Jolie, strasznie mi przykro, przytulam Ciebie i Twojego Tatę!
może uda mi się wkleić obiecane fotki z wyjazdu
[ Dodano: Pią 17 Lip, 2009 07:14 ]
[ Dodano: Pią 17 Lip, 2009 07:16 ]
[ Dodano: Pią 17 Lip, 2009 07:19 ]
[ Dodano: Pią 17 Lip, 2009 07:22 ]
Inne może później, bo póki co zbieramy się i wyjeżdżamy do Polańczyka na całodniowy wypad. Jedziemy w babskim składzie, czyli my z Niną, babcią i chrzestną Niny. Taka kobieca integracja...
Pomogła: 171 razy Wiek: 33 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 918 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 17 Lip, 2009 08:11
i ja sie melduje ella, Ninka to już mała kobietka , ale się zmieniła od ostatniego razu kiedy ja widziałyśmy
Cytat:
Mężczyzna który nienawidzi odmowy - ostatnio jak słyszy "NIE" czy "NIE WOLNO" rzuca się na brzuch na ziemię i macha rączkami i nóżkami
u mnie jest identycznie , jak słyszy ''nie wolno '' to zaraz robi sie czerwony jak muchomor ze złości
anr napisał/a:
dziś już lepiej,
no to bardzo sie cieszę
wiecie co , zastanawia mnie jedno ,dlaczego mojego Bartka zdjęcie jest na stronie imagehack? to w kasku ,pod zdjęciami NInki Elli , chyba ktoś bezkarnie skopiował moje zdjęcie widać ze ktos przy nim majstrował , bo jest wykadrowane . ale jestem wściekła chyba przestane uzywac tego programu , bo tak naprawdę niewiadomo co sie dziej potem z tymi zdjęciami które tam wklejamy.
Też się melduję
No nareszcie Ella Ninka super
A jak odcycowanie??
ella napisał/a:
bo póki co zbieramy się i wyjeżdżamy do Polańczyka na całodniowy wypad. Jedziemy w babskim składzie, czyli my z Niną, babcią i chrzestną Niny. Taka kobieca integracja...
udanego wyjazdu
Jolie napisał/a:
dlaczego mojego Bartka zdjęcie jest na stronie imagehack? to w kasku ,pod zdjęciami NInki Elli
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Nie 19 Lip, 2009 12:04
witam się niedzielnie, Ellu piękne zdjęcia
Jolie napisał/a:
wiecie co , zastanawia mnie jedno ,dlaczego mojego Bartka zdjęcie jest na stronie imagehack? to w kasku ,pod zdjęciami NInki Elli , chyba ktoś bezkarnie skopiował moje zdjęcie widać ze ktos przy nim majstrował , bo jest wykadrowane . ale jestem wściekła chyba przestane uzywac tego programu , bo tak naprawdę niewiadomo co sie dziej potem z tymi zdjęciami które tam wklejamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum