- teraz średnio ciuszki 86 / 92 nosi
a mamunia juz zapasy robi na ...98 i 104......
no to mój Piotrek nosi 74/80, a 104 to nosi Kuba, choc teraz Kupiłam dla Piotrka kurteczke uzywana na 86 i jest idealna na Kubę
aniolka, a żeś ślivznie kubełkowo wątek zaczęła
Wyspana dziś z nowymi siłami na sprzątanie, tylko środki chemiczne mi sie pokonczyły, no i co tu robić, chyba poleniuchuję . Dobra zjadam sniadanko i zmykam do roboty.
Ja dzis 2 godziny w nocy musiałam się z Kinia bawić, od 2 do 4 rano. Super, nie?
a to Kinia, rozrabiaka!!!!
i co robiłyście ciekawego ??? .....
kirsten napisał/a:
no to mój Piotrek nosi 74/80, a 104 to nosi Kuba, choc teraz Kupiłam dla Piotrka kurteczke uzywana na 86 i jest idealna na Kubę
aniolka napisał/a:
To są te wszystkie rozmiarówki! Nigdy nie widomo jak sie trafi
może Piotruś jest niższy trochę....a tak wogóle, to te rozmiarówki ja k Aniu piszesz, też nie zawsze są takie same, chyba zależy od firmy i wogóle....Oliwka ma bluzeczkę- to metka jest na 80 a jeszcze w niej pochodzi...a mam bluzeczkę z " 5- 10- 15" to na 104 i wcale nie jest za duża.... no ale przeważnie większość to na 86 i teraz 92...kurteczki też na 92 nosi, a ten kombinezon używany co kupiłam - na 86, to jak rączki wyciąga, to rękaw juz krótki ,a spodnie pewnie starczą do końca zimy
ja mam wysokie dziewczyny, Pati na roczek miała 81.5 cm..a Oliwka 83 cm...Pati na 2 latka miała 95 cm i chodziła już na 104 w ciuszkach, to ciekawa jestem, jak z Oliwką będzie......
kirsten napisał/a:
aniolka, a żeś ślivznie kubełkowo wątek zaczęła
aniolka napisał/a:
A soda oczyszczona,ocet i inne naturalne środki?
Nie oglądasz"how clean is you house"?
, a wiesz, że tam ciekwawych rzeczy można się dowiedzieć
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 11 Gru, 2009 12:06
kaoma2 napisał/a:
ja mam wysokie dziewczyny, Pati na roczek miała 81.5 cm..a Oliwka 83 cm...Pati na 2 latka miała 95 cm i chodziła już na 104 w ciuszkach, to ciekawa jestem, jak z Oliwką będzie......
moja tez wysoka i niedługo już ona będzie miałą modne ciuchy takie w sam raz na mnie!
kaoma2 napisał/a:
a wiesz, że tam ciekwawych rzeczy można się dowiedzieć
a pewnie!
No ale ci ludzie co taki syf w chacie mają to masakra jakaś!
Jak poleniuchuję? A soda oczyszczona,ocet i inne naturalne środki?
hehehe, widziałaś leniuchujacą mamę dwójki dzieci u którwj ma być rodzinna wigilia
a okiem nie bedą sie męczyć octem, jutro kupię clina i skończę sobie na tygodniu
Celesta napisał/a:
Jak próbowałam udawać, ze śpię, to mi dłubała w oku
hehe rozrabiara mała
Własnie próbuje chłopaków spać położyć. Kuba juz powoli dogasa, a Piotrek łobuz spać nie chce, to juz czwarta próba drezmki i na razie zero efektów. No i super oba zaczęły marudzić, no po rpostu bosko
hehehe, widziałaś leniuchujacą mamę dwójki dzieci u którwj ma być rodzinna wigilia
a okiem nie bedą sie męczyć octem, jutro kupię clina i skończę sobie na tygodniu
kirsten napisał/a:
Własnie próbuje chłopaków spać położyć. Kuba juz powoli dogasa, a Piotrek łobuz spać nie chce, to juz czwarta próba drezmki i na razie zero efektów. No i super oba zaczęły marudzić, no po rpostu bosko
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum