znajoma z innego wątku tylko homeopatia leczy małego, znaczy próbowała różnie w właściwie tylko homeopatia działa na dłuższą metę. Więc to chyba zależy też od dziecka
Magda napisał/a:
tezecz i cos jeszcze
mmr czyli błonica tężec krztusiec, najgorsze szczepienie w historii dziecięcych swzczepień, większość dzieci znosi je fatalnie
A ja od rana mam dość, jeszcze dobrze z łóżek nie wstali a juz dom do góry nogami obrócony
Na dodatek wczoraj się trochę wkurzyłam, bo dostaliśmy od architekta podział działki na której mamy się budować, no i muszę teraz liczyć na wyrozumiałość i dobrą wolę męża rodziny, bo pół działki jest nasze a pół ich, podzielone oczywiście po równo, no ale dom króty bym chciała mieści sie tylko na jednej, na drugą jest za szeroki, no i nie wiem jak bardzo zależy im na tamtej działce. W ostateczności będziemy losować którą kto bierze, no ale jak wylosujemy tę wąska to szukanie projektu od nowa. No po prostu od samego początku pod górę.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 10:48
Magda napisał/a:
baba twierdzila ze ja buty u niej kupilam na aukcji i jej za nie nie zaplacilam,a to chodzilo o te buty co sama odbieralam
Magda napisał/a:
Aniolka jak Igorek sie czuje teraz?
już dobrze! W sumie to on już dobrze odkąd minęła gorączka!
Magda napisał/a:
straszne
Celesta napisał/a:
I teraz będzie brała uodparniający homeopatyczny, cos jak szczepionka, żeby juz nie łapała coli.
to pewnie właśnie ten sankombi!
Celesta napisał/a:
ale ja przeciez lustro w domu mam i widzę co w nim jest. A Wy jesteście b. dobrze wychowane i b. miłe i tak ładnie do mnie psizecie
Bo pewno krzywe zwierciadło masz! A my prawdę mówimy!
Celesta napisał/a:
może to
co?
agnessal napisał/a:
osłuchowo oczywiście CZYSTO
acha- tak jak Igor.....
agnessal napisał/a:
ale dzielnie okulary na nos wkładam - więc nawet widzę!
agnessal napisał/a:
Gabi to już różne przerabiała i nic...
wszystko jednak od dziecka zależy.......
kaoma2 napisał/a:
no i jeszcze ciośki tam wymyślę.....
to od razu i dla mnie coś kup -skoro sie tak rozszalałaś! Moze jakieś spodnie tudzież bluzeczkę?....
kaoma2 napisał/a:
bo ona biegnie, nie idzie.... , a najlepiej jej się chodzi jak mnie lub kogoś za jeden paluszek trzyma i szczęśliwa wtedy ...ona wogóle jest bardzo szybka, głośna i taki "raptus" mały...chyba po tatusiu... nio i wspinaczki to jej specjalność, im wyżej tym lepiej....
kaoma2 napisał/a:
ale ja juz przyzwyczajona- Z Pati to przerabiałam..
kirsten napisał/a:
znajoma z innego wątku tylko homeopatia leczy małego, znaczy próbowała różnie w właściwie tylko homeopatia działa na dłuższą metę. Więc to chyba zależy też od dziecka
no własnie- ja spróbuje ,bo co!
kirsten napisał/a:
najgorsze szczepienie w historii dziecięcych swzczepień, większość dzieci znosi je fatalnie
no właśnie ja nie pamietam ale Oli dobrze zniosła.....
Cytat:
A ja od rana mam dość, jeszcze dobrze z łóżek nie wstali a juz dom do góry nogami obrócony
kirsten napisał/a:
Na dodatek wczoraj się trochę wkurzyłam, bo dostaliśmy od architekta podział działki na której mamy się budować, no i muszę teraz liczyć na wyrozumiałość i dobrą wolę męża rodziny, bo pół działki jest nasze a pół ich, podzielone oczywiście po równo, no ale dom króty bym chciała mieści sie tylko na jednej, na drugą jest za szeroki, no i nie wiem jak bardzo zależy im na tamtej działce. W ostateczności będziemy losować którą kto bierze, no ale jak wylosujemy tę wąska to szukanie projektu od nowa. No po prostu od samego początku pod górę.
zobaczymy, na razie właśnie z nimi nie rozmawiałam, ale liczę na wyrozumiałość
Zaraz idę na zakupy bo jutro święto, a robimy pierwszy roczkowy obiad dla Piotrka. Nic mi sie nie chce, kolejny leniwy dzień, a tyle jest do zrobienia.
Od rana wiszę na telefonie, muszę poumawiać mnóstwo wizyt lekarskich a jeszcze trzeba kieć czas żeby je wszystkie zaliczyć, nie mówiąc o kasie bo przecież większość prywatnie jeśli chemy jeszcze w tym roku.
kciuki kciuki kciuki , obyście trafili na tę właściwą...no a może właśnie rozmowa wystarczy i pójdą Wam na rękę... kciuki kciuki kciuki
aniolka napisał/a:
to pewnie właśnie ten sankombi
to jeden z kilku dostępnych na rynku...dobry jest też lymphomyosot i np. engystol
aniolka napisał/a:
to od razu i dla mnie coś kup -skoro sie tak rozszalałaś! Moze jakieś spodnie tudzież bluzeczkę?....
..a z miłą chęcią mu coś kupię
kirsten napisał/a:
robimy pierwszy roczkowy obiad dla Piotrka
już??
a z tortem już??
[ Dodano: Wto 10 Lis, 2009 13:03 ]
kirsten napisał/a:
Od rana wiszę na telefonie, muszę poumawiać mnóstwo wizyt lekarskich a jeszcze trzeba kieć czas żeby je wszystkie zaliczyć, nie mówiąc o kasie bo przecież większość prywatnie jeśli chemy jeszcze w tym roku.
ja dziś też z Pati do okulisty na kontrolę
a szczepienie Olinki dopiero w styczniu
Pomogła: 98 razy Dołączyła: 01 Lis 2007 Posty: 1031
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 13:23
Krótkie doniesieia - noc tragiczna Jaś 39,5 żygający i kupskujący :( W nocy tempka spadła tylko do 38,5 i to po chłodnej kąpieli. Dzis lepiej - tempka wreszcie spadla za to ja - kaput :( gardlo goraczka i ogolne ble ale zab nie boli
Krótkie doniesieia - noc tragiczna Jaś 39,5 żygający i kupskujący :( W nocy tempka spadła tylko do 38,5 i to po chłodnej kąpieli. Dzis lepiej - tempka wreszcie spadla za to ja - kaput :( gardlo goraczka i ogolne ble ale zab nie boli
byłaś u lekarza??, biedny Jasio a u Ciebie to grypa pewnie? dużo zdrówka!!!! kciuki kciuki kciuki
OO, Aga Sobczak ma widze niezłe choróbsko w domu, Bidulkie wszystkie i żeby się Marcysia nie zaraziła.
Padnieta jestem okropnie, do południa po sklepach biegałam. Na dworze zimno, wiatr, to wzięłam ciepła kurtkę. W sklepach gorąco. No jak tu być zdrowym. Mam dość. Ale kupiłam kinaiczkowi buty do chodzenia po domku i pare drobiazgów. Musze pomyślec juz o mikołaju i gwiazdce. Nienawidzę robienia zakupow przed święrtami, gdzie człowiek dosłownie wisi na człowieku
teletubisia tego z telewizorkiem- ulubieńcy mojej Oliwki
Fabian go ma i bardzo go lubi
kaoma2 napisał/a:
skazę białkową- żadnych produktów zawierających mleko krowie , serków, jogurcików narazie nie może...ryby, białka z jajka....no sporo produktów nie może ....ale ja juz przyzwyczajona- Z Pati to przerabiałam
nawet nie wiedzilam ze Oliwka ma skaze,a kiedy to sie okazalo sta zkaza ile maila Oliwka. My juz mamy skaze za soba Fabian je Kaszki pije Nan jest ok.
Kube nie zaszczepili bo kazalam go zabadac przed szczepieniem bo w nocy kaszlal i przesuneli szczepienie za tydzien.
moze rodzina nie okaze sie taka zla kciuki czasami tak bywa ze pod gore nic na to czlowiek nie poradzi
AgaSobczak napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum