Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Arwenka
Pią 05 Lut, 2010 19:24
Roczniaki jesień-zima 2008!!!
Autor Wiadomość
Celesta 
NieŹle siĘ RozGadałA

Zaproszone osoby: 2
Pomogła: 318 razy
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 18:07   

kirsten napisał/a:
Dzieciaki pokąpane, położone, Kuba bajka włączona. Niech sam sobie jeść zrobi jak głodny, mi się już nic nie chce, no może poza wyciem.

juz masz dzieci wykąpane i położone? wcześnie. I o której zasypiają? Mą zniech sam sobie zrobić kolację, a Ty idź na pogaduchy do koleżanki. Może jak sam zostanie, to doceni Twoją ciezką pracę

montenia 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 125 razy
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 18:37   

Kirsten, ja pisalam o ziolowych tabletkach, bardziej uspokajajacych, ale tez na klopoty ze snem. Na inne nie moge sobie pozwolic, no bo kto wstanie do malej?
Ja jak kladlam sie z Laura w dzien, to moment zasypialam, ale wieczorem nie moge zasnac. Jak juz zasne to jest ok. No i o 2-3 w nocy przewaznie mala wola mleko i potem znow mam problem..Ogolnie czuje sie rozbita, bo przez to ze nie spie dobrze jestem nerwowa, dre sie na wszystkich, seksu mi sie nie chce :crazy: . A ch wszystko do bani.

żuczek-[*] 5tc- 14.03.2010

kaoma2 
Ta to Ma gaDane
mama po raz drugi

Pomogła: 73 razy
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 18:45   

kirsten napisał/a:
no jak leczyłam depresję to brałam Zolpic, ale on jest bardzo silny, działanie 100%, 8h bitego snu czy chcesz czy nie i zero świadomej reakcji na cokolwiek.

:hmmm: NO TO FAKTYCZNIE, TERAZ PRZY DZIECIACH ZA SILNE DZIAŁANIE.... :thumbsdown:
kirsten napisał/a:
Dzieciaki pokąpane, położone, Kuba bajka włączona. Niech sam sobie jeść zrobi jak głodny, mi się już nic nie chce, no może poza wyciem.

:yikes: wcześnie Twoje dzieciaczki idą spać!! i już tak śpią do rana? czy robią pobudki?

Magda 
NieŹle siĘ RozGadałA
Mama Kuby i Fabianka

Zaproszone osoby: 6
Pomogła: 62 razy
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 19:02   

montenia napisał/a:
super sa te kalendarze. Do nas juz dotarly. Piekne sa

ale co to za kalendarze??

kirsten napisał/a:
mi się już nic nie chce, no może poza wyciem.

:tuli:

Wiecie ja mam taka sasiadke tez mloda dziewczyna i siedziala z dziecmi w domu okolo 5 lat i nagle pewnego dnia jej odbilo ,nie bede wam opisywac dokladnie bo duzo do pisania.Napisze krotko ze teraz leczy sie psychiatrycznie nawet w psychiatryku troche przebywalla,przedewszytkim ma lęk przestrzeni a wszytko przez siedzenie ciagle z dziecmi w domu.

AgaSobczak 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 98 razy
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 19:12   

Hej dziewczyny :)
A my jesteśmy po wizycie u neurologa i pediatry i po szczepieniu. U dzieciaków wszystko ok - Mała będzie za jakiś czas miała kontrolny tomokomputer albo rezonas ale jak troche dorośnie no chyba, że coś się bedzie działo. A na razie czeka nas wizyta u okulisty i badanie dna oka bo to badanie najszybciej cos powie czy płyn narasta i czy są jakies zmiany... OBY NIE!!!
A młody - bez zastrzeżen. Nie jest już takim grubaskiem - waży 12 kilo i mierzy ponad 80 cm co go utrymuje na 75 centylu. Dzielnie zniósl szczepienie mimo ze pani pielegniarka jest bardzo niesymaptyczna. Ale doktor jest w porzo...
no i to u nas tyle...
TROCHE MI ULZYLO _ NA MIESIAC _ 22 grudnia mamy tego okuliste....

aniolka 
Nie mOże PrzeStać
Podwójna Mama!!!

Zaproszone osoby: 1
Pomogła: 534 razy
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 19:30   

kaoma2 napisał/a:
co to dzieciątko czuć musiało, jak tak całymi dniami samo, głodne płakało... :cry2: :cry2:

W ogóle jak sobie pomyślę to ryczeć sie chce! :cry2:
Nam......ale jego matce to nie! :cry2: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:
I braciszek go przytulał..... a ta mu nawet pieluchy nie zmieniała ! :bicz: :bicz:
Nie mogę! :zly: :zly: :zly:
I jeszcze łóżeczko od razu spaliła ,żeby było ciepło! :rozga: Tylko w jej piczkę znowu pewno! :bicz: :bicz: :bicz: :evil:
:evil: :evil: :evil:
kaoma2 napisał/a:
to moja wina, bo tej kuchni nie zamknęłam...no ale wiedziałam, że niunia za mną idzie, .......a tu masz!!!...przed ukończeniem roczku jeszcze by chałupę spaliła.... ::>: ::>: ::>:

Najważniejsze że nic jednak sie nie stało! :uff:
Cytat:
Nie zrozumcie mnie źle, kocham moje dziecko, uwielbiam się z nia bawić i zajmować nią, ale codziennie robię to samo i czuję zmęczenie materiału. Ja chce lata!

jeszcze troszke pociesza pociesza :calus:
Magda napisał/a:
Aniolka o jaki kalendarz chodzi ??jakis fajny??

http://www.allegro.pl/ite...ieta_13str.html :thumbsup:
kirsten napisał/a:
aż sie czasem słuchać nie chce, więc co mu będę jeszcze dupę zawracać swoimi problemami. Mówiłam mu że sie boję o swoje zdrowie psychiczne, widzi że jakaś taka niekoniecznie jestem, to zamiast pocieszyć to mnie jeszcze wkurza. Doszło do tego, że sprzątam mieszkanie w piątek, żeby w sobotę nie wkurzać się że mi nie pomaga.

nawet cie rozumiem... :blush: ale jak kiedys miałas problem to jednak moze powinnas z nim pogadac powazniej.... :roll:
montenia napisał/a:
Klade sie i kuzwa spac nie moge conajmniej prze 2-3 godziny :zemdlal:
pociesza
kirsten napisał/a:
szybko! :thumbsup: :clap:
AgaSobczak napisał/a:
OBY NIE!!!

kciuki kciuki kciuki
AgaSobczak napisał/a:
U dzieciaków wszystko ok

To super! i oby dalsze badania to tez potem potwierdzały! kciuki
AgaSobczak napisał/a:
A młody - bez zastrzeżen. Nie jest już takim grubaskiem - waży 12 kilo i mierzy ponad 80 cm co go utrymuje na 75 centylu.
:thumbsup:
u nas tez przystopowało :uff:
AgaSobczak napisał/a:
TROCHE MI ULZYLO _ NA MIESIAC _ 22 grudnia mamy tego okuliste....
:mrgreen: :-P

kirsten 
NieŹle siĘ RozGadałA
mama Kuby i Piotrka

Pomogła: 146 razy
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 20:05   

Celesta napisał/a:
juz masz dzieci wykąpane i położone? wcześnie. I o której zasypiają

dziś wyjatkowo bo nie spały w dzień (Piotrek tylko 40 minut) i wymarzły na spacerze wiec chciałam rozgrzać. Normalnie Piotrek chodzi spac ok 20 a Kuba 22

Celesta napisał/a:
idź na pogaduchy do koleżanki

no i w tym problem, ze nie mam blisko żadnych znajomych

kaoma2 napisał/a:
wcześnie Twoje dzieciaczki idą spać!! i już tak śpią do rana? czy robią pobudki?

nie no, dziś wyjatek

AgaSobczak, super wieści, troche sie pewnie uspokoiłaś

aniolka napisał/a:
jak kiedys miałas problem to jednak moze powinnas z nim pogadac powazniej

rozmawiałam, była zmiana typowo facetowa, czyli na 3 dni, a jak mu często biadole to potem sama gorzej sie czuję i koło sie zamyka

Dobra, głowa mnie boli wiec zmykam spać, znaczy do łóżka, chociaż może dzis jakiś wyjątek będzie.

[ Dodano: Pią 27 Lis, 2009 20:06 ]
No i pewnie ten wypadek Piotrka też nie polepszył sytuacji, teraz jestem bardziej czujna.
Tak mi się przypomniało :blush:

aniolka 
Nie mOże PrzeStać
Podwójna Mama!!!

Zaproszone osoby: 1
Pomogła: 534 razy
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 20:40   

kirsten napisał/a:
No i pewnie ten wypadek Piotrka też nie polepszył sytuacji, teraz jestem bardziej czujna.

i częściej pewnie sie denerwujesz./.......... :smutny:

Magda 
NieŹle siĘ RozGadałA
Mama Kuby i Fabianka

Zaproszone osoby: 6
Pomogła: 62 razy
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 21:41   

zapraszam na nowy watek

http://www.babskieforum.p...3441.htm#415078

Anolka super ten kalendarz a wiesz ze dzis z mezoem rozmawialam wlasnie ze zamowimy sobie kalendarz ze zdjeciami bo robia w rossamnn

Odpowiedz do tematu