dzis w nocy wiec od jutra przez trzy tygodnie mnie nie ma
Pakowanie prawie zakonczone. Teraz gorsza część, zapakowanie całego bałaganu do samochodu, który ma niestety ograniczoną pojemność. trzeba bedzie uzyc jakiś sztuczek ekwilibrystycznych, ale mam nadzieję że jakos sie uda.
a zapomniałam wam powiedzieć co ta moja Popierdółka wyczynia. Jak wstawał i nie sięgał to stawał na palcach, do tej pory. A dziś nie mógł sięgnąć do pudełka z klockami Kuby, bo stoją jedno na drugim, więc stanał na palcach ale i tak nie widział, to się podciągnął na rękach, aż zobaczył, i potem tak wisiał na tym pudełku. No i teraz tak na wszystkim co wyższe sie wiesza i potem nie wie co z tym zrobić
[ Dodano: Pią 10 Lip, 2009 19:04 ]
a jakbyście się zastanawiały nad najlepszym prezentem dla uczącego sie wstawać lub wstajacego dziecka to krzesełko uczydełko. Piotrek ciągle korzysta z Kuby i jest to chyba najlepsza zabawka, no prócz kuchni.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 10 Lip, 2009 20:39
kaoma2 napisał/a:
no, no gonicie z robotą
ale dół tylko na razie!
kaoma2 napisał/a:
że Ty masz siłę go jeszcze nosić
jakoś sie tak wygnę w S ,zblokuje i go trzymam!
kirsten napisał/a:
ale mąż dzwonił właśnie że juz naprawiony
no i powoli ale do przodu
kirsten napisał/a:
no to moze juz dobrze będzie
No właśnie nie ,bo padł jakiś czas temu..... trudno.... i tak sie meczył!
kirsten napisał/a:
aniolka, ten tój chłopak to chyba w pasie ma tyle co ty, a właściwie ty tyle co on
Cytat:
Ostatnie zakupy przedwyjazdowe poczynione. Nie mam tylko odstraszacza na komary bo wszystko wykupione, będzie trzeba na miejscu szukać.
...będziemy tęsknić Kryśka! No co na tak długo?!
A neta tam nie ma dzieś?
kirsten napisał/a:
trzeba bedzie uzyc jakiś sztuczek ekwilibrystycznych, ale mam nadzieję że jakos sie uda.
kirsten napisał/a:
to się podciągnął na rękach, aż zobaczył, i potem tak wisiał na tym pudełku. No i teraz tak na wszystkim co wyższe sie wiesza i potem nie wie co z tym zrobić
boszzzzzzz....... jeszcze gorzej teraz!
Ale musisz uważać!
Cytat:
krzesełko uczydełko. Piotrek ciągle korzysta z Kuby i jest to chyba najlepsza zabawka, no prócz kuchni.
a jakbyście się zastanawiały nad najlepszym prezentem dla uczącego sie wstawać lub wstajacego dziecka to krzesełko uczydełko. Piotrek ciągle korzysta z Kuby i jest to chyba najlepsza zabawka, no prócz kuchni.
bardzo mis ię podobają, tylko tam piszą, ze to od 12 miesiecy. Bałam sie, ze moze być za wczesnie, ale może kupimy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum