to samo tylko inny kolor- juz piatce dzieci przypasiło
Świetna rzecz
Edytka_ napisał/a:
zaraz po karmieniu to całe takie piwko obalasz, bo ja trochę się bojam i tak pół tylko najwyżej, ale mam chętkę na więcej
ja tez kiedyś tak pół ale jak sie nieczesto pije ,to i całe nie zaszkodzi-choc lepiej pic te słabsze I najlepiej własnie jak jest ta nocna przerwa w karmieniu
Edytka_ napisał/a:
A no i czy na taką szeroką framugę 32 cm, da się to zamontować jakos??
to do góry ma tylko jedna linke i sprezyne -ja miałam do Oli na drewnianym suficie a tu na belce na suficie
byłam dziś na "przeglądzie" z Oliwką ...tzn na pomiarach, bo 9 miechów skończyła..
ni i wsio ok. rośnie w zastraszającym tempie (wzrost), no i wagowo też niezle, choć do wzrostu tej wagi jednak brakuje
waży 9750 gr ...a wzrost....79,5 cm
Pani doktor powiedziała, że na nią to trzeba inną siatkę centylową rozpisać...
głowka 45.5 cm, klata 46 cm, ciemiączko 0.5 x 0.5 cm i zarazsta
nio i właśnie rozwaliła mi zakupy na podłodze....
[ Dodano: Czw 17 Wrz, 2009 12:54 ] kirsten, fajny namiocik- moja Pati taki miała ( chyba jeszcze gdzieś jest) ale bez piłek, no ale piłeczki to dokupić można
a co do kupki to mo że po tym torciku, albo szkle, albo kwarcu co to pojadł trochę- nie może zrobić??.... Madzia, to porządnia kłutnia u Ciebie!! aniolka, to z Tobą coraz gorzej, jak Ci się nie chce wieczorem kompa odpalać....i jeszcze winę na niewinnego Igorka zwalasz, że niby się obudzić może..... ...to tak na przyszłość
a to u was tak każą czy sama chciałaś, bo my jak byliśmy na 6 miesięcy tak pewnie dopiero na rok sie pojawimy
kaoma2 napisał/a:
no słuszne wymiary, waga jak waga ale wzrost to nieźle zmaksowała
kaoma2 napisał/a:
a co do kupki to mo że po tym torciku, albo szkle, albo kwarcu co to pojadł trochę- nie może zrobić??....
zrobił w końcu, ale takiego balacha, ze sie nie dziwie ze nie chciał wyjść, oczywiscie ciut twardawe, bo ta moja glizda nic pić nie chce
Oczywiscie jak mam byc sama wieczorem to chłopaki dobijają jak mogą, załamka. Na szczęście teraz położyłam obydwu spać i może jakiś filmik sobie obejrzę. Bo pierd... i nie sprzątam dalej, należy mi sie odpoczynek i bimbanie, chociaż czasami. Tylko ciekawe czy uda mi sie podłączyc kompa do TV, to będzie mój pierwszy raz.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 17 Wrz, 2009 14:07
Cytat:
no i wagowo też niezle, choć do wzrostu tej wagi jednak brakuje
kaoma2 napisał/a:
Pani doktor powiedziała, że na nią to trzeba inną siatkę centylową rozpisać...
dobre!
kaoma2 napisał/a:
nio i właśnie rozwaliła mi zakupy na podłodze....
No i co z tego? Niech sie dziecko bawi!
kaoma2 napisał/a:
jeszcze winę na niewinnego Igorka zwalasz, że niby się obudzić może.....
A bo my od wczoraj trenujemy jedną drzemkę dziennie! Pisałam na staraczkach!
kaoma2 napisał/a:
:rozga: ...to tak na przyszłość
...wiecznie mnie leje.... Masochistka czy co? W sumie sadystka raczej....
kirsten napisał/a:
bo my jak byliśmy na 6 miesięcy tak pewnie dopiero na rok sie pojawimy
,.....my też......
kirsten napisał/a:
ale takiego balacha, ze sie nie dziwie ze nie chciał wyjść, oczywiscie ciut twardawe, bo ta moja glizda nic pić nie chce
kirsten napisał/a:
Bo pierd... i nie sprzątam dalej, należy mi sie odpoczynek i bimbanie, chociaż czasami.
popieram!
Cytat:
Tylko ciekawe czy uda mi sie podłączyc kompa do TV, to będzie mój pierwszy raz.
aniolka napisał/a:
No i co z tego? Niech sie dziecko bawi!
aniolka napisał/a:
A bo my od wczoraj trenujemy jedną drzemkę dziennie! Pisałam na staraczkach!
kaoma2 napisał/a:
a czemu?? bo moja Oliwka, to jeszcze dwa razy...o 12 po kaszce to juz jej sie oczy same zamykają, to jej nie przetrzymuje, niech jeszcze "dorośnie" do jednej , śpi tak 1,5 godz. , no i potem tak koło 18-stej godzinkę
aniolka napisał/a:
...wiecznie mnie leje.... Masochistka czy co? W sumie sadystka raczej
no i potem dopiero na dole doczytałam, że dopirero w przyszłym tyg. wysyłka , bo wyjazd....zadzwonilam i chciałam za pobraniem, ale juz babka akurat na poczcie nadawała ...i duuuupa, dopiero wyslą w następny czwartek, trudno, wytrzymam
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum