no w sumie była, choć mało niedzielna, bo sprzątałam i pichciłam, ale za to same wspaniałości dziś jedliśmy i mieszkanko czystsze a to mi poprawia humor.
Prezent dla tesciowej dokupiony, choinka do połowy ubrana, bo na dole bez ozdób mimo że mam słomiane to musiałam oszczędzić pokus Pietruszce
aniolka napisał/a:
OBY!!!!!!!!
no chyba się rozeszło, zobaczymy co będzie dzis w nocy i jutro rano, w dzień był spokój
aniolka napisał/a:
ja sie modle,żeby nasza nie opadła tylko do Świąt!
ja też sie modle o swoją a mam sztuczną, dzis już dwa razy mało nie poleciała bo piotrek jeszcze sie nie oswoił że takie cudo tam ma tylko stać
kaoma2 napisał/a:
dziś znowu bez spacerku ...-11 się nadal utrzymuje
no ja chciałam wyjść z Kubą ale jak poszłam do sklepu to szybko mi minęło bo nie dość ze mroźno to jeszcze jakiś taki przejmujący ten mróz, oddychać sie nie dało
aniolka napisał/a:
Igor zasnął!
Zrobił sobie krótkę drzemkę przed południem i dopiero teraz ma tę właściwą!
ta moje zołzy w ogóle dziś spać nie chciały, Piotrek moze z pół godziny w ratach kimał, więc Juz mam spokój bo oba zasneły
Edytka_ napisał/a:
Wczoraj roczek Basiunia skończyła
ojejku a my przegapiłyśmy
sto lat dla królewny
Zaraz będą moje seriale, piwko już naszykowałam co by juz całkiem dobrze skończyć dzień.
nic juz dzis mi sie niechce tylko ryczec,wrocilismy ze spaceru weszlismy do domu a Fabian chcial byc szybki ,upad i udezyl sie w gorna warge i to bardzo spuchla mu cala i krew leciala,mam teraz wyzuty sumienia ze co ze mnie za matka ze go nie dopilnowalalm a przciez stal przy mnie
nic juz dzis mi sie niechce tylko ryczec,wrocilismy ze spaceru weszlismy do domu a Fabian chcial byc szybki ,upad i udezyl sie w gorna warge i to bardzo spuchla mu cala i krew leciala,mam teraz wyzuty sumienia ze co ze mnie za matka ze go nie dopilnowalalm a przciez stal przy mnie
Magda, wiem co czujesz. Kinia przeciez tak strasznie uderzyła w kant biurka. I pamiętasz co mi w tedy pisałaś? Że nie damy rady upilnowac i nie będziemy w kazdym miejscu. Najgorsze sa te wypadki, które dzieja się obok nas i na naszych oczach. Fabinaek szybko zapomni, choć pewno strasznie się ucierpiał. I pewno bardzo płakał. A Ty masz wyrzuty sumienia i cięzko Ci na duszy Trzymaj się Kochana, jutro na pewno będzie lepiej.
A tak na marginesie... byliśxcie na spacerku? U nas -16. Nawet nosa nie chciało się się z domu wychylic
,upad i udezyl sie w gorna warge i to bardzo spuchla mu cala i krew leciala,mam teraz wyzuty sumienia ze co ze mnie za matka ze go nie dopilnowalalm a przciez stal przy mnie
...no niestety tak to juz jest z tymi dzieciaczkami....będą starsze, a takie upadki też będą się zdażały i nie obwiniaj się, to nie Twoja wina Fabianek szybko zapomni o upadku
Oliwka ma za sobą dwa porządne upadki i uderzenia w łuk brwiowy- po tej samej stronie....i też na naszych oczach
Magda napisał/a:
ide spac..
Celesta napisał/a:
Najgorsze sa te wypadki, które dzieja się obok nas i na naszych oczach.
to prawda
Celesta napisał/a:
tak na marginesie... byliśxcie na spacerku? U nas -16. Nawet nosa nie chciało się się z domu wychylic
u mnie było w dzień - 11 i też nigdzie nie wychodziłam, teraz jest - 17..
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Nie 20 Gru, 2009 23:21
Magda, dziewczyny mają rację! Nie da sie upilnować! Igor mi spadł z łóżka jak szyłam i byłam koło niego! Ale żyje!
Choć nie neguje tego ,że Fabianka musiało okropnie boleć-zwłaszcza jak krew leciała....
kaoma2 napisał/a:
madziunia:) napisał/a:
możesz to nagrać? bo chciałabym to widzieć
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pon 21 Gru, 2009 00:06
kaoma2,
No ja tez ide bo padam a jeszcze pewno do piesa wstawać będę!
Jutro dopiero do weta na zastrzyk ,bo sie jednak męczy bidulka no i nas też jak skomli.....
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum