Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 12 Lis, 2009 23:28
Szukam płaszcza dla siebie(raczzej krótki) i co sie naśmieje z tych w stylu "japan style"!
Ładne toto ale te wymiary! Nawet XXL pasuje najwyżej na Oliwię!
Celesta my mamy Canona za okolo 1400zl i powiem ci ze chetnie tez nowy bym kupila bo ten moze i ladne zdjecia by robil jak by ktos go nam ustawil bo my nie mozemy dojsc wnim co i jak jakis taki skomplikowany i juz mąz powiedzial ze pojdzie do fotografa jakiegos zeby go nam ustawil,tam mamy taka funkcie "zwierzeta i dzieci" ale o co tu chodzi to nie wiem,moze o kolory czy co
ja własnie lubię takie co sobie można poustawiać. A te różne programy - to tak jak piszesz - dostosowane do obiektu. Kwestia koloru, ruchu, ogniskowania
A chyba Wam nei pisąłam, jak była imprezka urodzinowa Kini, to goscie dostali do obejrzenia album z jej zdjećiami. Z każdego meisiaca pierwszego roczku wywołałam 6-7 zdjęć. I uzbierał się album. Wiecie, zdjecia wywołane jakos zupełnie ianczej wygladają niż takie zdjęcie na monitorze. Chyba fajniej. Kinia teraz chce tylko dzidzię ogladać
ja widzialam w rosmannn tam gdzie maja stoiska z wywolywaniem zdjec ze mozna zamowic sobie unich jak by ksiazke w ktorej beda zdjecia np.dziecka ,taki album ala ksiazka bardzo ladne i fajne i nie drogie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 12 Lis, 2009 23:31
Celesta napisał/a:
Wiecie, zdjecia wywołane jakos zupełnie ianczej wygladają niż takie zdjęcie na monitorze. Chyba fajniej. Kinia teraz chce tylko dzidzię ogladać
Ano oczywiście! Oliwia ma kupę zdjęc tak do moze 7-go roku życia! Tak samo koty i piesek a Igor- moze ze 20 i to tylko dla dziadka wywołane! To sa uroki cyfrówek!
Magda napisał/a:
a tak sie zakocham w teletubisiu od pierwszego wejzenia
bo to fajne stworki są! Olka je kochała- także te słoneczko z dzidzią!
ja własnie lubię takie co sobie można poustawiać. A te różne programy - to tak jak piszesz - dostosowane do obiektu. Kwestia koloru, ruchu, ogniskowania
wlasnie w tym aparacie jest tego duzo chyba za duzo na nasza glowe i nie potrafimy go ustawic
Magda, ja wybrałam zdjecia, zgrałam na płytkę, dałam do wywołania. W świecie książki jest taka opcja, ze mozna sobie książkę-album zrobić. To naprawdę fajna pamiątka, a na imprezce gosci mozna czymś zająć
[ Dodano: Czw 12 Lis, 2009 23:33 ]
Dobra, fajnie sie gada, ale ja musze spać. Dobrej nocy Kobitki Kochane
bo to fajne stworki są! Olka je kochała- także te słoneczko z dzidzią!
myslalam wlasnie zeby mu kupic jeszcze pozostale np.te chodzace
Celesta a co do aparatu to wtym jeszcze jest tak ze nie musisz podchodzic do dziecka blisko zeby zdjecie robic tylko sobie sama w aparacie przyblizasz i to jest jedyne co w nim potrafie z robic reszta dla mnie czarna magia,i zla jestem bo dziecko rosnie a niemam ladnych zdjec
[ Dodano: Czw 12 Lis, 2009 23:35 ]
Celesta napisał/a:
Magda, ja wybrałam zdjecia, zgrałam na płytkę, dałam do wywołania. W świecie książki jest taka opcja, ze mozna sobie książkę-album zrobić. To naprawdę fajna pamiątka, a na imprezce gosci mozna czymś zająć
to chyba to samo co w rossmann ze wksiaze sa wydrukowane zdjecia nie wklejane jak w normalnym albumie,to bradzo fajne ja chyba sobie takie cos zamowie
[ Dodano: Czw 12 Lis, 2009 23:37 ]
Celesta napisał/a:
Dobra, fajnie sie gada, ale ja musze spać. Dobrej nocy Kobitki Kochane
ja tez zmykam bo mąz cos chrząka
biore gripeks i lece do wyrka bo jutro trzeba miec oczy do okola glowy
a to ze swoim teletubisiem,tem teletubis jest caly juz obslinony tak go caluje
..widac, że go kocha...
a to ten teletubiś z telewizorkiem??? taki chce Olince kupić, tylko się zastanawiam, czy ona tego tv mi nie rozmontuje...
Celesta napisał/a:
chyba Wam nei pisąłam, jak była imprezka urodzinowa Kini, to goscie dostali do obejrzenia album z jej zdjećiami. Z każdego meisiaca pierwszego roczku wywołałam 6-7 zdjęć. I uzbierał się album. Wiecie, zdjecia wywołane jakos zupełnie ianczej wygladają niż takie zdjęcie na monitorze. Chyba fajniej. Kinia teraz chce tylko dzidzię ogladać
ja prawie wszystkie potem wywołuję...juz mam ze 4 albumy nie ma to jak zdjęcia w albumie....i wirusy ich nie pożrą i pokazać można...
już nie mówię ile Pati ma albumów.. , no ale kiedyś nie bylo mozna na komputer wgrywać... a kinia śliczna w podpisie!!
co do aparatów, to też nie znam się za bardzo...kiedyś mieliśmy Zenitha- ten to zdjęcia walił ...no ale ręcznie trza było wszystko ustawiać...
Magda napisał/a:
tam mamy taka funkcie "zwierzeta i dzieci" ale o co tu chodzi to nie wiem,moze o kolory czy co
[ Dodano: Pią 13 Lis, 2009 00:08 ]
aniolka napisał/a:
Ładne toto ale te wymiary! Nawet XXL pasuje najwyżej na Oliwię!
bo oni według siebie wymiary robią- one malutkie i chude są...(chinki i japonki oczywiście)
aniolka napisał/a:
a Igor- moze ze 20 i to tylko dla dziadka wywołane! To sa uroki cyfrówek!
to nie wywołujecie tych zdjęć?? ja to jak mi sie ze 100-wa uzbiera nowych to zgrywam te najfajniejsze i oddaje do fotografa na bierząco
aniolka napisał/a:
bo to fajne stworki są! Olka je kochała- także te słoneczko z dzidzią
właśnie kurier przywiózł szczeniaczka.... słodki jest, juz zdążyłam się nim pobawić, bo Olinka śpi...
czekam na książki dla Pati i autobusik dla niuni
aniolka napisał/a:
nie właśnie- zawsze sie mówi,że później
wiem, wiem jak to jest...ale ja jakoś tego pilnuję, bo jak jedziemy do teściowej to świerze fotki muszą być... , a ona na płytce nie lubi w tv oglądać...
dziś na masaż i bio...... lecę i wiecie, naprawdę duzo lepiej się czuję po tym...no i już 2 kg. mniej- woda juz mi się chyba nie zatrzymuje w ogrganizmie
[ Dodano: Pią 13 Lis, 2009 13:10 ] le się cieszę z powodu Jagi!!!!! :hura: kciuki kciuki kciuki , oby jej tam wszystko szczęśliwie tym razem zakiełkowało kciuki kciuki
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 14:22
kaoma2 napisał/a:
juz zdążyłam się nim pobawić, bo Olinka śpi...
a u mnie jeszcze kuriera niet!
kaoma2 napisał/a:
ona na płytce nie lubi w tv oglądać...
ja też nie.....
kaoma2 napisał/a:
dziś na masaż i bio...... lecę i wiecie, naprawdę duzo lepiej się czuję po tym...no i już 2 kg. mniej- woda juz mi się chyba nie zatrzymuje w ogrganizmie
Wspaniałe wieści!
kaoma2 napisał/a:
oby jej tam wszystko szczęśliwie tym razem zakiełkowało kciuki kciuki
no! kciuki kciuki kciuki kciuki kciuki
I u Agnuszki serduszko jest!
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 18:54
Celesta napisał/a:
naprawdę???
nooooo....... Ponoć wali jak szalone a Aga rzyga jak kot!
Już se wzięła nawet worek do łóżka ,bo ma dosć widoku muszli klozetowej!
Po imbirze jest jeszcze gorzej- ale mimo wszystko sie cieszy ,ze ma objawy!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum