Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Arwenka
Pią 05 Lut, 2010 19:24
Jesień-zima 2008 epizod XIV
Autor Wiadomość
kirsten 
NieŹle siĘ RozGadałA
mama Kuby i Piotrka

Pomogła: 146 razy
Wysłany: Sro 21 Paź, 2009 23:36   

aniolka napisał/a:
a poka!

a pewnie ze pokażę, a co tam
http://www.allegro.pl/ite...nigs_r_110.html
http://www.allegro.pl/ite...ason_r_104.html
http://www.allegro.pl/ite...olot_ok_68.html
http://www.allegro.pl/ite...s_rozm_104.html
http://www.allegro.pl/ite...lory_r_104.html
http://www.allegro.pl/ite...1_ok_80_86.html
http://www.allegro.pl/ite...1_ok_80_86.html
http://www.allegro.pl/ite...cing_ok_74.html
http://www.allegro.pl/ite...orem_ok_74.html
No mówiłam że poszalałam :-P

Ines_ka napisał/a:
skoro tydzień temu wyszedł test to powinnaś coś zobaczyć dopiero za tydzięń - półtorej

no właśnie koło 6tc każą przychodzić dopiero bo może być coś widać, ale też nie musi

aniolka napisał/a:
policzek prawy zaczął mu czerwienieć od nasady szczęki i ucha-tak na złączeniu i potem cały czerwony był....a w ogóle to pierwszy przedwczoraj m. zobaczył,ze coś jest nie tak bo prawe oczko miał szkliste i czerwone...... potem za godzine zaczął sie płacz......

no kurcze, opis jakby czwórki szły, a powiem wam że i tak najgorzej trójki wychodzą no i potem piątki, marne pocieszenie

aniolka napisał/a:
u Was to pewnie coś innego bo każde dziecko inne

no właśnie trzeba zbadać czy to padaczkowe, raczej nie, no ale sprawdzić trzeba

aniolka 
Nie mOże PrzeStać
Podwójna Mama!!!

Zaproszone osoby: 1
Pomogła: 534 razy
Wysłany: Sro 21 Paź, 2009 23:42   

kirsten, :mdleje:
normalnie nie nadazałam kart otwierać!!!!Prrrrrrr szalona! :blink: buaha buaha buaha buaha
ale spodnie ekstra a te ogrodniczki to juz w ogóle przesłodkie! :wub: :wub: :wub: :wub:
kirsten napisał/a:
no kurcze, opis jakby czwórki szły, a powiem wam że i tak najgorzej trójki wychodzą no i potem piątki, marne pocieszenie

Dzięki! :mdleje: :mdleje: :mdleje:
kirsten napisał/a:
no ale sprawdzić trzeba

własnie,właśnie! :blush: :niewiem:

Dobra-idziemy!!!!! :calus: :pa:

kaoma2 
Ta to Ma gaDane
mama po raz drugi

Pomogła: 73 razy
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 00:06   

kirsten napisał/a:
No i poszalałam na allegro, w końcu mi się udało, nakupowałam chłopakom spodni

:hihi: :whistle: nooo, niezłe zakupki...spodenki czaderskie!!! :wub: :wub:
pewnie - raz a porządnie...ja tam tez lubię mieć coś w zapasoie......ostatnio juz chyba Oliwce z 5-tą czapkę zimową kupiłam...bo mi się podobała....a jeszcze nie sezon ... :whistle: ::>:
kirsten napisał/a:
zobaczyłam ze kropi to mnie zmroziło i nie wyszliśmy. Ciekawe kiedy mi ten strach przejdzie

pociesza pociesza , pewnie jeszcze długo o tym nie zapomniesz, ale musisz przecoeż wychodzic, najwyzej często zaglądaj do wózka ... :calus:
Magda napisał/a:
Celesta co lekarz na to wszystko??? czy jest jakas mozliwosc zeby stwierdzic ze to zgaga??

no właśnie, może niech cos przepisze na tą zgagę....napewno nie zaszkodzi, a być może pomoże kciuki kciuki
Magda napisał/a:
Kuba daje nam popalic ze swoim dorastaniem!!! nie wiem jak to wytrzymamy maz jest u kresu wytrzymalosci wczoraj od syna uslyszal ''A ty to sie zamknij''
ciagle sie z nami kluci ciagle dyskutuje nic mu nie mozna powiedzic ciagle tylko slyszymy ""NIE"" ja juz mam dosc

skąd ja to znam.....Pati potrafiła "lepiej" się odzywać.... :diabel: :zly: ...no ale to juz prawie minęło...niestety hormony buzują, oni sami nie potrafią sobie poradzić i zapanować, ale to na szczęście mija :uff:
aniolka napisał/a:
znów temperatura koło 18 sie zrobiła! Na Dodatek tak policzek prawy zaczął mu czerwienieć od nasady szczęki i ucha-tak na złączeniu i potem cały czerwony był....a w ogóle to pierwszy przedwczoraj m. zobaczył,ze coś jest nie tak bo prawe oczko miał szkliste i czerwone...... potem za godzine zaczął sie płacz......
Jak wylezie prawy ząb najpierw to będzie wiadomo.....

pociesza pociesza pociesza , bidulek mały :cry2: :wub: :wub:
Celesta napisał/a:
teraz wazy może jakieś 9700, ale ostatnio bardzo mało przybierała

no to ładna waga !!!! :thumbsup: ...moja Oliwka duuuzo je, a waży 10.150 gr i chudo wygląda :niewiem:

[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 00:07 ]
aniolka napisał/a:
Dobra-idziemy!!!!!

:foch: ::>:

[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 00:17 ]
a ja sie "upiększam", bo jutro....dzisiaj :hahaha: rano do bioenergoterapeuty z masażem biegnę....ciekawe, jak będzie..... :hmmm: ::>:

[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 00:20 ]
no i sto latek dla naszego pierwszego roczniaka- Jasia!!!!!! :wub: :wub: :wub:

AgaSobczak 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 98 razy
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 07:40   

Oj Kristem ale masz farta z tym allegro ja wczoraj dwie godziny szukłam fajnych czapek dl ajasi i mnie jakas cholera przebila :(((((
BUuuuuu
A dzis to wam opisze czemu bloga zablokowalam :( ale jako ktos chce to niech mi napisze nicka z gazety to wysle zaproszenie . A teraz biegiem lece do lekarza bo moi maja katar i kaszel brzydki a mloda gardlo boli
A... Jasko juz za godzinke KONCZY ROK :) MATKO :) ))) :clap:

Celesta 
NieŹle siĘ RozGadałA

Zaproszone osoby: 2
Pomogła: 318 razy
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 09:24   

AgaSobczak napisał/a:
A... Jasko juz za godzinke KONCZY ROK MATKO )))

:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
Serdeczności dla WAS, BUZIAKI DLA JAŚKA

[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 09:25 ]
kaoma2 napisał/a:
no to ładna waga !!!! ...moja Oliwka duuuzo je, a waży 10.150 gr i chudo wygląda

ale to nie tylko o samą wage chodzi, ale o przyrost w ostatnich miesiacach, a ten słabiutki

[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 09:29 ]
AgaSobczak napisał/a:
A dzis to wam opisze czemu bloga zablokowalam :( ale jako ktos chce to niech mi napisze nicka z gazety to wysle zaproszenie . A teraz biegiem lece do lekarza bo moi maja katar i kaszel brzydki a mloda gardlo boli

A własnie, czasem zaglądałam do Ciebie, wczoraj chciałam i co... nic. Pamietam takie zdjecie jak karmiłaś na rowerze... piękne!!!

aniolka 
Nie mOże PrzeStać
Podwójna Mama!!!

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 10:08   

kaoma2 napisał/a:
.ostatnio juz chyba Oliwce z 5-tą czapkę zimową kupiłam...bo mi się podobała....a jeszcze nie sezon ... :whistle: ::>:
:mdleje: :hahaha: :hahaha: :arwena:
kaoma2 napisał/a:
Pati potrafiła "lepiej" się odzywać.... :diabel: :zly: ...no ale to juz prawie minęło...niestety hormony buzują, oni sami nie potrafią sobie poradzić i zapanować, ale to na szczęście mija :uff:
:trema: :trema: :trema:
kaoma2 napisał/a:
aniolka napisał/a:
Dobra-idziemy!!!!!

:foch: ::>:
:zeby: :zeby: :zeby: sorki! :zeby: :zeby: :zeby:
kaoma2 napisał/a:
ja sie "upiększam", bo jutro....dzisiaj :hahaha: rano do bioenergoterapeuty z masażem biegnę....ciekawe, jak będzie..... :hmmm: ::>:

teraz to i mnie zainteresowałaś! Też jestem ciekawa jak będzie! :hihi: Zwłaszcza,że sie tak upiększysz! :lol:
AgaSobczak napisał/a:
ja wczoraj dwie godziny szukłam fajnych czapek dl ajasi i mnie jakas cholera przebila :(((((
:crazy: :cry2: pociesza
AgaSobczak napisał/a:
A dzis to wam opisze czemu bloga zablokowalam
:hmmm:
AgaSobczak napisał/a:
bo moi maja katar i kaszel brzydki a mloda gardlo boli
:smutny: zdrówka!!!!!!!!!! :calus:
AgaSobczak napisał/a:
Jasko juz za godzinke KONCZY ROK :) MATKO :) ))) :clap:
:wub: :wub: :wub:
Celesta napisał/a:
o przyrost w ostatnich miesiacach, a ten słabiutki
:blush:

AgaSobczak 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 98 razy
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 10:45   

Sluchajcie :0 ja zapraszam na mojego bloga tylko trzeba sie zalogowac na gazecie i wtedy podac mi nicka a ja przysle Wam zaproszenie. Musialm zablokowac bo wchodzili mi ludzie z jakis zboczonych stron (mam opcje sprawdzic skad wchodza) no i sie troche przestraszylam i zablokowalam. Poza tym mialam akcje z oszystem na allegro i chyba mnie tez znalazl na blogu wiec wole byc juz zabezpieczona
A ten oszust z allegro.. masakra jakas.
Wygralam aukcje z aparatem - 270 zl no i gosc przyslalam mi podszywajac sie za sprzedawce ze mienil konto i zeby mu szybko przeslac pieniadze a on pokryje koszta przesylki. NO I JA GLUPIA!!!! wyslalam na to podszyste konto kase ale cos mi sie nie zgadzalo wiec zadzwonilam do kobiety a ona mi ze to nie ona wysylala te wiadomosc!!!
NO ale 250 zl poszlo z dymem :(
poszlam na policje ale powiem szczerze ze srednio t widze bo zainteresowanie bylo mizerne:((
A potem na blogu ktos podobna wiadomosc mi podal i sie neico przestraszylam ze kto moze mnei znalazl w sieci :(
Ech....

Ines_ka 
Ta to Ma gaDane
Wyrodna Matka

Pomogła: 511 razy
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 11:06   

aniolka napisał/a:
miałam potem tak w wieeeeeelkim odstępie na dole jeszcze jakąś ropostę napisać coś o diabełko-aniołkach ale uznałabyś ,zem złośliwa!
oj tam, że niby ja? ? :uklon:

aniolka napisał/a:
Oby ta temperatura jednak nic nie nabroiła!
nie, spokojnie, ja w ciażyz Hanią jak jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciazy byłam dość ostro przeziębiona, a teraz na koniec kwietnia miałam rwany ząb ze znieczuleniem, miałam temperaturę, żarłam silne prochy przeciwbólowe i Tosia ma się całkiem dobrze ... znaczy skoro nad matką sie zneca to dobrze jej :hmmm: :hahaha:

aniolka napisał/a:
Zara rodzisz prawie!
chwila moment, a kto mi wyprawę przygotuje, ja nawet nie wiem co ja mam ... a czego nei mam :niewiem:

aniolka napisał/a:
Jak już 3-ka z przodu to wiesz
ta to wiem, stara dupa :buahaha: :buahaha: :buahaha:

aniolka napisał/a:
Powinnaś już czuć jakieś ciażowe objawy!
czy ciażowym objawem jest to, ze nie dobiegłam na piętro do telefonu przez 4 jego sygnały :hmmm:

[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 11:13 ]
kirsten napisał/a:
właśnie koło 6tc każą przychodzić dopiero bo może być coś widać, ale też nie musi
mi lekarz powiedział, ze nie ma co wcześniej jak w 7 tc bo jak się owulacja przesunęła czy cos to taka przyszła mama sie stresuje a tu się okazuje, ze wszystkow porządku

AgaSobczak napisał/a:
Jasko juz za godzinke KONCZY ROK
:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: kurcze ale ten czas zapitala strasznie ...

I napisz koniecznie czemu masz bloga zablokowanego

Celesta napisał/a:
nie tylko o samą wage chodzi, ale o przyrost w ostatnich miesiacach, a ten słabiutki
dzieci jak zaczynają raczkować to już tak nie przyboerają na wadze. Hania od 10 - 11 miesiaca zycia do teraz ma "aż" 1 kg na plusie ....

AgaSobczak napisał/a:
Musialm zablokowac bo wchodzili mi ludzie z jakis zboczonych stron (mam opcje sprawdzic skad wchodza) no i sie troche przestraszylam i zablokowalam.
też bym zablokowała w takim przypadku, ja w ogóle zablokowałam po akcji z pedofilami na NK

AgaSobczak napisał/a:
Wygralam aukcje z aparatem - 270 zl no i gosc przyslalam mi podszywajac sie za sprzedawce ze mienil konto i zeby mu szybko przeslac pieniadze a on pokryje koszta przesylki. NO I JA GLUPIA!!!! wyslalam na to podszyste konto kase ale cos mi sie nie zgadzalo wiec zadzwonilam do kobiety a ona mi ze to nie ona wysylala te wiadomosc!!!
poszlam na policje ale powiem szczerze ze srednio t widze bo zainteresowanie bylo mizerne:((
A potem na blogu ktos podobna wiadomosc mi podal i sie neico przestraszylam ze kto moze mnei znalazl w sieci :(
czytałam o tym oszuście .... masakra

A w ogóle to zmien dzieciom swoim suwaczki bo marcyśka juz skończyła 3 latka :) )

[/url]

kirsten 
NieŹle siĘ RozGadałA
mama Kuby i Piotrka

Pomogła: 146 razy
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 11:17   

kaoma2 napisał/a:
ale musisz przecoeż wychodzic, najwyzej często zaglądaj do wózka ...

nia mam problemu w ogóle z wychodzeniem, tylko jak pada to na razie sie nie wypuszczam, dziś też już spacer zaliczyliśmy, ale tylko godzinkę bo chłopaki mi sie rozkładają, katarzą i kaszlą, na razie bez gorączki, ale nie wiem co będzie. Nie patyczkowałam się i od razu Eurespal im zapodałam.

kaoma2 napisał/a:
...moja Oliwka duuuzo je, a waży 10.150 gr i chudo wygląda

hmmm, jak ostatnio ważyłam sie z Piotrkiem to ważył niecałe 10kg, to chyba mało, no a ma 74cm, choć na jednej siatce pokazało że to 25 centyl, no ale jak widać i siatka siatce nierówna

AgaSobczak napisał/a:
ale masz farta z tym allegro ja wczoraj dwie godziny szukłam fajnych czapek dl ajasi i mnie jakas cholera przebila

bo ja kupuję Kup Teraz bo w licytacjach też przegrywam, chyba jedna udało mi się jakimś fartem wygrać.

AgaSobczak napisał/a:
Jasko juz za godzinke KONCZY ROK

sto lat, minęło ekspresowo

[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 11:24 ]
Ines_ka napisał/a:
ja w ciażyz Hanią jak jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciazy byłam dość ostro przeziębiona, a teraz na koniec kwietnia miałam rwany ząb ze znieczuleniem

no to i ja tak z Piotrkiem miałam, ósemke rwałam w znieczuleniu i tydzień na Ketonalu dwa razy dziennie, i Piotrek zdrowy

Ines_ka napisał/a:
a kto mi wyprawę przygotuje, ja nawet nie wiem co ja mam ... a czego nei mam

no, przy pierwszym dziecku to każy wszystko za wczasu, a przy drugim to zazwyczaj nie ma czasu pomyśleć o czymkolwiek a co dopiero zrobić

Celesta 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 11:54   

AgaSobczak napisał/a:
Sluchajcie :0 ja zapraszam na mojego bloga tylko trzeba sie zalogowac na gazecie i wtedy podac mi nicka a ja przysle Wam zaproszenie. Musialm zablokowac bo wchodzili mi ludzie z jakis zboczonych stron (mam opcje sprawdzic skad wchodza) no i sie troche przestraszylam i zablokowalam. Poza tym mialam akcje z oszystem na allegro i chyba mnie tez znalazl na blogu wiec wole byc juz zabezpieczona
Ech....

no to zrozumiałe, że zablokowałaś bloga
Czytałam coś o takich numerach na allegro

aniolka 
Nie mOże PrzeStać
Podwójna Mama!!!

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 12:48   

Cytat:
NO I JA GLUPIA!!!! wyslalam na to podszyste konto kase ale cos mi sie nie zgadzalo wiec zadzwonilam do kobiety a ona mi ze to nie ona wysylala te wiadomosc!!!

Aga -nawet bym nie pomyślała,że tacy ludzie są na allegro! :zly: :zly: :zly:
Masakra jakaś! :zly: Dobrze,ze zablokowałaś tego bloga! :evil:
A ten co sprzedawał aparat nie miał negatywów?? :hmmm:
Ines_ka napisał/a:
oj tam, że niby ja? ? :uklon:

No! :diabelek: :diabelek: :diabelek:
Ines_ka napisał/a:
chwila moment, a kto mi wyprawę przygotuje, ja nawet nie wiem co ja mam ... a czego nei mam :niewiem:
:wysmiewa:
Ines_ka napisał/a:
miałam temperaturę, żarłam silne prochy przeciwbólowe i Tosia ma się całkiem dobrze .

to super! :hura: :hura:
..znaczy nie,że dziecko trułaś ::>: ale że ciaża sie utrzymała i jest zdrowe dziecie! :wub:
Ines_ka napisał/a:
czy ciażowym objawem jest to, ze nie dobiegłam na piętro do telefonu przez 4 jego sygnały :hmmm:
smiech buaha buaha no niby jest! :diabelek:

Ines_ka napisał/a:
czytałam o tym oszuście .... masakra

a gdzie czytałaś???? :crazy:
kirsten napisał/a:
ósemke rwałam w znieczuleniu i tydzień na Ketonalu dwa razy dziennie, i Piotrek zdrowy

oby i u Relci było wszystko dobrze! :thumbsup: kciuki :clover: :clover: :clover:

[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 12:53 ]
http://polskalokalna.pl/w...reszcie,1080490
no i proszę! a tu sie okazuje ,ze to prawie "sąsiad"! :mdleje:
Nawet pod nosem mam oszusta z allegro! :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal:

kaoma2 
Ta to Ma gaDane
mama po raz drugi

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 13:04   

:wave: :wave: :wave:

....no ja juz po zabiegu... :D :D
aniolka napisał/a:
teraz to i mnie zainteresowałaś! Też jestem ciekawa jak będzie! Zwłaszcza,że sie tak upiększysz

:hihi: ..no super było....ta magia mnie opętała.. :wub: :wub: :wub: :wub: ....wokół same świeczki, kadzidełka...jakiś egzotyczny miuzik :wub: , niesamowity klimat :wub: :wub: :wub: , jeszcze dojść do sienbie nie mogę.... :diabel:
rozmasował mnie pożądnie no i energię naładował...normalnie parzył mnie swoimi dłońmi....... :blush:
generalnie kilka jakis schorzen niegrożnych "wyczuł".....jak wstałam, to mówić nie mogłam, jeszcze mam taką chrypę, że ciężko cokolwiek powiedzieć... :hmmm:
w poniedziałek powtórka... :D :D :tanczy:
a co najfajniejsze???? ....że to mój znajomy z podstawówki...dopiero dziś po latach go zobaczyłam.... :thumbsup: :hahaha:
zawsze był troche dziwny...taki "egzotyczny"...no i prosze w jakim kierunku poszedł.... :wub: :wub:

AgaSobczak napisał/a:

to zrozumiałe, dobrze zrobiłaś, że zablokowałaś :tak:
kirsten napisał/a:
jak ostatnio ważyłam sie z Piotrkiem to ważył niecałe 10kg, to chyba mało, no a ma 74cm, choć na jednej siatce pokazało że to 25 centyl, no ale jak widać i siatka siatce nierówna

no tak, Oliwka trochę za mało w stosunku do wzrostu waży- waga na 90 centylu, a wzrost ponad wykres- miesiąc temu miała 79 cm., teraz to pewnie 80, albo i więcej... :mdleje:

Ines_ka napisał/a:
jak zaczynają raczkować to już tak nie przyboerają na wadze. Hania od 10 - 11 miesiaca zycia do teraz ma "aż" 1 kg na plusie ....

dokładnie :tak:

Celesta 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 13:16   

kaoma2 napisał/a:
no super było....ta magia mnie opętała.. ....wokół same świeczki, kadzidełka...jakiś egzotyczny miuzik , niesamowity klimat , jeszcze dojść do sienbie nie mogę....
rozmasował mnie pożądnie no i energię naładował...normalnie parzył mnie swoimi dłońmi.......
generalnie kilka jakis schorzen niegrożnych "wyczuł".....jak wstałam, to mówić nie mogłam, jeszcze mam taką chrypę, że ciężko cokolwiek powiedzieć...
w poniedziałek powtórka...
a co najfajniejsze???? ....że to mój znajomy z podstawówki...dopiero dziś po latach go zobaczyłam....
zawsze był troche dziwny...taki "egzotyczny"...no i prosze w jakim kierunku poszedł....

no, no, prosze jaka kobita podekscytowana :buahaha: :buahaha: :buahaha:

kaoma2 napisał/a:
no tak, Oliwka trochę za mało w stosunku do wzrostu waży- waga na 90 centylu, a wzrost ponad wykres- miesiąc temu miała 79 cm., teraz to pewnie 80, albo i więcej...

moja ma 80 cm, więc z ta swoją wagą wyglada jak patyk. A jak ja kąpię, to normalnie same kości

kirsten napisał/a:
hmmm, jak ostatnio ważyłam sie z Piotrkiem to ważył niecałe 10kg, to chyba mało, no a ma 74cm, choć na jednej siatce pokazało że to 25 centyl, no ale jak widać i siatka siatce nierówna

na zdjećiach dobrze sobie wygląda

kaoma2 
Ta to Ma gaDane
mama po raz drugi

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 13:22   

Celesta napisał/a:
no, no, prosze jaka kobita podekscytowana

..nom... :diabel: :D
Celesta napisał/a:
moja ma 80 cm, więc z ta swoją wagą wyglada jak patyk. A jak ja kąpię, to normalnie same kości

no to takie nasze dwie chudzinki są...moja dużo je, Twoja mało.... :hmmm: i czym to się ma?? :mysli:

Celesta 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 13:27   

kaoma2 napisał/a:
i czym to się ma??

nie chce jeść, co gorsza tez pić, a powinna jak najwięcej
Teraz przy obiedzie podałam jej na widelcu trochę ziemniaków, to tylko krzyknęła: nie, nie, nie i uciekła pod stół :padl:

[ Dodano: Czw 22 Paź, 2009 13:28 ]
kaoma2 napisał/a:
...moja dużo je, Twoja mało

Oliwka jakaś przepadzista :hmmm:

Odpowiedz do tematu