Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Arwenka
Pią 05 Lut, 2010 19:24
Październik & Listopad 2007!!!!!! cd
Autor Wiadomość
Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Pomogła: 561 razy
  Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 19:08   Październik & Listopad 2007!!!!!! cd

No to zapraszam do kolejnego wątku... później coś tu wkleję....a póki co meldować się migusiem :diabel:

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Pomogła: 289 razy
Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 19:50   

jestem!

http://www.pajacyk.pl

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 19:55   

Cytat:
jestem!
:wub:

[ Dodano: Wto 07 Lip, 2009 20:20 ]
anielka napisał/a:
Wow to niezła waga.Matt na wadze łazienkowej to 12,5kg waży
no jakoś tak ostatnio szybko rosła :roll:
anielka napisał/a:
Był uczulony na sierśc a później żył sobie spokojnie z dwoma psiakami.
no chciałabym pozbyć się niektórych objawów... głównie spowodowanych pyłkami... inne mi mniej przeszkadzają. Bo kota i psa i tak sobie nie kupię bo mi mąż nie pozwoli. Przynajmniej póki w bloku mieszkamy. Ale tego kataru to bym się pozbyła chętnie :prosi:
WIem, że są osoby, które sobie bardzo chwalą odczulanie. Ale są i tacy co mają nasilenie objawów...nie wiem od czego to zależy. Nigdy nie zagłębiałam się w ten temat.
anielka napisał/a:
Antek cherla takim suchym duszącym kaszlem.Chwilę po odpoczywał pod kocykiem,ale stwierdził,że się zmęczył leżeniem i szaleje z psem.
czyli wygląda na to, że pies dodał mu skrzydeł :hahaha: i dobrze. Obojętnie co/kto - byle pomogło szybciej dojść do siebie!
monday24 napisał/a:
a le wieczorkiem wpadnę popisać (się :diabelek: )
buaha buaha buaha
monday24 napisał/a:
Ale jak widać to ja mam tylko takich niezorganizowanych znajomych
Karolcia, wyślij ich na kurs zarządzania czasem :zeby:
Cytat:
mi chodziło o dzieci 4 letnie, które ze smokami maszerują po Auchan czy gdzieś tam
dzisiaj na placu zabaw była dziewczynka, wyglądała na starszą od Tobiasza. Bez pieluchy była ale za to nawet na moment tatuś jej smoczka nie wyjął z buzi. No przepraszam ale to jakaś pomyłka dla mnie. Na co tak dużemu dziecku smoczek na placu zabaw :yikes: :yikes: Ja naprawdę rozumiem jeszcze smoczek do spania/zasypiania/uspokojenia jeśli inne metody zawiodą. Ale bezsensowne trzymanie smoczka przez cały boży dzień?? :wariat: Biedna ta mała była, wszystkie dzieci nawijały w piaskownicy, a ona żuła tą gumę :zemdlal:
monday24 napisał/a:
moja koleżanka wylądowała dziś w szpitalu w 35 tygodniu ciąży
kurcze...trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządku :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: Karolciu, a mówiła Ci jaki plan mają lekarze? Będą wywoływać poród czy co zrobią? I to jest córcia czy synuś?
monday24 napisał/a:
A słuchajcie, mamuśki chłopaków, czy uczycie sikać na stojąco czy na siedząco?
ja zaczęłam na siedząco, potem Tobi sam zdecydował, że tylko na stojąco, a teraz różnie...jak chce to siada, a jak chce to stoi :diabel:
monday24 napisał/a:
Al przeżywa gierkę i ryczy przez sen. Dobudzić go nie mogę, nawet po twarzy go biję (lekko jakby co) i tez nic.
:yikes: no nie gadaj....co to za gierka??
monday24 napisał/a:
anielka napisał/a:
A słyszałyście coś może o Nova Ring?

to jest ten krążek, którego się zakłada na szyjkę? Czy co to jest? Ma to hormony?
nie mam zielonego pojęcia o czym WY mówicie :zeby: Totalnie jestem do tyłu w temacie antykoncepcji :arwena:
monday24 napisał/a:
przepraszam, czy mamuśka to do beretowych należy? A Ona jak sie kąpie, w golfie?
kurna pośmiałabym się ale już sama nie wiem czy mogę :hmmm: Gosiu mogę? :diabel: Bo moje poczucie humoru ostatnio ostre jest chyba :hmmm:
monday24 napisał/a:
Lato się zaczyna, chłopaki zaczynają gubić sadło - niektóre mamuśki też:))))))))
dobrze Wam i Waszym dzieciom. Moje dziecko tyje. DObrze, że choć ja z nim nie :-P Jak schudłam wtedy te 5 kg tak stoję bo olałam wszystko....teraz przez 2 miechy wagę omijałam bo się bałam wejść na nią....ale ostatnio się skusiłam i weszłam...na szczęście waga stoi w miejscu :uff: choć mogła by spadać...sama :wstyd:

myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Zaproszone osoby: 4
Pomogła: 363 razy
Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 21:19   

kaska0404 napisał/a:
lubię smazone
kurczak, ryba, moze byc?
kaska0404 napisał/a:
oto obiecane foteczki
no nareszcie!!! Kasia super wygladacie i wcale nie jestes taka grubaska jak twierdzisz
Time napisał/a:
może powinnaś go myć z zamkniętymi oczyma co?
nie :diabelek: ale ona twierdzi ze to nie ladnie zeby on tak z jajami na wiezchu latal, cholera zapomnialo sie jej ze ja i brat tez tak latalismy
Time napisał/a:
W życiu :calus: Fajna babka jesteś!
:thanks: :calus:
anielka napisał/a:
Matt na wadze łazienkowej to 12,5kg waży
tyle samo co i Di
Time napisał/a:
Gosia coś powinna o tym wiedzieć bo jej brat się odczulał.
:hmmm: wiec podaja mu szczepionki jakies, w seriach, wlasnie ze wzgledu na mozliwosc jakis komedii musi po szczepionce siedziec w poradni. czy mu pomagaja te szczepionki? na pewno lagodza alergie , ale niczego w 100% nie pogonily
monday24 napisał/a:
35 tygodniu ciąży. jej dzidzia jest za mała aż o 6 tygodni. Moja kumpela tez jest mała, jej mąż też, ale ta dzidzia waży 1070g.
a pamietasz kolege Di, Oliwierka? on urodzil sie w 37TC, cos ok 2kg... dzis wiadomo ze przysadka nie tak mu pracuje, ale chyba wszystkiemu winna jest ospa ktoraq jego mama przechodzila w 3MC. mimo to chlopaczek jest super rozwiniety, tyle ze maluski
monday24 napisał/a:
Tym bardziej w tym wieku, że jej się chciało.
pewnie tata ja zmotywowal :sex: :hihi:
monday24 napisał/a:
czy uczycie sikać na stojąco czy na siedząco?
siedzaco, a jak dorosnie do sikania na stojaco to najpierw naucze jak sie szmate obsluguje :diabel:
monday24 napisał/a:
Ale widzę, że Jej skutecznie przypominasz
:D
monday24 napisał/a:
Gosiu, chodzi Ci o norplant?
chodzi mi o te cudo co sie pod skore wszczepia , nazwy nie pamietam
monday24 napisał/a:
a przepraszam, czy mamuśka to do beretowych należy?
no co ty!!! ale chyba sie starzeje :mysli:
Time napisał/a:
Gosiu mogę? :diabel:
ty sie smiej, a ja beret jej na drutach zrobie i jak jeszcze raz z takim tekstem wyskoczy to jej dam w prezecie
Time napisał/a:
na szczęście waga stoi w miejscu :uff: choć mogła by spadać...sama :wstyd:
Basiu! waga to przedmiot nie ozywiony wiec co sie dziwisz ze w miejscu stoi?? spadnie jak ja ze schodow np skopiesz

Dla Ciebie moje serce bije tak jak Twoje dla mnie bić zaczęło...

Ela 
JakAś takA cichA

Pomogła: 365 razy
Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 22:29   

Dobry wieczór :uklon:
Anielka, piesio cuuudo! ja też kocham takie maleństwa, również ze względów praktycznych - z nimi przynajmniej nie trzeba latac na spacer trwający 10 godzin na dobę :diabel: A co do siusiania w deszczu, to mój pekińczyk jak padało to obsikiwał najbliższą latarnię i wracał do domu w ciagu 2 minut :hahaha: To samo jak napadało sniegu, więc był ekstrawygodnym psem jak dla mnie :hahaha: A jeszcze przy tym był naprawde fajnym stworkiem :wub:
Kasia, swietne fotki i widze, że wakacje udane! :thumbsup:
Foszku, ucałuj gajunię za takie wielkie sukcesy! Brawo dla niej i dla was oczywiście również :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

ja melduje, że po wizycie mały wreszcie z głową w dole i wazy 1,5 kg :wub: I to na tyle dobrych wiadomości.
Spokojnej nocy!

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 452 razy
Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 22:31   

no to ja posta namachałam a Wy tu :diabel: zaraz skopiuję i wkleję

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Time napisał/a:
to masz tak meksyk Karolciu hahaha

no właśnie nie, bo dzieci się fajnie bawią. Alex stoi w kącie i liczy "cy, cy, cy" i lata po mieszkaniu i szuka wszystkich, a jak znajdzie to cieszy się jak głupi do sera. A w ganianego to samo, latają po kanapie, wokół stołu, po łózko - super zabawa.
Time napisał/a:
spacer ponad dwugodzinny bez pieluchy ale z obsikiwaniem okolicznych drzewek :hahaha:

eee nooo, pięknie!! GRATULACJE!!!!!
Alex dziś pierwszy raz zrobił siku do nocnika, a to dlatego, że stałam przy nim jakieś 15 min, on się bawił, a ja patrzyłam na jego siusiaka czy już leci czy jeszcze nie. No i poleciało, w końcu!
Time napisał/a:
Karolcia, wyślij ich na kurs zarządzania czasem :zeby:

oni akurat takich kursów przeszli sporo, bo teraz z każdej firmy na takowe wysyłają. Ale jak widać na szkoleniach się tylko pije :pijacy:
Time napisał/a:
Karolciu, a mówiła Ci jaki plan mają lekarze? Będą wywoływać poród czy co zrobią? I to jest córcia czy synuś?

porobią jej badania jakieś. Może być tak, że ta dzidzia po prostu jest mała, może być, że ma niedorozwój. Kumpela ma jakieś bakterie w pipce i jak sobie o nich poczytała to od razu wyłączyła komputer. Może być od tych bakterii, mogą kazać jej teraz urodzić i leczyć w inkubatorze. Ale generalnie jest przejeb..... A tam siedzi córcia
Time napisał/a:
no nie gadaj....co to za gierka??

Horos. Fajna jest, tylko trochę tam jakieś potwory latają. Ale o to nie chodzi. On po prostu bardzo przeżywa tę gierkę, grają chyba w 4 kumpli z bloku i na podwórku wymieniają się opiniami, kto kogo itd, jaki zamek zdobyli itd. Trzeba tam czytać i liczyć i to mi się podoba.
Time napisał/a:
Totalnie jestem do tyłu w temacie antykoncepcji :arwena:

jaokś się nie dziwię, no bo i po co? Za to jesteś specem od rożnych innych cudów związanych z przeciwieństwem - z zaciążeniem.
Time napisał/a:
kurna pośmiałabym się ale już sama nie wiem czy mogę :hmmm: Gosiu mogę? :diabel: Bo moje poczucie humoru ostatnio ostre jest chyba :hmmm:

ojeny, czyli ja znowu coś nie tak napisałam? :mdleje: No weźcie no, bo ja już nie wiem jak pisać, żeby nikogo nie urazić. Gośka, jak sie obrazisz to Cię nie lubię! :diabel:
Time napisał/a:
na szczęście waga stoi w miejscu

no i to jest bardzo dobry znak, że jesz normalnie, a nie tyjesz - super!!!
myszkotka napisał/a:
ale ona twierdzi ze to nie ladnie zeby on tak z jajami na wiezchu latal, cholera zapomnialo sie jej ze ja i brat tez tak latalismy

Ty biegałaś z jajami? :yikes: :yikes: To kiedy przeszłaś operację zmiany płci? :buahaha:
myszkotka napisał/a:
a pamietasz kolege Di, Oliwierka?

pamiętam i na zawsze o nim będę pamiętać. Przeżyłam szok jak pokazałaś jego zdjęcie i opisałaś choroby które ma. Ale jest coś lepiej, czy czekają na te ileś lat skończonych?
Anka nie przechodziła ospy. Ona przez ciążą maiła problemy z tarczyca i jadła tabsy. Potem przestała, ale lekarze mówią, że to nic nie ma z tym wspólnego - hmmmm, jak dla mnie to ma i to dużo.
myszkotka napisał/a:
siedzaco, a jak dorosnie do sikania na stojaco to najpierw naucze jak sie szmate obsluguje :diabel:

a no właśnie, bo ja jestem przyzwyczajona do tego, że facet sika na stojaka. Ale wiem, że teraz jest "moda", że sikają na siedząco, bo nie pryska itd
myszkotka napisał/a:
ja beret jej na drutach zrobie i jak jeszcze raz z takim tekstem wyskoczy to jej dam w prezecie

zlałam się w galoty, jak Alex buaha buaha buaha buaha buaha buaha buaha buaha
myszkotka napisał/a:
waga to przedmiot nie ozywiony wiec co sie dziwisz ze w miejscu stoi?? spadnie jak ja ze schodow np skopiesz

Myszko - witaj wśród żywych!!! Tęskniłam za Twoimi tekstami i znów mogę się pochiochrać :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha:

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

myszkotka napisał/a:
ale ona twierdzi ze to nie ladnie zeby on tak z jajami na wiezchu latal
to powiedz, że dbasz zawczasu żeby tatusiem kiedyś mógł zostać i nie
Cytat:
Basiu! waga to przedmiot nie ozywiony wiec co sie dziwisz ze w miejscu stoi??
przegrzewał sprzętu :zeby:
myszkotka napisał/a:
wiec podaja mu szczepionki jakies, w seriach, wlasnie ze wzgledu na mozliwosc jakis komedii musi po szczepionce siedziec w poradni. czy mu pomagaja te szczepionki? na pewno lagodza alergie , ale niczego w 100% nie pogonily
Gosiu a ile trwa brata odczulanie już?
myszkotka napisał/a:
jak dorosnie do sikania na stojaco to najpierw naucze jak sie szmate obsluguje :diabel:
szmatę?? ale po co? Bom ciemna i nie mam pojęcia :hmmm:
Cytat:
ty sie smiej, a ja beret jej na drutach zrobie i jak jeszcze raz z takim tekstem wyskoczy to jej dam w prezecie
buaha buaha buaha buaha buaha
:whistle: Może spadnie teraz przy tekj pogodzie bo nie jem kolacji tylko kisiel sobie funduję :-P

Ależ jestem zrypana. Idę spać. Zresztą Was i tak nie ma :papa:

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 22:35   

Ela napisał/a:

ooo, Ela, w końcu coś naskrobałaś
Ela napisał/a:
mały wreszcie z głową w dole i wazy 1,5 kg

no! W końcu, teraz smyraj go po nogach, żeby się nie przeturlał.
Ela napisał/a:
I to na tyle dobrych wiadomości.

ale ty jesteś tajemnicza. Długo nie piszesz, a jak już to tak zdawkowo. Co jest nie tak Ela?
pati_spam1 napisał/a:
zaraz skopiuję i wkleję

:czeka:

[ Dodano: Wto 07 Lip, 2009 22:39 ]
Time napisał/a:
szmatę?? ale po co? Bom ciemna i nie mam pojęcia :hmmm:

koleżanka widać nie sprząta siuśków wokół kibelka :hahaha:
Time napisał/a:
nie jem kolacji tylko kisiel sobie funduję

a kisiel koleżanka sama robi z mąki ziemniaczanej czy sypie chemię z cukrem? :diabel:

[ Dodano: Wto 07 Lip, 2009 22:40 ]
Ela, a Ela sika w majty czy już nie? I jak jej oskrzela się mają?

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 452 razy
Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 22:40   

kaska0404, wow super zdjęcia

Time napisał/a:
Cytat:
Ania im bardziej skundlony psiak tym mniejsze szanse na choroby, ale rasowe kundle czesto sa z miotoe wtornych (kazirodczych) a wtedy choroby genetyczne murowane
to prawda. Kundle to najzdrowsza "rasa".
oj to z tego opisu wychodzi że albo mój jakiś rasowy był, albo trefny :hahaha: co do rasy to czysta krew foksteriera pomieszana z kundlem podwórkowym, tak to jest jak chłop wyprowadza sukę mającą cieczkę, chwila nieuwagi i już szczeniaki gotowe :diabel:
Mój miał uwaga wymieniam:
1)cały rok lniał, więc matka przy odkurzaniu klęła ile wlezie, bo do tego sierść ciemna i sztywna wbijająca się pięknie w dywan
2)lekki tyfus-na szczęście wyszedł z tego
3)angina-po nakarmieniu go przez mądrego wujka palącą papryką, pies nażarł się śniegu i angina gotowa
4)paraliż tylnych łap
5)2 guzy wycinane z tułowia
6)guz wypalany z powieki
7)tłuszczaka, na jego usunięcie się nie zgodziłam, bo to było już na kilka miesięcy przed uśpieniem
8)podczas spaceru chyba dostał zawału, bo padł i nie oddychał, serce też nie biło, dopiero zdrowe walnięcie go kilka razy w klatkę piersiową pomogło
to to co mi się ptrzypomniało, a nie wymieniałam już licznych drobnych chorób
To tak a propo mitu że kundle mniej chorują
anielka napisał/a:
A powiedz,słyszałam,że się jakoś odczula ludzi z alergenu.jak to się robi?
ja słyszałam o jakiś kulkach co to dziecko trzyma w rączkach

monday24 napisał/a:
Moja kumpela tez jest mała, jej mąż też, ale ta dzidzia waży 1070g. No i nie wiedzą czemu nie chce teraz rosnąć.
o rany :yikes: a może po prostu błąd w wadze na usg, pamiętam jak na staraniach była dziewczyna skierowana na cesarkę bo waga dziecka grubo ponad 4 kg pokroili ją i okazało się że urodziła synka 3160gczyli różnica prawie 1,5kg trzymam kciuki żeby wszystko było ok

monday24 napisał/a:
ale chociaż to, pierwsze koty za płoty. A słuchajcie, mamuśki chłopaków, czy uczycie sikać na stojąco czy na siedząco?
mój sika na stojąco, ale jeszcze z moją pomocą tzn jak idzie sam to mam mnóstwo zmywania, bo zamiast do sedesu robi obok :mdleje:
myszkotka napisał/a:
pewnie tata ja zmotywowal :sex: :hihi:
:diabel:

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 22:59   

pati_spam1 napisał/a:
tak to jest jak chłop wyprowadza sukę mającą cieczkę, chwila nieuwagi i już szczeniaki gotowe

buaha buaha buaha buaha buaha pomyślał, że zrobi jej dobrze buaha buaha buaha
pati_spam1 napisał/a:
dopiero zdrowe walnięcie go kilka razy w klatkę piersiową pomogło

trochę się pośmiałam, przepraszam, ale to tak śmiesznie napisałaś :hahaha:
pati_spam1 napisał/a:
ja słyszałam o jakiś kulkach co to dziecko trzyma w rączkach

wibrujących? czy jakich? Pierwsze słyszę
pati_spam1 napisał/a:
a może po prostu błąd w wadze na usg

może tak, ale mało prawdopodobny. Ona miała robione USG chyba z 4 razy przez ostanie 2 tyg i każde na innym sprzęcie
dzięki za kciuki, jutro ma dać cynk co i jak
pati_spam1 napisał/a:
idzie sam to mam mnóstwo zmywania

no tak, bo nie patrzy na siki tylko na wszystko dookoła:))))))

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Wysłany: Sro 08 Lip, 2009 07:30   

hello! no i chyba wczoraj wszystkie na raz popisałyśmy bo jak wchodziłam to cisza, a jak posta wysłałam to potem Wasze się pojawiły :yikes: Czary :yikes: No nic...pędze do nich, a potem wybywam na ploty do ciężarówki :wub:

[ Dodano: Sro 08 Lip, 2009 07:38 ]
Ela napisał/a:
no kurcze, Ela dlaczego dopiero teraz przychodzisz, a tak to tylko migasz w tych co "Byli"? :patyk:
Ela napisał/a:
mały wreszcie z głową w dole i wazy 1,5 kg
noooo to pięknie! Cieszę się bardzo bo znaczy, że chłopak mądry i szykuje się na jak trzeba!!!!
Ela napisał/a:
I to na tyle dobrych wiadomości.
tzn? ELa, no napisz więcej kurcze. Jak Ty się czujesz, czy skurcze Cię męczą czy w końcu możesz delektować się ciążą, jak zdrówko Waszej rodzinki....no wszystko...
monday24 napisał/a:
Alex stoi w kącie i liczy "cy, cy, cy"
:wub: :wub: :wub: :wub: Mówiłaś, że Alex nie zna żadnych słów, a tu patrz - liczy skubany już!!!!
monday24 napisał/a:
stałam przy nim jakieś 15 min, on się bawił, a ja patrzyłam na jego siusiaka czy już leci czy jeszcze nie. No i poleciało, w końcu!
:buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: ciekawe co by mama Gosi powiedziała na to gdzie patrzyłaś i ile czasu :buahaha: :buahaha: :buahaha: (Gosiu błagam nie gniewaj się przypadkiem). Ale brawo mamusia!!!!!! Pierwsze koty za płoty i może Alex powoli pojmie co Ty chcesz od niego :hura:
monday24 napisał/a:
Ale generalnie jest przejeb..... A tam siedzi córcia
mam nadzieję, że jednak będzie dobrze. kciuki kciuki kciuki I myślę, że całe szczęśćie w tym wszystkim, że to dziewczynka, bo one sobie lepiej radzą na początku życia w takich sytuacjach...
monday24 napisał/a:
ojeny, czyli ja znowu coś nie tak napisałam? :mdleje: No weźcie no, bo ja już nie wiem jak pisać, żeby nikogo nie urazić.
Karolcia, już Ci wyjaśniłam, więc wiesz :calus:
monday24 napisał/a:
Ale wiem, że teraz jest "moda", że sikają na siedząco, bo nie pryska itd
:yikes: fajna "MODA"

[ Dodano: Sro 08 Lip, 2009 07:45 ]
monday24 napisał/a:
koleżanka widać nie sprząta siuśków wokół kibelka :hahaha:
no nie :yikes: Po kim mam sprzątać Karolcia???? :yikes: Po mężu nie muszę, a nawet gdyby coś narozrabiał to nie wyobrażam sobie sprzątania tego po nim :wariat: Sam by musiał machać szmatą :diabelek: A Po Tobim narazie póki co czyszczę buty jak mu przyjdzie ochota wejść do szafy i nalać do butów :arwena:
monday24 napisał/a:

a kisiel koleżanka sama robi z mąki ziemniaczanej czy sypie chemię z cukrem? :diabel:
chemia, chemia, chemia, chemia..... :wow:
pati_spam1 napisał/a:
Mój miał uwaga wymieniam:
:mdleje: Pati więcej nie było? :diabel: A tak poważnie to mieliście naprawdę schorowany okaz no :calus:
pati_spam1 napisał/a:
To tak a propo mitu że kundle mniej chorują
a mnie się wydaje, że to nie mit. WIadomo, że tak jak znajdzie się taki kundel jak Twój Pati, tak są i rasowce zdrowe do śmierci. Ale z tymi rodowodowymi to jest tak, że manipulowanie w ich genach spowodowało, że takie psy są bardziej podatne na niektóre choroby, są bardziej wrażliwe...
monday24 napisał/a:
wibrujących?
:whistle:

myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Zaproszone osoby: 4
Pomogła: 363 razy
Wysłany: Sro 08 Lip, 2009 08:55   

monday24 napisał/a:
pati_spam1 napisał/a:
tak to jest jak chłop wyprowadza sukę mającą cieczkę, chwila nieuwagi i już szczeniaki gotowe

buaha buaha buaha buaha buaha pomyślał, że zrobi jej dobrze buaha buaha buaha
o zesz qżwa mać!!! na dzien dobry mam sprzatanie calego biurka, bo kawa jest wszedzie smiech buaha buaha buaha smiech

Dla Ciebie moje serce bije tak jak Twoje dla mnie bić zaczęło...

foch 
JakAś takA cichA

Pomogła: 86 razy
Wysłany: Sro 08 Lip, 2009 09:16   

dzień dobry na nowym wątku. :D
i tyle póki co z mojej strony :uklon:
idu rabotać

galeria gajuni

Ela 
JakAś takA cichA

Pomogła: 365 razy
Wysłany: Sro 08 Lip, 2009 09:41   

monday24 napisał/a:
Co jest nie tak Ela?
to co juz wczesniej, więc dobrze, że wczesniej skompletowałam wszystko dla małego :cry2:
monday24 napisał/a:
ooo, Ela, w końcu coś naskrobałaś
przepraszam, ale nie mam siły
Cytat:
Ela, a Ela sika w majty czy już nie?
Ela w majty nie sika. Ona leje prosto na dywan :-P
monday24 napisał/a:
I jak jej oskrzela się mają?
juz czyste a młoda okaz zdrowia i energii :calus: A jak Alex? mam badzieję, że tez juz pogoniliscie choróbsko!
Time napisał/a:
chłopak mądry i szykuje się na jak trzeba!!!!
az za bardzo :diabelek:
Time napisał/a:
czy skurcze Cię męczą czy w końcu możesz delektować się ciążą,
oj delektuję się jak jasna cholera. Fenoterolem i isoptinem a i tak trzęsiawkę mam jak sąsiadki pies podczas ataku padaczki.

Odpowiedz do tematu