:17 ]
a ja sie "upiększam", bo jutro....dzisiaj rano do bioenergoterapeuty z masażem biegnę....ciekawe, jak będzie.....
[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 00:20 ] no i sto latek dla naszego pierwszego roczniaka- Jasia!!!!!!
Pomogła: 98 razy Dołączyła: 01 Lis 2007 Posty: 1037
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 07:40
Oj Kristem ale masz farta z tym allegro ja wczoraj dwie godziny szukłam fajnych czapek dl ajasi i mnie jakas cholera przebila :(((((
BUuuuuu
A dzis to wam opisze czemu bloga zablokowalam :( ale jako ktos chce to niech mi napisze nicka z gazety to wysle zaproszenie . A teraz biegiem lece do lekarza bo moi maja katar i kaszel brzydki a mloda gardlo boli
A... Jasko juz za godzinke KONCZY ROK MATKO )))
no to ładna waga !!!! ...moja Oliwka duuuzo je, a waży 10.150 gr i chudo wygląda
ale to nie tylko o samą wage chodzi, ale o przyrost w ostatnich miesiacach, a ten słabiutki
[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 09:29 ]
AgaSobczak napisał/a:
A dzis to wam opisze czemu bloga zablokowalam :( ale jako ktos chce to niech mi napisze nicka z gazety to wysle zaproszenie . A teraz biegiem lece do lekarza bo moi maja katar i kaszel brzydki a mloda gardlo boli
A własnie, czasem zaglądałam do Ciebie, wczoraj chciałam i co... nic. Pamietam takie zdjecie jak karmiłaś na rowerze... piękne!!!
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 10:08
kaoma2 napisał/a:
.ostatnio juz chyba Oliwce z 5-tą czapkę zimową kupiłam...bo mi się podobała....a jeszcze nie sezon ...
kaoma2 napisał/a:
Pati potrafiła "lepiej" się odzywać.... ...no ale to juz prawie minęło...niestety hormony buzują, oni sami nie potrafią sobie poradzić i zapanować, ale to na szczęście mija
kaoma2 napisał/a:
aniolka napisał/a:
Dobra-idziemy!!!!!
sorki!
kaoma2 napisał/a:
ja sie "upiększam", bo jutro....dzisiaj rano do bioenergoterapeuty z masażem biegnę....ciekawe, jak będzie.....
teraz to i mnie zainteresowałaś! Też jestem ciekawa jak będzie! Zwłaszcza,że sie tak upiększysz!
AgaSobczak napisał/a:
ja wczoraj dwie godziny szukłam fajnych czapek dl ajasi i mnie jakas cholera przebila :(((((
AgaSobczak napisał/a:
A dzis to wam opisze czemu bloga zablokowalam
AgaSobczak napisał/a:
bo moi maja katar i kaszel brzydki a mloda gardlo boli
zdrówka!!!!!!!!!!
AgaSobczak napisał/a:
Jasko juz za godzinke KONCZY ROK MATKO )))
Celesta napisał/a:
o przyrost w ostatnich miesiacach, a ten słabiutki
Pomogła: 98 razy Dołączyła: 01 Lis 2007 Posty: 1037
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 10:45
Sluchajcie :0 ja zapraszam na mojego bloga tylko trzeba sie zalogowac na gazecie i wtedy podac mi nicka a ja przysle Wam zaproszenie. Musialm zablokowac bo wchodzili mi ludzie z jakis zboczonych stron (mam opcje sprawdzic skad wchodza) no i sie troche przestraszylam i zablokowalam. Poza tym mialam akcje z oszystem na allegro i chyba mnie tez znalazl na blogu wiec wole byc juz zabezpieczona
A ten oszust z allegro.. masakra jakas.
Wygralam aukcje z aparatem - 270 zl no i gosc przyslalam mi podszywajac sie za sprzedawce ze mienil konto i zeby mu szybko przeslac pieniadze a on pokryje koszta przesylki. NO I JA GLUPIA!!!! wyslalam na to podszyste konto kase ale cos mi sie nie zgadzalo wiec zadzwonilam do kobiety a ona mi ze to nie ona wysylala te wiadomosc!!!
NO ale 250 zl poszlo z dymem :(
poszlam na policje ale powiem szczerze ze srednio t widze bo zainteresowanie bylo mizerne:((
A potem na blogu ktos podobna wiadomosc mi podal i sie neico przestraszylam ze kto moze mnei znalazl w sieci :(
Ech....
miałam potem tak w wieeeeeelkim odstępie na dole jeszcze jakąś ropostę napisać coś o diabełko-aniołkach ale uznałabyś ,zem złośliwa!
oj tam, że niby ?
aniolka napisał/a:
Oby ta temperatura jednak nic nie nabroiła!
nie, spokojnie, ja w ciażyz Hanią jak jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciazy byłam dość ostro przeziębiona, a teraz na koniec kwietnia miałam rwany ząb ze znieczuleniem, miałam temperaturę, żarłam silne prochy przeciwbólowe i Tosia ma się całkiem dobrze ... znaczy skoro nad matką sie zneca to dobrze jej
aniolka napisał/a:
Zara rodzisz prawie!
chwila moment, a kto mi wyprawę przygotuje, ja nawet nie wiem co ja mam ... a czego nei mam
aniolka napisał/a:
Jak już 3-ka z przodu to wiesz
ta to wiem, stara dupa
aniolka napisał/a:
Powinnaś już czuć jakieś ciażowe objawy!
czy ciażowym objawem jest to, ze nie dobiegłam na piętro do telefonu przez 4 jego sygnały
[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 11:13 ]
kirsten napisał/a:
właśnie koło 6tc każą przychodzić dopiero bo może być coś widać, ale też nie musi
mi lekarz powiedział, ze nie ma co wcześniej jak w 7 tc bo jak się owulacja przesunęła czy cos to taka przyszła mama sie stresuje a tu się okazuje, ze wszystkow porządku
AgaSobczak napisał/a:
Jasko juz za godzinke KONCZY ROK
kurcze ale ten czas zapitala strasznie ...
I napisz koniecznie czemu masz bloga zablokowanego
Celesta napisał/a:
nie tylko o samą wage chodzi, ale o przyrost w ostatnich miesiacach, a ten słabiutki
dzieci jak zaczynają raczkować to już tak nie przyboerają na wadze. Hania od 10 - 11 miesiaca zycia do teraz ma "aż" 1 kg na plusie ....
AgaSobczak napisał/a:
Musialm zablokowac bo wchodzili mi ludzie z jakis zboczonych stron (mam opcje sprawdzic skad wchodza) no i sie troche przestraszylam i zablokowalam.
też bym zablokowała w takim przypadku, ja w ogóle zablokowałam po akcji z pedofilami na NK
AgaSobczak napisał/a:
Wygralam aukcje z aparatem - 270 zl no i gosc przyslalam mi podszywajac sie za sprzedawce ze mienil konto i zeby mu szybko przeslac pieniadze a on pokryje koszta przesylki. NO I JA GLUPIA!!!! wyslalam na to podszyste konto kase ale cos mi sie nie zgadzalo wiec zadzwonilam do kobiety a ona mi ze to nie ona wysylala te wiadomosc!!!
poszlam na policje ale powiem szczerze ze srednio t widze bo zainteresowanie bylo mizerne:((
A potem na blogu ktos podobna wiadomosc mi podal i sie neico przestraszylam ze kto moze mnei znalazl w sieci :(
czytałam o tym oszuście .... masakra
A w ogóle to zmien dzieciom swoim suwaczki bo marcyśka juz skończyła 3 latka )
ale musisz przecoeż wychodzic, najwyzej często zaglądaj do wózka ...
nia mam problemu w ogóle z wychodzeniem, tylko jak pada to na razie sie nie wypuszczam, dziś też już spacer zaliczyliśmy, ale tylko godzinkę bo chłopaki mi sie rozkładają, katarzą i kaszlą, na razie bez gorączki, ale nie wiem co będzie. Nie patyczkowałam się i od razu Eurespal im zapodałam.
kaoma2 napisał/a:
...moja Oliwka duuuzo je, a waży 10.150 gr i chudo wygląda
hmmm, jak ostatnio ważyłam sie z Piotrkiem to ważył niecałe 10kg, to chyba mało, no a ma 74cm, choć na jednej siatce pokazało że to 25 centyl, no ale jak widać i siatka siatce nierówna
AgaSobczak napisał/a:
ale masz farta z tym allegro ja wczoraj dwie godziny szukłam fajnych czapek dl ajasi i mnie jakas cholera przebila
bo ja kupuję Kup Teraz bo w licytacjach też przegrywam, chyba jedna udało mi się jakimś fartem wygrać.
AgaSobczak napisał/a:
Jasko juz za godzinke KONCZY ROK
sto lat, minęło ekspresowo
[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 11:24 ]
Ines_ka napisał/a:
ja w ciażyz Hanią jak jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciazy byłam dość ostro przeziębiona, a teraz na koniec kwietnia miałam rwany ząb ze znieczuleniem
no to i ja tak z Piotrkiem miałam, ósemke rwałam w znieczuleniu i tydzień na Ketonalu dwa razy dziennie, i Piotrek zdrowy
Ines_ka napisał/a:
a kto mi wyprawę przygotuje, ja nawet nie wiem co ja mam ... a czego nei mam
no, przy pierwszym dziecku to każy wszystko za wczasu, a przy drugim to zazwyczaj nie ma czasu pomyśleć o czymkolwiek a co dopiero zrobić
Sluchajcie :0 ja zapraszam na mojego bloga tylko trzeba sie zalogowac na gazecie i wtedy podac mi nicka a ja przysle Wam zaproszenie. Musialm zablokowac bo wchodzili mi ludzie z jakis zboczonych stron (mam opcje sprawdzic skad wchodza) no i sie troche przestraszylam i zablokowalam. Poza tym mialam akcje z oszystem na allegro i chyba mnie tez znalazl na blogu wiec wole byc juz zabezpieczona
Ech....
no to zrozumiałe, że zablokowałaś bloga
Czytałam coś o takich numerach na allegro
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 12:48
Cytat:
NO I JA GLUPIA!!!! wyslalam na to podszyste konto kase ale cos mi sie nie zgadzalo wiec zadzwonilam do kobiety a ona mi ze to nie ona wysylala te wiadomosc!!!
Aga -nawet bym nie pomyślała,że tacy ludzie są na allegro!
Masakra jakaś! Dobrze,ze zablokowałaś tego bloga!
A ten co sprzedawał aparat nie miał negatywów??
Ines_ka napisał/a:
oj tam, że niby ?
No!
Ines_ka napisał/a:
chwila moment, a kto mi wyprawę przygotuje, ja nawet nie wiem co ja mam ... a czego nei mam
Ines_ka napisał/a:
miałam temperaturę, żarłam silne prochy przeciwbólowe i Tosia ma się całkiem dobrze .
to super!
..znaczy nie,że dziecko trułaś ale że ciaża sie utrzymała i jest zdrowe dziecie!
Ines_ka napisał/a:
czy ciażowym objawem jest to, ze nie dobiegłam na piętro do telefonu przez 4 jego sygnały
no niby jest!
Ines_ka napisał/a:
czytałam o tym oszuście .... masakra
a gdzie czytałaś????
kirsten napisał/a:
ósemke rwałam w znieczuleniu i tydzień na Ketonalu dwa razy dziennie, i Piotrek zdrowy
teraz to i mnie zainteresowałaś! Też jestem ciekawa jak będzie! Zwłaszcza,że sie tak upiększysz
..no super było....ta magia mnie opętała.. ....wokół same świeczki, kadzidełka...jakiś egzotyczny miuzik , niesamowity klimat , jeszcze dojść do sienbie nie mogę....
rozmasował mnie pożądnie no i energię naładował...normalnie parzył mnie swoimi dłońmi.......
generalnie kilka jakis schorzen niegrożnych "wyczuł".....jak wstałam, to mówić nie mogłam, jeszcze mam taką chrypę, że ciężko cokolwiek powiedzieć...
w poniedziałek powtórka...
a co najfajniejsze???? ....że to mój znajomy z podstawówki...dopiero dziś po latach go zobaczyłam....
zawsze był troche dziwny...taki "egzotyczny"...no i prosze w jakim kierunku poszedł....
AgaSobczak napisał/a:
to zrozumiałe, dobrze zrobiłaś, że zablokowałaś
kirsten napisał/a:
jak ostatnio ważyłam sie z Piotrkiem to ważył niecałe 10kg, to chyba mało, no a ma 74cm, choć na jednej siatce pokazało że to 25 centyl, no ale jak widać i siatka siatce nierówna
no tak, Oliwka trochę za mało w stosunku do wzrostu waży- waga na 90 centylu, a wzrost ponad wykres- miesiąc temu miała 79 cm., teraz to pewnie 80, albo i więcej...
Ines_ka napisał/a:
jak zaczynają raczkować to już tak nie przyboerają na wadze. Hania od 10 - 11 miesiaca zycia do teraz ma "aż" 1 kg na plusie ....
no super było....ta magia mnie opętała.. ....wokół same świeczki, kadzidełka...jakiś egzotyczny miuzik , niesamowity klimat , jeszcze dojść do sienbie nie mogę....
rozmasował mnie pożądnie no i energię naładował...normalnie parzył mnie swoimi dłońmi.......
generalnie kilka jakis schorzen niegrożnych "wyczuł".....jak wstałam, to mówić nie mogłam, jeszcze mam taką chrypę, że ciężko cokolwiek powiedzieć...
w poniedziałek powtórka...
a co najfajniejsze???? ....że to mój znajomy z podstawówki...dopiero dziś po latach go zobaczyłam....
zawsze był troche dziwny...taki "egzotyczny"...no i prosze w jakim kierunku poszedł....
no, no, prosze jaka kobita podekscytowana
kaoma2 napisał/a:
no tak, Oliwka trochę za mało w stosunku do wzrostu waży- waga na 90 centylu, a wzrost ponad wykres- miesiąc temu miała 79 cm., teraz to pewnie 80, albo i więcej...
moja ma 80 cm, więc z ta swoją wagą wyglada jak patyk. A jak ja kąpię, to normalnie same kości
kirsten napisał/a:
hmmm, jak ostatnio ważyłam sie z Piotrkiem to ważył niecałe 10kg, to chyba mało, no a ma 74cm, choć na jednej siatce pokazało że to 25 centyl, no ale jak widać i siatka siatce nierówna
nie chce jeść, co gorsza tez pić, a powinna jak najwięcej
Teraz przy obiedzie podałam jej na widelcu trochę ziemniaków, to tylko krzyknęła: nie, nie, nie i uciekła pod stół
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum