Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Sob 12 Gru, 2009 14:26
madziunia:) napisał/a:
u mnie dzis padał śnieg ale tak słabiutko i króciutko
to takie przedbiegi!
madziunia:) napisał/a:
a dziekuje dziekuję
a pawmet to nie wiem kto to
to chyba pawmat77 czy pawmat74
[ Dodano: Sob 12 Gru, 2009 14:28 ]
kaoma2 napisał/a:
Głosuję tylko na pokoik lampki i Pana Wiaderkowego- z dwóch kompów
Szczera jestem do bólu- wiem, ale na inne zabawy nie mam głowy i czasu , przepraszam
...niczym nasza Ines!
A ona cos nas nie odwiedza ostatnio.......
Cytat:
tylko mi się tu na święta nie rozkładać proszę, tylko kurować porządnie!!!!
... ..nie no, poprostu to rzucanie w meneli jakoś nie przypadło mi do gustu..kiedyś tam zaglądałam, ale szczerze mówiąc nie za bardzio wiem, o co tam chodziło i dałam sobie spokój
Celesta napisał/a:
Dziś montowałam zabezpieczenia na wszystkie szuflady i półki w zasięgu Kiniaka. Uwielbia rzucać ubraniami
moja Oliwka jakoś odpuściła sobie ubrania, choć niedawno robiła porządki, teraz interesuje się grzebaniem w biurku u Patrycji (jak akurat drzwi otwarte Pati zostawi, ...no i ta nieszczęsna kuchnia ...ale wpadliśmy na sposób- nie inwestowaliśmy w zabezpieczenia, tylko mężuś powykręcał wszystkie uchwyty na dole w szafkach..my dajemy sobie z tym radę- ona jeszcze na to nie wpadła,....ale kto wie..?
Celesta napisał/a:
A poza tym dalej deprecha, ja chcę słoneczka
...a słoneczko masz tak blisko siebie- te biegające i rozrabiające...
Kiniaczek po strzyżeniu, mamy w domu chłoplaczka. Śmiesznie wygląda. Takie miała piórka na głowie... Mozę teraz się jej wzmocnią. Najpierw jej skróciłam i troche pocieniowałam, a potem maszynką, no i przy maszynce sie mi dziecię poryczało. Fotki potem będą
Kiniaczek po strzyżeniu, mamy w domu chłoplaczka. Śmiesznie wygląda. Takie miała piórka na głowie... Mozę teraz się jej wzmocnią. Najpierw jej skróciłam i troche pocieniowałam, a potem maszynką, no i przy maszynce sie mi dziecię poryczało. Fotki potem będą
, no jestem baaardzo ciekawa, jak wygląda...
a moja nie lubi tez odgłosu np.suszarki, czy miksera...
aniolka napisał/a:
to prosimy podesłać -przykleję Igorkowi!
aniolka napisał/a:
i jeszcze Ci sie kciało wczoraj.....
Może opatrzność czuwa!
na szczęście mąż wczoraj zasnął!
Ale co dziś będzie?......
dzis to nie dam się sprowokować...a wczodraj Ciebie nie było..i tak siedziałam przy kompie i czekałam..no i Oliwcce na allegro dresy i komplet kupiłam na przyszły rok fajowe...to juz potem było mi wszystko jedno i go nie budziłam....
mój Kuba kochał od samego początku, fascynacja wręcz
Celesta napisał/a:
po strzyżeniu, mamy w domu chłoplaczka
czekam na fotki.
A my dzis dzień poza domem, najpierw na starówke pojechalismy na spacer, potem do restauracji na obiad i na plaz zabaw z dzieciakami i dpiero co wróciliśmy. My padamy na pysk, a dzieciaki pełnia sił.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum