Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 10 Lip, 2009 22:10
Celesta napisał/a:
Melduję sie ja i moje zbędne kilogramy.
ach Ty!
Celesta napisał/a:
Aniola, mam je juz gotowe do wysłania Kochana Chudzinko, jak mam Ci je dostarczyć?
poproszę kurierem na ranczo! A kurierem ,bo pocztą mogą sie poobijac i jeszcze trochę stracą!
Tylko swoją drogą to Ty chyba masz w domu jakieś lustro powiększające ,bo ja jhakoś nigdy nie zauważyłam ,żebyś gdzieś zbędne kilogramy miała!
Przecież Ty śliczna dziewczyna jesteś!
[ Dodano: Pią 10 Lip, 2009 22:11 ]
.....a jutro Święto mamy..... i to znów przypada sobota!
zobaczymy, wątpie, ale może ktoś cos przygarnie ze sobą
aniolka napisał/a:
padł jakiś czas temu
szkoda maleństwa, no ale w sumie jak się miał meczyć
Celesta napisał/a:
bardzo mis ię podobają, tylko tam piszą, ze to od 12 miesiecy. Bałam sie, ze moze być za wczesnie, ale może kupimy
no bo to jest po to, zeby dziecko sobie na nim usiadło i w ogóle, wiec na to jest za wcześnie, ale u nas jest wstawione w kąt, zeby było stabilne, Piotrek sobie do niego lezie, wstaje przy nim, naciska sobie lampkę, kręci zegarkiem, to mu gra i mówi i swieci, no pełna radość
aniolka, śliczny począteczek, dziekujemy
aniolka napisał/a:
.....a jutro Święto mamy..... i to znów przypada sobota!
no to gratulacje i oby dalej wam sie dobrze żyło
kaoma2 napisał/a:
Teraz mamy zamiar kupić tą żyrafkę lub pchacz:
żyrafkę bądź fontanne polecam, pchacz według mnie zbyteczny, większosć dzieci interesuje w okolicach drugich urodzin, bo dziecko przy nim nie nauczy sie chodzic bo to ustojstwo odjeżdża (opinia wielu mam)
No to chyba ostatki z netem bo zaraz muszę kompa spakować i kłaść się spać bo za trzy godzinki niecałe pobudka i w drogę.
[ Dodano: Pią 10 Lip, 2009 22:44 ]
No i nie wiem jak o zrobiłam, ale prawie wszystko zapakowałam do auto, choć to prawie troche mnie niepokoi.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum