nie piłam przez całą ciążę i jeszcze potem przez 3 miesiące karmienia. Teraz odrabiam. Choć dzis piję dla przyjemności smaku, bo Kinia przespała 10 godzin, w łóżeczku
Jak sie pochawaliłam, to dziś na bank noc nieprzespana
[ Dodano: Nie 20 Gru, 2009 09:34 ]
Chyba się zarejestruję, żeby Igorek miał 3 głosiki ode mnie I rewanżu nie potrzebuję
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Nie 20 Gru, 2009 09:41
Celesta napisał/a:
Choć dzis piję dla przyjemności smaku, bo Kinia przespała 10 godzin, w łóżeczku
To Ci sie należy delektowanie kawką!
Celesta napisał/a:
Jak sie pochawaliłam, to dziś na bank noc nieprzespana
mówisz?
Mój też sie teraz częściej wybudza a ja go wtedy uspokajam cyckiem żeby z kolei pies za ścianą sie nie obudził i nie zaczął skomlć bo wtedy już wcale nie zasnę! Błędne koło!
Witam rankiem, ale nagadałyście, jak zwykle jak mnie nie ma.
Cudownie rozpoczełam dzis dzień. Najpiew wygziliśmy sie we czwórkę w łóżeczku, potem najpyszniejsze w świecie śniadanko (jajka w kokilkach do tego tosty z masełkiem i latte machiato), jeszcze kawkę dopijam. Zaraz bierzemy sie za choinke tylko czekamy aż Kuba śniadanie zje a Piotrek zaśnie, choć i jedno i drugie może trwać ponad godzinę.
Jeszcze muszę skoczyć do Rossmana dokupić coś dla teściowej i wszystkie prezenty będą kupione. Mężowi kupiłam nowy portfel bo ostatnio coś mówił że stary szwankuje (no ma prawo po 10 latach). Pewnie sie na mnie wkurzy bo raczej on dla mnie prezentu nie przewidział, ale to standard.
Mieliśmy iść do kościoła, ale Kuba coś w nocy katarzył, Piotrek z rana pokasływał, mnie boli gardło a mąż zasmarkany, mam nadzieję ze rozejdzie się po kościach.
Życzę wam miłej niedzieli.
nie piłam przez całą ciążę i jeszcze potem przez 3 miesiące karmienia. Teraz odrabiam. Choć dzis piję dla przyjemności smaku, bo Kinia przespała 10 godzin, w łóżeczku
kciuki kciuki kciuki ...może Kinia już da pospać teraz kciuki
Celesta napisał/a:
Chyba się zarejestruję, żeby Igorek miał 3 głosiki ode mnie I rewanżu nie potrzebuję
..no i ja nie potrzebuję
aniolka napisał/a:
Ale utknęliśmy na trochę na tej drugiej stronce bo teraz pierwsza jest od ok. 700 głosów!
Ale nic to!
no jak nic?? działać trzeba..ja potem jeszcze z Pati kompa spróbuję
kirsten napisał/a:
Cudownie rozpoczełam dzis dzień. Najpiew wygziliśmy sie we czwórkę w łóżeczku, potem najpyszniejsze w świecie śniadanko (jajka w kokilkach do tego tosty z masełkiem i latte machiato), jeszcze kawkę dopijam.
kirsten napisał/a:
Zaraz bierzemy sie za choinke
my chyba dziś też, tylko wieczorkiem
kirsten napisał/a:
Życzę wam miłej niedzieli
nawzajem
madziunia:) napisał/a:
aniolka, to i ja zostawiłam 3 punkty
jeszcze przed domkiem dziś mężuś będzie montował oświetlenie świąteczne...współczuję mu...taki mróz.... ...a my zza okna będziemy go dopingować...
[ Dodano: Nie 20 Gru, 2009 11:13 ]
no może i punkciki na 2-giej stronce, no ale w komentarzach i w najpopularniejszych Igorek dobrą pozycję trzyma!!!! połowa pierwszej strony!!!
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Nie 20 Gru, 2009 12:04
Celesta, madziunia:),
kirsten napisał/a:
Najpiew wygziliśmy sie we czwórkę w łóżeczku, potem najpyszniejsze w świecie śniadanko (jajka w kokilkach do tego tosty z masełkiem i latte machiato), jeszcze kawkę dopijam. Zaraz bierzemy sie za choinke tylko czekamy aż Kuba śniadanie zje a Piotrek zaśnie, choć i jedno i drugie może trwać ponad godzinę.
Jeszcze muszę skoczyć do Rossmana dokupić coś dla teściowej i wszystkie prezenty będą kupione
to będzie cudowna niedziela u Was!
kirsten napisał/a:
Kuba coś w nocy katarzył, Piotrek z rana pokasływał, mnie boli gardło a mąż zasmarkany, mam nadzieję ze rozejdzie się po kościach.
OBY!!!!!!!! kciuki kciuki kciuki
kaoma2 napisał/a:
..znalazłam!!!!
kaoma2 napisał/a:
..no i ja nie potrzebuję
dzięki!
kaoma2 napisał/a:
no jak nic?? działać trzeba..ja potem jeszcze z Pati kompa spróbuję
pospolite ruszenie!
kaoma2 napisał/a:
my chyba dziś też, tylko wieczorkiem
a ja sie modle,żeby nasza nie opadła tylko do Świąt!
kaoma2 napisał/a:
jeszcze przed domkiem dziś mężuś będzie montował oświetlenie świąteczne...współczuję mu...taki mróz.... ...a my zza okna będziemy go dopingować...
współczuje mu!
kaoma2 napisał/a:
ale w komentarzach i w najpopularniejszych Igorek dobrą pozycję trzyma!!!! połowa pierwszej strony!!!
utrzymuje sie na pozycji!
lece pogłosować na kartki i pokoje!
...przed kolejnym dziś resetem!
Pomogła: 66 razy Wiek: 31 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 497 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 20 Gru, 2009 16:42
Jestem tylko na chwilkę, bo nadal bez kompa u rodziców siedzę. Dla wszystkich buziaczki.
Wczoraj roczek Basiunia skończyła z tej okazji podarowała nam trzy zęby więc trochę marudzenia było ale jest ok.
Buziaczki dla was
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum