eworęczność w naszych czasach to juz żaden problem
coraz więcej rzeczy na rynku jest dostępnych dla osób leworęcznych. Dopóki nie spotkałam osoby leworęcznej nie sądziłam że np obieranie ziemniaków może być problemem - a okazało się że obieraczki są często naostrzone z jednej strony - dla praworęcznych. Na szczęście to się zmienia
Jolie napisał/a:
ale zaszłam od razu jak w zaczęłam używać testów owulacyjnych ,to był starzał w dziesiątkę .Polecam również tobie
mam i używam łącznie z tempkami (przy Patryku też używałam) nawet już nie muszę ich używać bo mi się wszystko ładnie pokrywa. Mogę mieć teraz problem z zajściem bo mam non-stop wielki stres. Ale nie będę o tym pisać żeby Was nie dołować od rana
[ Dodano: Sob 19 Wrz, 2009 13:01 ]
@przyszła, zaczynam nowy cykl
my też stale z tym problemem ... nocnik w sanockim szpitalu był ok, ale w Rz już nie wolno Niby każde dziecko do 10 minut po obudzeniu się robi rano siusiu, i u nas to się sprawdza, ale jak Nina obudzi się bez humoru to nijak nie można podstawić pojemnika, bo ucieka z rykiem.
Spróbuj może rozebrać Frania zaraz po obudzeniu się, przygotuj pojemnik, i z 15 minut poczatuj na siusiu, jak nie będzie, to odpuść. Spróbuj po śniadaniu. Niestety podłoga z pewnością będzie posiusiana.
Pomogła: 171 razy Wiek: 33 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 918 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 19 Wrz, 2009 20:09
moninisia napisał/a:
@przyszła, zaczynam nowy cykl
Marta_ggwidzę ze maluchy ćwiczą akrobacje i nieźle im to idzie
Bartek mi sie rozłożył , katar ma okropny , z nosa sie leje ,gardło zaczerwienione , chyba ten wczorajszy długi spacer nie wyszedł mu na dobre , musiało go zawiać , teraz takie zmienne te pogody, nie wiem jak mam go ubierać
[ Dodano: Sob 19 Wrz, 2009 20:10 ] REGINA zdjęcie proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomogła: 86 razy Wiek: 38 Dołączyła: 11 Paź 2007 Posty: 1030 Skąd: Jelenia Gora
Wysłany: Sob 19 Wrz, 2009 20:34
moninisia napisał/a:
dzieciaczki cudne w podpisie
Jolie napisał/a:
widzę ze maluchy ćwiczą akrobacje i nieźle im to idzie
dzieki dziewczyny.
no ćwiczą szczególnie Tyska. Czesto znajduje ja np. w foteliku do karmienia
śmiejemy się że ją do Julinka oddamy i jeszcze zarobimy
Jolie napisał/a:
Bartek mi sie rozłożył
zdrowka dla niego
swoją drogą to teraz trudno wstrzelic sie z dobrym ubiorem. Sloneczko niby swieci a w cieniu zimno i wiatr paskudny jak zawieje. Kiepska pora teraz dla naszych maluszkow naszla.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Sob 19 Wrz, 2009 22:02
Jolie napisał/a:
REGINA zdjęcie proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie mam czasu by poszukać lepszej foty
Zdrówka dla chorych dzieciaczków, mój M z chłopcami miał jutro do prababci jechać, ale będzie tam narzeczona jego brata z chorą córą, więc ja ich nie puszczę, wolę unikać chorób o ile to możliwe, a ja jutro chrześnika zabieram do kina na Garfield'a koty górą - w ramach prezentu urodzinowego -no to sobie się odprężę na bajeczce
marta_gg napisał/a:
no ćwiczą szczególnie Tyska. Czesto znajduje ja np. w foteliku do karmienia
przygotuj się na więcej, moi od wielu miesięcy sami wchodzą do fotelików, a ostatnio Cyprek po krzesełeczku uczydełeczku wszedł na parapet a ja o mało zawału nie dostałam. Już nie mam jak zrobić przemeblowania by było bezpieczniej, więc np ich stoliczek i krzesełka musiałam schować bo przestawiali je sami i wchodzili wszędzie po nich
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum