Gosiu o tak, proszę usuń je już I może nowy wątek założysz dla nas
[ Dodano: Czw 14 Maj, 2009 21:56 ] napisałam posta wielkiego i mi wszystko wcięło bo coś nacisnęłam przypadkowo trudno. Nie piszę od nowa bo za dużo!
W każdym razie sikam po tekstach Karoli i Gosi!
MIsia jest w dwupaku i dzisiaj miała wizytę ale nie wiem co lekarz powiedział. Kubuś dalej kaszle więc ciągle się męczą z choróbskiem...
Ela, ptaszki takich malutkich facecików są kompaktowe i nie trzeba ich układać
Sama zobaczysz we wrześniu. Ja jak Tobi był mały to smarowałam pupcię i pachwinki bo dużo sikał. Nic więcej nie kremowałam. A teraz Tobi ma tylko na noc Sudokremem pupę posmarowaną bo dalej sika bardzo dużo w nocy i chcę uniknąć odparzeń. Dasz radę! Większość twierdzi, że łatwiej dbać o czystość synków bo wszystko mają na zewnątrz... i nie ma takiej groźby chorób układu moczowego jak u dziewczynek.
MIsia jest w dwupaku i dzisiaj miała wizytę ale nie wiem co lekarz powiedział. Kubuś dalej kaszle więc ciągle się męczą z choróbskiem...
no dobrze, że chociaż Tobie napisała. Bo już zaczęłam się martwić. Dobrze, że w ciąży, ale źle, że chorują. Kurcze, jakiś homeo by im się przydał. Nawet moj brat poszedł dziś z Erykiem do hurabura, bo on non stop chory jest. Zwlekali bardzo, bo "po co?" "co to da?", aż w końcu poszli. Bo on ciągle dostawał jakieś wziewne gowna, antybiotyki i inne świństwa.
Time napisał/a:
nie ma takiej groźby chorób układu moczowego jak u dziewczynek
i nie trzeba się obawiać basenow. Bo dziewczynkom zawsze coś tam wpływa, a chłopakom nie!
Ela, napatrzylas sie juz?? bo moze bym skasowala juz te fiutki
zdecydowanie moa skasowac
Cytat:
Ela, ptaszki takich malutkich facecików są kompaktowe i nie trzeba ich układać
Sama zobaczysz we wrześniu. Ja jak Tobi był mały to smarowałam pupcię i pachwinki bo dużo sikał. Nic więcej nie kremowałam. A teraz Tobi ma tylko na noc Sudokremem pupę posmarowaną bo dalej sika bardzo dużo w nocy i chcę uniknąć odparzeń. Dasz radę! Większość twierdzi, że łatwiej dbać o czystość synków bo wszystko mają na zewnątrz... i nie ma takiej groźby chorób układu moczowego jak u dziewczyne
No to na jedno z miliona mam odpowiedzi na dzisiaj wystarczy, a kolejne w kolejce
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum