a co masz na oku?? i co planujesz dla Piterka, bo to już niewiele czasu zostało??
dla Kuby samochodziki Hot wheels które w wodzie zmieniają kolor (chciał cały tor taki, ale ani nie mam na to kasy ani czasu zeby pilnować go przy tym bo by mi mieszkanie pozalewał), a dla Piotrka pomysłów żadnych, kompletnie nic
kaoma2 napisał/a:
!!!! i czekoladę jedz
o tego to jem nadmiar na poprawę humoru
kaoma2 napisał/a:
oby wsio poszło szczęśliwie!!!!
dokładnie kciuki kciuki kciuki
No i dziś oczywiscie dzień wkurzeania. Mąż miał wziąć urlop na dziś, ale że miał szkolenie to rano musiał pojechać do firmy, no i jak wracał to wpakował się pod tira, na szczęście jemu nic sie nie stało bo dopiero ruszali, ale samochód znowu do roboty. A ja z chłopakami na maksa szybciutko musieliśmy się zbierać na pociąg zeby zdążyć do lekarza. No miałam 30 minut żeby ubrać całe towarzystwo i zdąrzyć na pociąg (3km ode mnie), no koszmar, ale zdążyliśmy, a małż nas i tak zgarnął z preonu bo w miarę szybko wszystko załatwił.
No i wyniki są super u obydwu, u Piotrka zadnych zmian epilepsyjnych nie ma , oczka mają super i na kilka lat teraz spokój.
No i zmykam kąpać Piotrka bo już mocno rozrabia, a nie miał drzemki popołudniowej.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 18:42
madziunia:) napisał/a:
peruke mu kup na święta
taaaaaa...... Hanny Montany najlepiej!
kaoma2 napisał/a:
wiem, wiem, wczoraj jeszcze na trzeciej
nom!
kaoma2 napisał/a:
i czekoladę jedz i buraczki
jak co to wal do Aśki jak w dym-ona ma nawet buraczki zamrożone!
kaoma2 napisał/a:
madziunia:) napisał/a:
peruke mu kup na święta
....ha-ha-ha.... Jedna emotka by starczyła
Edytka_ napisał/a:
coś tam pociumka, ale malutko bardzo
miejmy nadzieję,że to przejsciowe- przez ząbki!
A propos- górna czwórka już wylazła na wierzch z prawej
kaoma2 napisał/a:
no to pewnie dziś miała ten zabieg i nie moż e odpisać....
Celesta napisał/a:
kaoma2, dopiero dzis zobaczyłam, ze mi taki piękny wpis mikołajkowy zostawiłaś na NK. Dzięki Asia! Ja juz chyba ze 2 tygodnie nie wchowdziłam na NK
u mnie też! Dzięki!
kaoma2 napisał/a:
oby wsio poszło szczęśliwie!!!!
pójdzie! kciuki
kirsten napisał/a:
dla Kuby samochodziki Hot wheels które w wodzie zmieniają kolor (chciał cały tor taki,
widziałam dzis reklamę! Fajne ale z tą wodą w pokoju mogłoby byc kiepskawo!
kirsten napisał/a:
Mąż miał wziąć urlop na dziś, ale że miał szkolenie to rano musiał pojechać do firmy, no i jak wracał to wpakował się pod tira, na szczęście jemu nic sie nie stało bo dopiero ruszali, ale samochód znowu do roboty.
No nie!
kirsten napisał/a:
No i wyniki są super u obydwu, u Piotrka zadnych zmian epilepsyjnych nie ma , oczka mają super i na kilka lat teraz spokój.
kaoma2, dopiero dzis zobaczyłam, ze mi taki piękny wpis mikołajkowy zostawiłaś na NK. Dzięki Ja juz chyba ze 2 tygodnie nie wchowdziłam na NK
aniolka napisał/a:
u mnie też! Dzięki!
...ale ...w porę zobaczyłyście...
kirsten napisał/a:
dla Kuby samochodziki Hot wheels które w wodzie zmieniają kolor
aniolka napisał/a:
widziałam dzis reklamę! Fajne ale z tą wodą w pokoju mogłoby byc kiepskawo
też widziałam tę raklamę
kirsten napisał/a:
tego to jem nadmiar na poprawę humoru
aniolka napisał/a:
jak co to wal do Aśki jak w dym-ona ma nawet buraczki zamrożone
..nie no, naprawdę mówię...ja zawszy podczas @ jem, bo leci ze mnie strasznie
kirsten napisał/a:
no i jak wracał to wpakował się pod tira
kirsten napisał/a:
na szczęście jemu nic sie nie stało bo dopiero ruszali, ale samochód znowu do roboty. A ja z chłopakami na maksa szybciutko musieliśmy się zbierać na pociąg zeby zdążyć do lekarza. No miałam 30 minut żeby ubrać całe towarzystwo i zdąrzyć na pociąg (3km ode mnie), no koszmar, ale zdążyliśmy, a małż nas i tak zgarnął z preonu bo w miarę szybko wszystko załatwił.
szczęście miał.....
kirsten napisał/a:
to tylko się cieszyć!!!!!
aniolka napisał/a:
....ha-ha-ha.... Jedna emotka by starczyła
no so??
aniolka napisał/a:
propos- górna czwórka już wylazła na wierzch z prawej
Operacja była wczoraj, bo zaczęła krwawić. Oczywiscie w znieczuleniu ogólnym. Podobno wszystko poszło po myśli pani profesor, choć Relcia jeszcze z nią nie rozmawiała. Lezy Bidulka i głowy podnieść nie może, nie wstaje, bo okropnie jest zrąbanan po tym zabiegu. I tylko czeka, zeby w końcu pójść do domu.
Operacja była wczoraj, bo zaczęła krwawić. Oczywiscie w znieczuleniu ogólnym. Podobno wszystko poszło po myśli pani profesor, choć Relcia jeszcze z nią nie rozmawiała. Lezy Bidulka i głowy podnieść nie może, nie wstaje, bo okropnie jest zrąbanan po tym zabiegu. I tylko czeka, zeby w końcu pójść do domu.
NARESZCIE!!! DZIEKI BOGU, ŻE WSIO POSZŁO DOBRZE!!!!
[ Dodano: Czw 10 Gru, 2009 19:12 ]
Najważniejsze, że juz po ...i, że miejmy nadzieję, szybciutko do sił powróci...no i do domku- do Amelki!!!!
Najważniejsze, że juz po ...i, że miejmy nadzieję, szybciutko do sił powróci...no i do domku- do Amelki!!!!
niooo
[ Dodano: Czw 10 Gru, 2009 19:24 ]
Kinia o poranku, po sniadanku
Co robi mała dziewczynka w łózeczku?
po pierwsze: zdejmuje skarpetki i próbuje je włozyć
po drugie:
gra na organkach i spiewa zawzięcie
po trzecie:
bada zastosowanie opakowania termoizolocyjnego
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum