Celesta, jaka ta Kinia super na fotkach!!!
a jaka "dorosła" i grzeczniutka, jak aniołek w łóżeczku się bawi!!!
skarpetki, to podobnie jek Oliwka ściąga i chce założyć!!!
aniolka napisał/a:
ależ ta Kinia wysoka!!!!!!!!!!1 Albo mi sie tak zdaje! Normalnie wygląda mi tu na 2 latka!
no racja, wysoka laska z niej będzie i zgrabniutka
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 21:12
kaoma2 napisał/a:
to mój tylko ściąga ale za to moje kapcie sobie próbuje nakładać!
A dziś nauczył sie otwierać sobie drzwi (do siebie) jak gdzies raczkuje!
Bo wiadomo- od siebie łatwiej - a teraz i to opanował!
........dojrzewa mi niemowlaczek.......
kaoma2 napisał/a:
wysoka laska z niej będzie i zgrabniutka
Ale i Twoja też wysoka przecie! .....nie na Igorka progi te Wasze dziewczyny........
Cóż poczeka aż Lenka zajdzie w ciażę i urodzi mu żonę! Może niższa będzie?......
A w ogóle Kinie to chyba są takie wysokie laski! Bo i nasza Kinia@ z forum- mama Oliwki, Kinia Dudki ( nosi ciuszki chyba na 80! ) i Kinia Dorotki!
Operacja była wczoraj, bo zaczęła krwawić. Oczywiscie w znieczuleniu ogólnym. Podobno wszystko poszło po myśli pani profesor, choć Relcia jeszcze z nią nie rozmawiała. Lezy Bidulka i głowy podnieść nie może, nie wstaje, bo okropnie jest zrąbanan po tym zabiegu. I tylko czeka, zeby w końcu pójść do domu.
Dzięki Bogu !!!!!!!!! Po prostu cudoooownie
Amelcia wrescie przytuli się do mamy w domku
Operacja była wczoraj, bo zaczęła krwawić. Oczywiscie w znieczuleniu ogólnym. Podobno wszystko poszło po myśli pani profesor, choć Relcia jeszcze z nią nie rozmawiała. Lezy Bidulka i głowy podnieść nie może, nie wstaje, bo okropnie jest zrąbanan po tym zabiegu. I tylko czeka, zeby w końcu pójść do domu
wciąż trzymam kciuki
Celesta, zdjecia super
kaoma2 napisał/a:
no to mój diabeł zdejmuje, wyżuwa i wyrzuca za łóżko
Dzięki za miłe słowa. Kinia faktycznie jest wysoka. Jak robiłam badania, co byłyśmy w szpitalu, to pani na usg pyta: ile ma dziecko? 2 lata?
I choć jest śmieszka, to na zdjeciach taka powazna i "dorosła". Jak miała kilka miesięcy to była taka rozkoszna i śliczniutka, teraz już nie jest taka ładna
aniolka napisał/a:
w ogóle Kinie to chyba są takie wysokie laski! Bo i nasza Kinia@ z forum- mama Oliwki, Kinia Dudki ( nosi ciuszki chyba na 80! ) i Kinia Dorotki!
moja kInia na tym epaie tez juz nosiła 80, ale po roczku dziecko już tak szybko nie rośnie.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 21:57
madziunia:) napisał/a:
to juz nie jest niemowlaczek. Do roku tak, po roczku juz niestety nie.
Teraz w domu masz "małe dziecko"
kirsten napisał/a:
wyżuwa i wyrzuca za łóżko
Celesta napisał/a:
Dzięki za miłe słowa. Kinia faktycznie jest wysoka. Jak robiłam badania, co byłyśmy w szpitalu, to pani na usg pyta: ile ma dziecko? 2 lata?
też tak mi wygląda! na 2 latka!
Celesta napisał/a:
I choć jest śmieszka, to na zdjeciach taka powazna i "dorosła".
bo pewnie jak widzi aparat to powaznieje!
Celesta napisał/a:
Jak miała kilka miesięcy to była taka rozkoszna i śliczniutka, teraz już nie jest taka ładna
co Tyy pleciesz? szczerość matczyna!
Nadal jest rozkoszna i śliczna!
Może faktycznie dziecko z dwoma jedynkami na dole albo bezzębne ma jakiś inny urok ale moim zdaniem i te starsze są cudowne!
Celesta napisał/a:
ale po roczku dziecko już tak szybko nie rośnie.
i dobrze!
kirsten napisał/a:
przeczytałóam posta kini i poryczałam sie ze śmiechu, aż mąż pytał co czytam
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 22:32
Celesta, Boże jakie słodkie zdjęcie!!!!!!!!!! Takie ciepełko z niego emanuje,że aż siem zwruszyłam! Wkulnęłabym sie tam do Was!!!!!
No i widać kto w chacie rządzi!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum