Myszko, z tym koperkiem to jest rożnie, bo moje dzieci miały jeszcze większe wzdęcia po koperku. Masuj mu brzuszek i noś na ramieniu. Albert miał straszne kolki i pani lekarka kazała robić tak: przerzucić malca przez ramię, tak, żeby jego brzuch był na barku i trzymasz go za nogi. To strasznie wygląda, jakbyś tachała worek z ziemniakami. Ale to było jedyne co pomagało Alowi, bo przez chodzenie ,masuje mu się brzuch, a on wisi jak worek na Twoich plecach. Możesz to spróbować.
podpisuję się pod wszystkim czterema kończynami Gosiu KOperek dobry ale w nie za dużych ilościach bo efekt odwrotny bedzie!
I to noszenie na ramieniu!!!!! Ja tak Tobiego całe 2x nosiłam bo na szczęście tylko tyle razy coś go męczyło! Świetnie podziałało. I masuj brzuszek delikatnie i jak najwięcej niech malutki leży na brzuszku!
Gosiu - wysłać Ci espumisan?
no, że nie trzyma całej brodawki w ustach tylko ma jakąś dziurkę przez którą zasysa powietrze. Bo nie będę tu pisać jak trzymać dziecko do piersi, bo to wiesz jak się robi
Gosiu może Karolciu chodziło o to, że łapiąc pierś nie robi tego "Szczelnie" i łyka powietrze zasysając mleczko? Może spróbuj w innej pozycji kilka razy nakarmić to zobaczysz czy będzie różnica
[ Dodano: Pon 26 Paź, 2009 19:50 ]
Gosiu a może zminimalizuj te jabłko? Może to ono powoduje takie kłopoty?
Ja tak Tobiego całe 2x nosiłam bo na szczęście tylko tyle razy coś go męczyło!
szczesciara
Time napisał/a:
Gosiu - wysłać Ci espumisan?
Tak tak i jeszcze raz Tak, dzieki ze pomyslalas bo ja juz nawet z tym mam problem
monday24 napisał/a:
nie trzyma całej brodawki w ustach
aaa to ten trzyma, i jeszcze piasteczki przyklada na znbak ze to cale jest jego
monday24 napisał/a:
nie będę tu pisać jak trzymać dziecko do piersi, bo to wiesz jak się robi
najlepiej to trzymac z dala od piersi, nie bedzie problemy z polukaniem powietrza z mlekiem
Time napisał/a:
może zminimalizuj te jabłko?
juz odstawilam ten sok, ale pinda ze mnie kwadratowa, bo jablek nie jem bo sie boje ale sama kupilam ten sok tak jak kiedys kupilam sok mango-papaja i dopiero jak zielone kupki sie pojawily to doczytalam ze w skladzie jest pomarancza
no po wielkim ryku nadal cisza, ale w bujaczku spi+ glowka bardzo wysoko+ wibracje. chyba dzis na noc tak go poloze spac.
myszkotka napisał/a:
w bujaczku spi+ glowka bardzo wysoko+ wibracje. chyba dzis na noc tak go poloze spac.
to spokojnej nocki życzę
[ Dodano: Pon 26 Paź, 2009 22:17 ]
myszkotka napisał/a:
Jan wrzeszczal ze dziecko to nie prosiak i w huscie nosze
a niech sobie wrzeszczy. Lepiej, żeby Jan wrzeszczał niż Jamil
Myszko jeśli chodzi o kolki
to moja lekarka mówiła że lepszy jest rumianek niż koper
dwa wszystko zależny od dziecka jak reaguje
jednemu pmoże a drugiemu podwoji reakcje kolkowe
dużo osób chwali sab simplex nie wiem czy jest u Was dostępny
w czechach jest na pewno
jak coś to pisz M kupi
ma w składzie to samo co espumisan ale ma większa dawkę tego składnika
a może właśnie przejrzyj swoją dietę
[ Dodano: Pon 26 Paź, 2009 22:40 ]
na resztę odpowiem jutro bo nie mam siły już
Jak nie problem to chetnie skozystam i z twojej propozycji.
Gosiu niema sprawy tyle że musisz poczekac
aż m będzie w czechach bo na L-4 jest
no ale w czwartek bedzie więc pytanie ile chcesz
hmmm tylko nie pamiętam ceny
ale wiem że wychodziło sporo taniej niż espumisan w PL
spokojnej nocy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum