No to wpadam i tu i tu się melduję. Kinia ma 2 bakterie w moczu. Ja już naprawde wysiadam. Wysadzam ją na nocnik, często zmieniam pieluchę, po kupie zaraz pędze pod kran. Co jeszcze mogę zrobić????? Cholera, znowu 4 tygodnie kuracji. Ostatnio zaczęła ciut lepiej jeść, to po lekach znowu wszystko w pierdziu, na pewno będzie wszystkim pluła. Waży 9400 g i ma 77 cm. Choc tu jest nieźle. W ogóle pediatra powiedziała, ze wyglada jak roczna dziewczynka
A ja mam krysys i jak mnie nie będzie, to myślcie, ze Was olewam, albo się obraziłam. Mam teraz dużo problemów powaznych, tez w mojej rodzinie i muszę jakoś temu zaradzic. I z soba musze sobie poradzić
To tyle, buźki
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 21 Sie, 2009 17:40
Celesta napisał/a:
Wysadzam ją na nocnik, często zmieniam pieluchę, po kupie zaraz pędze pod kran. Co jeszcze mogę zrobić?????
Dobre pytanie! Dziecko sie potem męczy,Wy z nią a z tego wszystkiego tylko błędne koło sie robi!
Może powinniście jakiegoś naprawdę dobrego lekarza od tych spraw znaleźć?....
Celesta napisał/a:
na pewno będzie wszystkim pluła.
I jeszcze włąśnie to...
Celesta napisał/a:
Waży 9400 g i ma 77 cm. Choc tu jest nieźle. W ogóle pediatra powiedziała, ze wyglada jak roczna dziewczynka
No ślicznie!
Celesta napisał/a:
A ja mam krysys i jak mnie nie będzie, to myślcie, ze Was olewam, albo się obraziłam. Mam teraz dużo problemów powaznych, tez w mojej rodzinie i muszę jakoś temu zaradzic. I z soba musze sobie poradzić
To tyle, buźki
Te kryzysy i problemy.... Zawsze nas dopadną!
Oczywiście,że sie nie obrazimy tylko sie zastanawiałyśmy co Cie tak mało!
Ale właśnie wpadaj jak będziesz w dołku! Jak mówią -"w kupie" raźniej!
mysle ze raczej nie ominie nie robili by paniki jak by mialo przejsc bokiem
w necie pisze juz nawet tak:
Od godz. 15.00 dnia 21.08.2009 do godz. 08:00 dnia 22.08.2009 przewiduje się wystąpienie burz z opadami deszczu, lokalnie gradu. Prognozowana wielkość opadu od 5 do 15 mm, lokalnie od 30 do 40 mm. Wiatr w porywach może osiągać prędkość od 60 do 70 km/h, lokalnie około 90 km/h.
Skutki: Szkody w drzewostanie; utrudnienia w komunikacji; uszkodzenia budynków; straty w prawach rolnych, zakłócenia pracy urządzeń elektrycznych; zagrożenie życia powodowane uderzeniami piorunów i zagrożenie pożarowe - czytamy w komunikacie wrocławskiego biura.
aniolka, nie wiem, jaki wybierzesz, ale jak dla dziewczynki -to ten pierwszy ładniejszy- ma fajne kolory...a Ola -jaki jej się bardziej podoba?? ona niech sobie wybierze!!!
Magda napisał/a:
Dziewczyny unas jezdzi straz pozarna i mowia przez megafon ze znow idzie nawalnica
o rany, nie za wsesoło, Madziu trzymam kciuki, żeby jednak gdzieś bokiem przeszło w cholerę kciuki kciuki kciuki
Daj znać, co i jak!!
Celesta napisał/a:
Waży 9400 g i ma 77 cm. Choc tu jest nieźle. W ogóle pediatra powiedziała, ze wyglada jak roczna dziewczynka
, to nasze dziewczynki mają prawie identyczne wymiary
Celesta napisał/a:
Kinia ma 2 bakterie w moczu.
Celesta napisał/a:
Ja już naprawde wysiadam. Wysadzam ją na nocnik, często zmieniam pieluchę, po kupie zaraz pędze pod kran. Co jeszcze mogę zrobić????? Cholera, znowu 4 tygodnie kuracji.
Dorotko, robisz wszystko jak powinnaś, jesteś wspaniała, ale to nie jest przyczyna powracających infekcji...może trzeba dalej jakies badania robić, zreszrtą pisałaś kiedyś, że jeszcze jakies badania będziecie robic, oby jak najszybciej udało się znależć przyczyne i pokonać to cholerstwo!!!
Celesta napisał/a:
nie myslinmy, że nas olewasz, tylko mało coś pisałaś ostatnio, wszystko się jakoś ułoży, napewno potrzebujesz teraz czasu, żeby to wszystko ogarnąć
trzymamy kciuki, żeby Twoje sprawy poszły w dobrym kierunku i najważniejsze, żeby Kinia pokonała w końcu to diabelstwo kciuki kciuki kciuki kciuki
i odzywaj się czasem do nas, cały czas o Tonbie myslimy i kciuki kciuki
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 21 Sie, 2009 18:59
Magda, oby nie było tak źle! Przecież dopiero było jedno nieszczęśćie co w tym parku!
[ Dodano: Pią 21 Sie, 2009 19:01 ]
kaoma2 napisał/a:
a Ola -jaki jej się bardziej podoba?? ona niech sobie wybierze!!!
No włąsnie jej troche bardziej ten granatowy a kolezankom( i mnie ) ten ze Scooby'm!
kaoma2 napisał/a:
nie myslinmy, że nas olewasz, tylko mało coś pisałaś ostatnio, wszystko się jakoś ułoży, napewno potrzebujesz teraz czasu, żeby to wszystko ogarnąć
trzymamy kciuki , żeby Twoje sprawy poszły w dobrym kierunku i najważniejsze, żeby Kinia pokonała w końcu to diabelstwo kciuki kciuki kciuki kciuki
i odzywaj się czasem do nas, cały czas o Tonbie myslimy i kciuki kciuki
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum