Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Angel
Czw 21 Maj, 2009 10:29
Październikowo-listopadowe rozrabiaki - 2007
Autor Wiadomość
renata1 
JakAś takA cichA

Pomogła: 43 razy
  Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 09:31   Październikowo-listopadowe rozrabiaki - 2007

:clover: PAŹDZIERNIKOWE MALUSZKI z mamusiami :clover:

Misiaczek z Kubusiem i Polunią w brzuszku - 01.10.2007

Kaska04 z Łukaszkiem - 19.10.2007

Time z Tobim - 22.10.2007

Anielka z Matim - 31.10.2007

:clover: LISTOPADOWE MALUSZKI z mamusiami :clover:

Monday z Alexem - 03.11.2007

beneta80 z Juleczką - 03.11.2007

Foch z Gajeczką - 06.11.2007

Beata76 z Oskarkiem - 14.11.2007

Aani z Feliksem - 16.11.2007

Myszkotka z Dawisiem i niespodzianką w brzuszku - 20.11.2007

MartaM z Olcią - 20.11.2007

Renata1 z Wikusią - 24.11.2007

:clover: DOBRE DUSZE TEGO WĄTKU :clover:

Ela z Elcią i niespodzianką w brzuszku- 16.07.2007

Marynara z Konradem - 11.09.2006

[ Dodano: Pon 23 Mar, 2009 09:34 ]
Witam na nowym wateczku, mam nadzieje, ze moglam sobie pozwolic na stworzenie go :-P . Wieczorem go troche upieksze bo teraz Wiki mi sie wspiela na kolana i po klawiaturze chce walic!

Ostatnio zmieniony przez renata1 Pon 23 Mar, 2009 21:03, w całości zmieniany 3 razy  

Ela 
JakAś takA cichA

Pomogła: 365 razy
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 13:37   

a ja sirota pisłam jeszcze bna starym :blush:
No nic, melduje sie zatem jako pierwsza :uklon: :uklon: i spadam dawac obiad Eluszce

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Pomogła: 289 razy
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 15:58   

Time napisał/a:
Karolcia SCOTT'a kupiliście! To dobre rowery!

no tak, bo podobno dobre są, fajny kolor, super siedzonko no i musi wystarczyć dla Alexa
Time napisał/a:
baaaaardzo mi się podoba to ostatnie zdjęcie w tej galerii, perspektywa z góry!

patrz, nawet nie wiedziałam, że umiem robić perspektywę z gory :D Jakbyś mi nie powiedziała to bym nie wiedziała. Dziękuję :wub:
marynara napisał/a:
ja po ostatnim moim nawaleniu tez mam dosyć - chyb ajuż na całe życie

to ładnie musiałaś dać czadu :pijacy:
marynara napisał/a:
a u nas kosmos: temperatura+kaszel + super czysta skóra !!!

łolaboga, co mu znowu? Zapalenie gardła? Jak Kondzio się dziś ma? Już lepiej?
Ela napisał/a:
u nas pierwsza trójka wyszła w październiku jakoś na poczatku, a ostatnia ze 2 tygodnie temu.... strasznie długo to trwało i od razu zaczęły wychodzić piątki i wszyst

a Eluszka przeżywa zębiska czy leciutko jej wychodzą?
Ela napisał/a:
o moj Boże, a co jemu było????

urodził się z zapaleniem płuc. Jak wyszedł z brzucha to raz zapłakał i już poźniej nie mogł głosu z siebie wydobyć. Po 3h już był w innym szpitalu na neonatologii. Jak mu podali jedzenie przez sondę to odjechał do aniołkow, ale tylko na chwilkę. Reanimowali go i już było ok. A teraz zobaczcie jaki wielki chłop wyrosł.

A dziś robię chłopakom KFC :hahaha: Piersi z kurczaka w panierce z cornflakes'ow. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie

http://www.pajacyk.pl

Ela 
JakAś takA cichA

Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 16:35   

monday24 napisał/a:
a Eluszka przeżywa zębiska czy leciutko jej wychodzą?
na szczęście bezproblemowo, jedynie wiem o kolejnych przebijających sie, bo wtedy trochę marudzi przy myciu ;-)
monday24 napisał/a:
urodził się z zapaleniem płuc. Jak wyszedł z brzucha to raz zapłakał i już poźniej nie mogł głosu z siebie wydobyć. Po 3h już był w innym szpitalu na neonatologii. Jak mu podali jedzenie przez sondę to odjechał do aniołkow, ale tylko na chwilkę. Reanimowali go i już było ok
jwezus maria, to dopiero przeszliście! Normalnie nie wyobra zam sobnie co wtedy czułas, ale najwazniejsze (co mysle, że dla nas tez jest wazne), że teraz to zdrowy silny facecik, a do tego niezłe ciacho :hihi: :wub:
Cytat:
A dziś robię chłopakom KFC :hahaha: Piersi z kurczaka w panierce z cornflakes'ow. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
o ja uwielbiam! Jeszcze czasami cycki przekrajam tak jak na faworki przed obtoczeniem i dopiero w panierkę i na głeboki tłuszcz i jest rewelacja wow pod warunkiem, że mam ochote na robienie. A dzisiaj nie mam, bo mi stoi w gardle sok z kiszonych ogórków :evil:

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 16:46   

Ela napisał/a:
jwezus maria, to dopiero przeszliście!

trochę przeżyliśmy, najbardziej to MM, bo on cały czas siedział u Alberta, a ja dojechałam dopiero jak mnie wypuścili. No, ale to już poszło w niepamięć!
Ela napisał/a:
o ja uwielbiam! Jeszcze czasami cycki przekrajam tak jak na faworki przed obtoczeniem

no to sie trochę pierniczysz. My już po obiedzie. Albertowi i Alexowi to coś smakowało, ale MM woli tzw McKnackets, czyli małe kawałeczki w bułce tartej tylko.

[ Dodano: Pon 23 Mar, 2009 16:48 ]
Ela napisał/a:
A dzisiaj nie mam, bo mi stoi w gardle sok z kiszonych ogórków :evil:

uuu, ale za to ile wit C Ci przybyło????

Słuchajcie dziewczynki, czy ktoraś z Was nie chciałaby kupić ode mnie pianina? Bo wystawiam na allegro takie:
http://www.allegro.pl/ite...dyne_takie.html

marynara 
NieŹle siĘ RozGadałA
esta-esta siostry

Zaproszone osoby: 1
Pomogła: 219 razy
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 19:08   

monday24 napisał/a:
łolaboga, co mu znowu? Zapalenie gardła? Jak Kondzio się dziś ma? Już lepiej?
taaa... Ty zawsze zapalenie gardła :roll: :hahaha:
nie, alergia mu wyłazi :yikes: :dudu: tak przynajmniej twierdzi Igiełka ::>:
pożyjemy-zobaczymy ::>: tempka ulotniła się w nocy a teraz został kaszel ale już kuleczki eż go wyganiaja :diabel:
monday24 napisał/a:
to ładnie musiałaś dać czadu :pijacy:
nooo, szwagierka mnie tak namawiała :pijacy: :hahaha:
monday24 napisał/a:
urodził się z zapaleniem płuc.
silny z niego chłopak że tak sobie pięknie poradził i pogonił to zapalenie tuli
monday24 napisał/a:
czyli małe kawałeczki w bułce tartej tylko.
a te kfc to robisz tylko w płatkach czy mieszasz je z bułką ?

[ Dodano: Pon 23 Mar, 2009 19:10 ]
co do pianina to moi staruszkowie też się chcą swojego pozbyc a raczej sprzedać ale teraz podobno nie jest czas na sprzedawanie, nisko wyceniaja pianina....

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 19:19   

marynara napisał/a:
taaa... Ty zawsze zapalenie gardła :roll: :hahaha:

śmiej się śmiej, kiedyś na pewno trafię :zeby: No bo jak gorączka i kaszel to zap gardła, a jak gorączka i gardło to angina. Tak jest u nas w domu :hahaha:
marynara napisał/a:

no co Ty :yikes: :yikes: :yikes: ale jaja :yikes: :yikes: :yikes: Znaczy, że nasz znachor wyciąga mu alergię. Zupełnie jak voodoo. No oby Igła miał rację. Ale znając jego - ma!
marynara napisał/a:
nooo, szwagierka mnie tak namawiała :pijacy:

wstrętna, na pewno Ci wlewała do gardła.
marynara napisał/a:
a te kfc to robisz tylko w płatkach czy mieszasz je z bułką ?

ino z mąką
marynara napisał/a:
ale teraz podobno nie jest czas na sprzedawanie, nisko wyceniaja pianina....

no właśnie już zauważyłam. Ale może ktoś się trafi

Ela 
JakAś takA cichA

Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 19:22   

monday24 napisał/a:
uuu, ale za to ile wit C Ci przybyło????
a ile kwasu żołądkowego :sick:
monday24 napisał/a:
Słuchajcie dziewczynki, czy ktoraś z Was nie chciałaby kupić ode mnie pianina? Bo wystawiam na allegro takie:
ja bym chętnie, ale ani grac nie umiem anui gdzie postawić nie mam :crazy: ale z przyjemnościa bym policytowała i na balkon wystawiła coby Ela mogła poćwiczyć :diabelek: i sąsiedzi co poniektórzy posłuchać :diabelek: :diabelek:
marynara napisał/a:
teperatura i kaszlem? :yikes: ale wyłazi, znaczy się zmniejsza, tak?
marynara napisał/a:
szwagierka mnie tak namawiała :pijacy:
zawsze musi byc ktos winny.... :buahaha: :buahaha:

[ Dodano: Pon 23 Mar, 2009 19:24 ]
myszkotka napisał/a:
UK tak mnie rozpiescilo pod tym wzgledem, ze jak bylam w PL to oczekiwalam ze kierowca obnizy mi autobus jak wsiadalam z wozkiem
:buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: Ja jeszcze nawet nie widziałam, żeby w niskopodłogowcach wyciagał kierowca ta platforme dla wózków, a ty o takich rzeczach piszesz :buahaha: :buahaha: :buahaha:

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Pomogła: 561 razy
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 20:18   

a ja sobie myślę - nie ma .... na wsi - nie piszę póki któraś wątek nowy nie założy.
Teraz dopiero zobaczyłam, że już jest :mdleje: :arwena:

[ Dodano: Pon 23 Mar, 2009 20:28 ]
renata1 napisał/a:
mam nadzieje, ze moglam sobie pozwolic na stworzenie go
zlitowałaś się nad nami :hahaha:
monday24 napisał/a:
Dziękuję :wub:
polecam się na przyszłość! :calus:
monday24 napisał/a:
Jak wyszedł z brzucha to raz zapłakał i już poźniej nie mogł głosu z siebie wydobyć. Po 3h już był w innym szpitalu na neonatologii. Jak mu podali jedzenie przez sondę to odjechał do aniołkow, ale tylko na chwilkę. Reanimowali go i już było ok.
:cry2: dobrze, że przy Alexie nie było powtórki... ja się przyznam, że gdybym była w ciąży na dzień dzisiejszy to bałabym się tego panicznie. W ŻYCIU nie chciałabym tego przechodzić co nas spotkało w pierwszym tygodniu życia Tobiego. Podziwiam Cię Karolciu, że umiesz przejść nad tym do porządku dziennego.. Ale pewnie też czas swoje zrobił. Ja jeszcze długo nie zapomnę jak przed każdym wejściem na OIOM modliłam się żeby mi czegoś złego nie powiedzieli i żeby Tobi tam był jeszcze.... Najkoszmarniejszy początek bycia mamą.
Ela napisał/a:
Jeszcze czasami cycki przekrajam tak jak na faworki przed obtoczeniem i dopiero w panierkę i na głeboki tłuszcz i jest rewelacja wow
a ile smażycie całe piersi w głębokim oleju ELuś?
Ela napisał/a:
bo mi stoi w gardle sok z kiszonych ogórków
Eluś dobrze, że sok a nie coś innego ::))): ::))): ::))): ::))):
monday24 napisał/a:
czyli małe kawałeczki w bułce tartej tylko
pierś kroisz w kawałki, obtaczasz w bułce tartej i smażysz czy wrzucasz w olej?
monday24 napisał/a:
podbiję Ci jak ktoś zacznie licytować. Ale kupić....... buaha
marynara napisał/a:
Babo, pisz mi tu co teraz młody łyka/pije/zjada czy cokolwiek innego, że wypędzacie alergię!!!!!
I trzymam kciuki, żeby to był koniec już walki :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ela napisał/a:
ale z przyjemnościa bym policytowała i na balkon wystawiła coby Ela mogła poćwiczyć :diabelek: i sąsiedzi co poniektórzy posłuchać :diabelek: :diabelek:
:buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha:

[ Dodano: Pon 23 Mar, 2009 20:55 ]
ELuś dzięki za cynk o promocji Huggies. Pojechałam, napakowałam trzy paki do wózka, poszłam zadowolona zapłacić tylko wieśniara ze mnie bo nie wiedziałam, że w Biedronce się gotówką płaci :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: i pani zachwycona 3 wielkie paki chowała pod ladę bo ja z kartą wyskoczyłam :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: Wieśniara nigdy nie kupowałam w Biedronie i nie jestem na czasie ::))): ::))): ::))): ::))): ::))):
Ela napisał/a:
marynara napisał/a:
teperatura i kaszlem? :yikes: ale wyłazi, znaczy się zmniejsza, tak?
jeśli faktycznie Kondzio na leki jakieś zareagował albo sam organizm już dojrzał to pewnie to reakcja na odtruwanie organizmu :hmmm:

renata1 
JakAś takA cichA

Pomogła: 43 razy
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 21:22   

Dobra, popracowalam troche nad pierwsza stronka a teraz sie biore za czytanie...
monday24 napisał/a:
Time napisał/a:
baaaaardzo mi się podoba to ostatnie zdjęcie w tej galerii, perspektywa z góry!

Basiu, Ty to bys miala o czym z moim mezem rozmawiac, on tez sie fotografia zajmuje, ale od niedawna i dopiero sie uczy.
monday24 napisał/a:
Jak mu podali jedzenie przez sondę to odjechał do aniołkow, ale tylko na chwilkę.

o matko! To przezylas swoje! Cale szczescie wszystko sie dobrze skonczylo.
Time napisał/a:
Najkoszmarniejszy początek bycia mamą.

:tuli: :tuli: :tuli:
Uciekam bo mojemu dziecku cos sie odmienilo i spac nie chce dzi isc! :roll:

Ela 
JakAś takA cichA

Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 23:10   

Time napisał/a:
a ile smażycie całe piersi w głębokim oleju ELuś?
az będa rumiane w niezbyt gorącym oleju, zeby mi się nie zjrały
Time napisał/a:
Eluś dobrze, że sok a nie coś innego
ha, ha, ha :foch: ja znowu opajeczyna zarastam a ta mi takie zberezieństwa prawi :-P
Time napisał/a:
i pani zachwycona 3 wielkie paki chowała pod ladę bo ja z kartą wyskoczyłam
:buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: mi tez się zdarzyło :buahaha: :buahaha: dobrze ze bankomat po drugiej stronie ulicy a dziewczyna z alberta w którym kiedys kupowałam codziennie, więc naliczyła wszystko i tylko potem m poleciał zapłacić a ja siaty zabrałam coby jakies gary zrobić :hahaha:
renatko, słodka pierwsza stronka :thumbsup: :calus:

foch 
JakAś takA cichA

Pomogła: 86 razy
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 23:36   

melduneczek... :arwena:

eh, zupełnie nie w sosie kobietki jestem..... :cry2: ...Moi rodzice są bliscy separacji. Nawet mi się gadać o tym nie chce. nie rozwijajcie tematu. tylko tyle chciałam wam pomarudzić.. :calus:

renatka, śliczna stronka!
marynara - trzymam kciuki żeby Pani Igiełka cuda poczyniła!

a my jutro do alergologa. nie wiem czego się mogę spodziewać, ale chciałabym żeby mnie gajke po prostu obejrzała, stwierdziła na ile można co jej jest, i mnie dała jakąś instrukcję obsługi do tego przypadku. :cry2: Już za długo to trwa a ja czuję się mało kompetentna i boje się że w końcu ta pieprzoną dietą nie-wiadomo-jaką zrobię jej krzywdę.
ale ale.... po trzecim dniu jedzenia słoiczkowej: dyni, indyka, ziemniaka i ryżu n obiad; flipersów z bananem na śniadanie, sinlaca z kukuryku na kolację oraz bebilon pepti na 1 śniadanie i podwieczorek - buzia w miarę ok....znaczy niewiele nowego placka czerwonego na buzi.. :prosi: .

marynara, sugerowałaś że może banan być winowajcą... Ja właśnie wszelkie inne owoce z jabłkami na czele odstawiłam bo mi podejrzanie wyglądały. i póki co z premedytacja banana właśnie testuję :roll: myslę że jest chyba ok, ale stracha i tak mi napędziłaś :hmmm: ... a taka nieświadoma byłam sobie ;-)

Z dobrych rzeczy u nas: gajka od jakiegos czasu woła sama na nocnik jak ma potrzebe :hura: - teraz juz wystarczająco wcześnie żeby COŚ do nocnika trafiło :mrgreen:

a poza tym proszę zerknąc na nasze szczęsliwe dziecię Nasze Szczęśliwe Dziecię

to tyle.... buziaczki dla Małych i Dużych :calus:

galeria gajuni

marynara 
NieŹle siĘ RozGadałA
esta-esta siostry

Zaproszone osoby: 1
Pomogła: 219 razy
Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 00:19   

monday24 napisał/a:
wstrętna, na pewno Ci wlewała do gardła.
no a jak !!! :diabel:
monday24 napisał/a:
ino z mąką
to spróbuj też z bułką, ja osobiście wolę takie bułkowe :-P
a swoją droga to słyszałam, że kfc robią panierę z sucharków :hihi:
Ela napisał/a:
teperatura i kaszlem? :yikes:
no podobno jest taka mikstura oczyszczająca organizm (aloes +oliwa+sok z cytryny) i jak ją stosujesz to własnie reakcją uboczną jest gorączka i wtedy wyłażą toksyny
Ela napisał/a:
ale wyłazi, znaczy się zmniejsza, tak?
Ela, ja sama nie wiem, ale z chęcią będę Wam opisywać co się z Młodym dzieje bo sama czekam z niecierpliwością na jakies efekty
Ela napisał/a:
myszkotka napisał/a:
UK tak mnie rozpiescilo pod tym wzgledem, ze jak bylam w PL to oczekiwalam ze kierowca obnizy mi autobus jak wsiadalam z wozkiem
a wiecie, że u nas kierowcy sa życzliwi i obniżają autobus? nawet jak zapomniałam nacisnąć "obniżanie na żądanie" to i tak zawsze mi obniżali :whistle:
Time napisał/a:
Ja jeszcze długo nie zapomnę jak przed każdym wejściem na OIOM modliłam się żeby mi czegoś złego nie powiedzieli i żeby Tobi tam był jeszcze.... Najkoszmarniejszy początek bycia mamą.
masz rację pociesza a teraz każdy przytulasek z synkiem to Twój medal za to że dzielnie wszystko przeszłaś pociesza
Time napisał/a:
a ile smażycie
w minutach pytasz ::>: wybacz, ale przypomina mi to moje początki kucharzenia - jak w książce kucharskiej było napisane "ciasto na drożdżówę ma rosnąć 1,5 godziny" to u mnie rosło tyle co do minuty, nie ważne czy wyrosło pięknie czy kompletnie nic :zeby:
Time napisał/a:
bo mi stoi w gardle sok z kiszonych ogórków
Eluś dobrze, że sok a nie coś innego ::))): ::))): ::))): ::))):
:wysmiewa: szalona dziewoja :arwena:
Time napisał/a:
Babo, pisz mi tu co teraz młody łyka/pije/zjada czy cokolwiek innego, że wypędzacie alergię!!!!!
napiszę tak ogólnie bo leki dobierane sa indywidualnie: kropelki izopatyczne, kilka rodzajów kuleczek homeo stosowanych raz w tygodniu na zmianę, witaminki, herbatkę ziołowa i probiotyk - i co jakiś czas zmieniamy leki, jesli nie widać poprawy

wrzucę Wam linka do spisu lekarzy którzy działaja podobnie do naszego Igiełki: http://www.sanum.com.pl/lekarze

Time napisał/a:
promocji Huggies
a ja skorzystałam :whistle: ostatnio kupiłam nawet DAdy biedronkowe - to taka tansza wersja huggiesów, tylko że sztywne dość i huggiesy mimo wszystko wygrywają
Time napisał/a:
Wieśniara nigdy nie kupowałam w Biedronie i nie jestem na czasie ::))): ::))): ::))): ::))): ::))):
:wysmiewa: burżujka nie wieśniara :diabel:
foch napisał/a:
tylko tyle chciałam wam pomarudzić..
pociesza
foch napisał/a:
... a taka nieświadoma byłam sobie ;-)
bądź dalej nieświadoma - a jak tfu! tfu! okaże się że banan jest "be" to Ci napiszę dlaczego, ok?
foch napisał/a:
gajka od jakiegos czasu woła sama na nocnik jak ma potrzebe :hura: -
super :thumbsup: zdolna i kumata dziewczynka tuli
foch napisał/a:
proszę zerknąc na nasze szczęsliwe dziecię
:bieg:

Ela 
JakAś takA cichA

Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 09:41   

foch napisał/a:
Z dobrych rzeczy u nas: gajka od jakiegos czasu woła sama na nocnik jak ma potrzebe :hura: - teraz juz wystarczająco wcześnie żeby COŚ do nocnika trafiło :mrgreen:
:hura: :hura: :hura: :hura:
foch napisał/a:
a poza tym proszę zerknąc na nasze szczęsliwe dziecię Nasze Szczęśliwe Dziecię
Foszku, a ja tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale z czego ty sie odchudzasz kobieto?????????????
foch napisał/a:
eh, zupełnie nie w sosie kobietki jestem..... :cry2: ...Moi rodzice są bliscy separacji. Nawet mi się gadać o tym nie chce
tuli tuli
foch napisał/a:
a my jutro do alergologa
napisz co i jak po wizycie, co powiedział i czy macie jakieś badania porobić?
marynara napisał/a:
no podobno jest taka mikstura oczyszczająca organizm (aloes +oliwa+sok z cytryny) i jak ją stosujesz to własnie reakcją uboczną jest gorączka i wtedy wyłażą toksyny
no to w takim razie ciesze się bardzo, że na Konradka podziałaa i syfy wszyststkie wyłażą! :hura: :hura:
marynara napisał/a:
Ela, ja sama nie wiem, ale z chęcią będę Wam opisywać co się z Młodym dzieje bo sama czekam z niecierpliwością na jakies efekty
pisz koniecznie, a my trzymamy kciuki, żeby to cholerstwo powoli wam w końcu odpuszczało!
Cytat:
a wiecie, że u nas kierowcy sa życzliwi i obniżają autobus? nawet jak zapomniałam nacisnąć "obniżanie na żądanie" to i tak zawsze mi obniżali :whistle:
jetsem mile zaskoczona czytając to :thumbsup:

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 10:14   

Ela napisał/a:
i na balkon wystawiła coby Ela mogła poćwiczyć :diabelek: i sąsiedzi co poniektórzy posłuchać :diabelek: :diabelek:

oj tak, niech sąsiedzi poznają się na muzyce poważnej :buahaha: :buahaha: :buahaha:
Time napisał/a:
Podziwiam Cię Karolciu, że umiesz przejść nad tym do porządku dziennego.. Ale pewnie też czas swoje zrobił.

Basiu, za parę lat też będziesz na luzaku o tym myśleć. Ja miałam tak samo jak wchodziłam na oddział, czy Al tam jeszcze jest itd. Ale spoko. W ciąży z Alexem wogole o tym nie myślałam. I u Ciebie też tak będzie, zobaczysz sama!
Time napisał/a:
a ile smażycie całe piersi w głębokim oleju

5 minut 13 sekund :buahaha: Basiu, smaży się aż będą dobre
Time napisał/a:
pierś kroisz w kawałki, obtaczasz w bułce tartej i smażysz czy wrzucasz w olej?

kupuję w sklepie piersi z kurczaka, około pol kolograma. Kroję na kwadraciki (około 3cm x 3 cm). Solę je i pieprzę, marynuje w oliwie 43 minuty :D . W miseczce roztrzepuję 1 jajko, a do drugiej miseczki wsypuję 1 szklankę bułki tartej. Biorę jeden kawałek mięsa, obtaczam w jajku, potem w bułce tartej i kładę na rozgrzaną patelnie, nie na głęboki olej. I tak robię z każdym kawałkiem. Zdejmuję z patelni po około 7 minutach i 18 sekundach :D Pyyyycha!
Time napisał/a:
podbiję Ci jak ktoś zacznie licytować. Ale kupić....... buaha

podbijać to lepiej nie, bo gdzie postawisz to pianino? :buahaha:
Time napisał/a:
ELuś dzięki za cynk o promocji Huggies

a czy ja też mogę się dowiedzieć o tej promocji? Bo jestem zainteresowana
Time napisał/a:
Wieśniara nigdy nie kupowałam w Biedronie i nie jestem na czasie

e tam wieśniara, burżujka jesteś i w Almea tylko kupujesz :buahaha: :buahaha:
renata1 napisał/a:
z moim mezem rozmawiac, on tez sie fotografia zajmuje, ale od niedawna i dopiero sie uczy.

no to Twoj mąż i ja jesteśmy na tym samym etapie. Tylko u mnie występuje takie coś jak "brak oka do robienia zdjęć". Ja po prostu nie widzę niektorych rzeczy.
renata1 napisał/a:
Uciekam bo mojemu dziecku cos sie odmienilo i spac nie chce dzi isc!

ale Ty usypiałaś młodą, tak?
foch napisał/a:
Moi rodzice są bliscy separacji

przykro mi Dadziu :tuli:
foch napisał/a:
a my jutro do alergologa

no i co, już coś Ci się rozjaśniło?
foch napisał/a:
gajka od jakiegos czasu woła sama na nocnik jak ma potrzebe

ale masz mądrą coreczkę!! :clap: :clap: :clap: Alex to tylko wie jak się woła "aa!" ale nic poza tym
foch napisał/a:
a poza tym proszę zerknąc na nasze szczęsliwe dziecię

dziecię jak zwykle radosne i ze ślicznym uśmiechem, ale matka tego dzieciecięcia jaka chuda :yikes: Foszku, dałaś radę!!!
marynara napisał/a:
a swoją droga to słyszałam, że kfc robią panierę z sucharków

o popatrz, a nie wygląda
marynara napisał/a:
będę Wam opisywać co się z Młodym dzieje

i jak dzisiaj. Mary, trzymam kciuki z całych sił, żeby ta pieprzona alergia mu ustąpiła. Jak Kondziowi się uda (albo raczej panu Igle) to inne dziewczyny pojdą w Twoje ślady i przyjadą tu do Trojmiasta :clap: :clap: :clap:
marynara napisał/a:
a wiecie, że u nas kierowcy sa życzliwi i obniżają autobus?

no ba! Nie od dziś wiadomo, że na połnocy żyją sami życzliwi ludzie ;-)
marynara napisał/a:
"ciasto na drożdżówę ma rosnąć 1,5 godziny" to u mnie rosło tyle co do minuty, nie ważne czy wyrosło pięknie czy kompletnie nic

hahahahha, ale się uśmiałam. Dlatego tak dokładnie Basi napisałam jak się robi McKnaghets buaha

[ Dodano: Wto 24 Mar, 2009 10:15 ]
Ela napisał/a:
ale z czego ty sie odchudzasz kobieto?

no właśnie tez to zauważyłam. Ale Foszkowa jest już chyba PO odchudzaniu

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi