o matko i córko...... nie noooo... normalnie powaliłyście mnie na kolana.... albo twarz... ja tu na chwilkę... a tu tyle do nadrobienia.... pobieżnie zerkłam coście napisały....
temat teścieróweczek widzę pociągnięty szkoda, że beze mnie
niemożliwe!... .....ja byłam wczoraj z nimi...i nie nadążałam czytac...
agnessal napisał/a:
... niedługo wybieramy sie do groty solnej coby trochę wzmocnić te moje kaszlaki....
dobry pomysł , a gdzie??
Edytka_ napisał/a:
Dzisiaj pizzę jedlismy na obiad, mam nadzieje że małej nic nie będzie, a dosc dużo pieczarek tam było
myślę, że od pieczarek to raczej nie, prędzej od cebuli
aniolka napisał/a:
a my do Cie na wakacje
...rabacik bedzie na spanko?
aniolka napisał/a:
ale teraz chciałam w ogóle tym pentaximem i co? cofneli?
z tego co się oriętuję, to jedna seria była wycofana kiedyś- patrzyłam na swój numer- i zupełnie inna jest! Ogólnie szczepionka w porzo, pediatra ją poleciła, moje znajome też nią szczepiły, al e pogadaj ze swoją pediatrą .
Właśnie ta co pisałam- EUNAX- cieszy się złą sławą, sprowadzają ją za połowę ceny, badziew taki...i podobno było kilka zgonów u dzieci , a ja nawet nie wiedziałam, że dawno powinna byś wycofana i w szpitalu ją zaszczepili...
aniolka napisał/a:
Ale ja mam fajną na szczęście-jak Kaoma!
ufff....to my możemy zakładać wątek.....nasze kochane teścióweczki ....( )
Ja wróciłam od swojej właśnie z garem bigosu....... choć coś mi tu śmierdzi....przecie dobrze wie, że ja go uwielbiam.....a teraz nie mogę, bo karmię!!.... ....no dobra, ale Pati z mężem też uwielbiają...
[ Dodano: Sob 14 Mar, 2009 18:15 ]
Magda!!
niedługo nowy wątek...
z tego co się oriętuję, to jedna seria była wycofana kiedyś- patrzyłam na swój numer- i zupełnie inna jest! Ogólnie szczepionka w porzo, pediatra ją poleciła, moje znajome też nią szczepiły, al e pogadaj ze swoją pediatrą .
Właśnie ta co pisałam- EUNAX- cieszy się złą sławą, sprowadzają ją za połowę ceny, badziew taki...i podobno było kilka zgonów u dzieci , a ja nawet nie wiedziałam, że dawno powinna byś wycofana i w szpitalu ją zaszczepili...
dziwczyny poczytajcie dobrze na necie i nie panikujci wycofali szczczepionke EUVAX B?wyprodukowana w Korei ale innych producentow NIE! i sa calkiem bezpieczne
wycofali szczczepionke EUVAX B?wyprodukowana w Korei
no ja właśnie o tej mówię...... ale nie wiem tylko jaki producent.....ale nazwa ta sama...bo osratnio..pod koniec roku tamtego głośno było o tym 6-tyg. chłopcu co zmarł po niej. Ale inny producent pod tą samą nazwą robi te szczepionki?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum