no z małym tortem
a tak wcześnie bo potem nie ma kiedy
mąz wraca z pracy o 18 więc nie da rady w tygodniu, w ten weekend robimy dla "młodzieży" a teraz dla babci i tzw starszyzny, bo w następny weekend nas nie ma. No a w sumie roczek u nas już za tydzień
AgaSobczak napisał/a:
Krótkie doniesieia - noc tragiczna Jaś 39,5 żygający i kupskujący :( W nocy tempka spadła tylko do 38,5 i to po chłodnej kąpieli. Dzis lepiej - tempka wreszcie spadla za to ja - kaput :( gardlo goraczka i ogolne ble ale zab nie boli
o kurcze, a od czego to?
Zakupy zrobione, Piotrek na szczepienie zapisany, godzina wczesna a ciemno juz jak nie wiem co.
nooo, widze, że balety na całego u Ciebie kirsten sie zapowiadają
i zakupowe szaleństwa przedświąteczne ....u mnnie juz też w toku- wolę wcześniej zacząć
część prezentów dla dziewczyn juz pozamawiane
no i jeszcze mam troje mlodzieży do gwiazdki....
ja szczeopienie umawiam dopiero na styczeń, już przed świętami damy sobie spokój
Pomogła: 98 razy Dołączyła: 01 Lis 2007 Posty: 1031
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 17:07
kirsten napisał/a:
kaoma2 napisał/a:
już??
a z tortem już??
no z małym tortem
a tak wcześnie bo potem nie ma kiedy
mąz wraca z pracy o 18 więc nie da rady w tygodniu, w ten weekend robimy dla "młodzieży" a teraz dla babci i tzw starszyzny, bo w następny weekend nas nie ma. No a w sumie roczek u nas już za tydzień
AgaSobczak napisał/a:
Krótkie doniesieia - noc tragiczna Jaś 39,5 żygający i kupskujący :( W nocy tempka spadła tylko do 38,5 i to po chłodnej kąpieli. Dzis lepiej - tempka wreszcie spadla za to ja - kaput :( gardlo goraczka i ogolne ble ale zab nie boli
o kurcze, a od czego to?
Zakupy zrobione, Piotrek na szczepienie zapisany, godzina wczesna a ciemno juz jak nie wiem co.
Kristen my bylismy już wczoraj u lekarza Mały i Młoda maja antybitoyk - to po lekarzu taka tragiczna noc byla. Mloda zaczela chorowac pierwsza. na szczescie dzis z JAsiem duuuuzo lepiej. Za to ja leze i marnie się mam.
Na razie dziewczynki... bo na dodatek mam pisac projekt na dofinansowanie dla Seniorów Pomysly sa ale sil brak
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 17:09
kirsten napisał/a:
żeby je wszystkie zaliczyć, nie mówiąc o kasie bo przecież większość prywatnie jeśli chemy jeszcze w tym roku.
No właśnie......
kaoma2 napisał/a:
lymphomyosot
a znam!
AgaSobczak napisał/a:
noc tragiczna Jaś 39,5 żygający i kupskujący :( W nocy tempka spadła tylko do 38,5 i to po chłodnej kąpieli. Dzis lepiej - tempka wreszcie spadla za to ja - kaput :( gardlo goraczka i ogolne ble ale zab nie boli
O matko! Oby to nie rota czasami!
Dobrze,że ząb przynajmniej odpuścił.....
Zdrowiejcie szybciutko!
Celesta napisał/a:
Nienawidzę robienia zakupow przed święrtami, gdzie człowiek dosłownie wisi na człowieku
Ja też! Jak byłam młodsza to jeszcze ale teraz!
I w ogóle takie tłumy dzikie sprzyjają choróbskom!
Magda napisał/a:
My juz mamy skaze za soba Fabian je Kaszki pije Nan jest ok.
To fajnie,ze szybko minęło!
Magda napisał/a:
Kube nie zaszczepili bo kazalam go zabadac przed szczepieniem bo w nocy kaszlal i przesuneli szczepienie za tydzien.
Przeziębienie?
Magda napisał/a:
nie ma zartow
Przykładów nie trza szukac daleko!
Magda napisał/a:
mnie cos gardlo boli wzielam tamtumVerde
ponoć powinno sie szałwią płukac gardło- nawet jak nie boli bo dział osłonowo na błony śluzowe gardła i nie pozwala sie bakteriom i wirusom dostawać do nas!
kirsten napisał/a:
to balety będą jak sie patrzy!
kirsten napisał/a:
godzina wczesna a ciemno juz jak nie wiem co.
kirsten napisał/a:
A w sobotę będą same pyszności, jakieś sałatki, kurczaczek i zobaczymy co tam jeszcze wymyślę.
mniam!
...ja nie wiem co zrobić..... W sumie sił nawet nie mam do tego ale cóż.....
Dziś posprzątałam im pomieszczenie imprezowe na błysk!
Cytat:
zakupowe szaleństwa przedświąteczne ....u mnnie juz też w toku- wolę wcześniej zacząć
część prezentów dla dziewczyn juz pozamawiane
no i jeszcze mam troje mlodzieży do gwiazdki....
ja szczeopienie umawiam dopiero na styczeń, już przed świętami damy sobie spokój
Co prawda musiałam sie wydurniać i śpiewać ,bo cały czas skamlał o cyca ale sie udało!
[ Dodano: Wto 10 Lis, 2009 17:11 ]
AgaSobczak napisał/a:
Mloda zaczela chorowac pierwsza. na szczescie dzis z JAsiem duuuuzo lepiej. Za to ja leze i marnie się mam.
Na razie dziewczynki... bo na dodatek mam pisac projekt na dofinansowanie dla Seniorów Pomysly sa ale sil brak
Oj kochana to nie za fajnie...... Wspólczuję i oby zdrówko szybko wróciło do Was wszystkich!!!!!!!!!
Laseczki a która ma ten stoliczek edukacyjny? Fajne to jest?
Bo cena nawet przystępna to moze i ja potem kupię....
A w sobotę będą same pyszności, jakieś sałatki, kurczaczek i zobaczymy co tam jeszcze wymyślę
kaoma2 napisał/a:
zakupowe szaleństwa przedświąteczne ....u mnnie juz też w toku- wolę wcześniej zacząć
pewnie ze tak,bo potem problemy z poczta
AgaSobczak napisał/a:
to po lekarzu taka tragiczna noc byla
antybiotyk zaczol robic swoje
aniolka napisał/a:
Przeziębienie?
gardlo ma chore troche kaszle,goraczki nie ma
aniolka napisał/a:
Przykładów nie trza szukac daleko!
dokladnie
aniolka napisał/a:
ponoć powinno sie szałwią płukac gardło- nawet jak nie boli bo dział osłonowo na błony śluzowe gardła i nie pozwala sie bakteriom i wirusom dostawać do nas!
cos tam mam do plukania gardla musze zobaczyc
aniolka napisał/a:
Igorek zjadł dziś dużo zupki jak na niego! Jestem dumna!
Co prawda musiałam sie wydurniać i śpiewać ,bo cały czas skamlał o cyca ale sie udało!
aniolka napisał/a:
Laseczki a która ma ten stoliczek edukacyjny? Fajne to jest?
ja mam stolki tz Fabian ale zabardzo go nie interesuje moze za malo w nim roznosci nie amma pojecia
...a mi się wydawało, że pod kilkoma postami Twoimi widziałam...
Magda napisał/a:
bierze mnie choroba na dobre męża tez
a kysz, choróbsko wstrętne!!!! ..........chorobe Twoją wyganiam....
aniolka napisał/a:
no bo FP to pewnie ze dwa razy tyle kosztuje
taaaaa, głównie za nazwę firmy...
[ Dodano: Wto 10 Lis, 2009 23:56 ] Ania, dla Igorka to może być też np. taki "wesoły autobus"- oglądałam go w sklepie i bardzo mi się podobał- jest duży, można go prowadzać, wydaje różne dzwięki, są klocki w nim i znikopis międzyinnymi ...u mnie w sklepie kosztuje 159 zeta, a tu mniej dużo!!:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=813733927
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum