taaa, kinia umie sobie włączyć tv, wieżę i wie jak oglądać zdjećia w aparacie A kiedyś włączyła jakąś fuznkcję w komórce, co nawet nie wiedziałam, że to mam
Chodź do nas, Ty chudzinka - zmieścisz się
dziś nauczył sie otwierać sobie drzwi (do siebie) jak gdzies raczkuje!
Bo wiadomo- od siebie łatwiej - a teraz i to opanował!
i proszę mi tu Igorka od niemowlaków nie wyzywać!!!!!
aniolka napisał/a:
A w ogóle Kinie to chyba są takie wysokie laski! Bo i nasza Kinia@ z forum- mama Oliwki, Kinia Dudki ( nosi ciuszki chyba na 80! ) i Kinia Dorotki!
Celesta napisał/a:
moja kInia na tym epaie tez juz nosiła 80, ale po roczku dziecko już tak szybko nie rośnie
to tak , jak i moja- teraz średnio ciuszki 86 / 92 nosi
a mamunia juz zapasy robi na ...98 i 104......
moja Pati rosła szybko tak gdzies do 10 roku życia- najwyższa w klasie zawsze była...a do I komunii na około 60 dziewczynek.......3 stała od końca....
Celesta napisał/a:
nie padaj, nie padaj, widze przeciez i zdjecia ogłądałam dzisiaj. Jest najukochańszą córunią, ale była ładniesza
dOROTKO, JAKBYM BYŁA NIEKULTURALNA TO BYM cI POWIEDZIAŁA..PIER.......SZ ...no az mi sie wielkka litera włączyła
Kinia jest śliczną dziewczynką i z dnia na dzień ładniejsza
a Tobie się tak wydaje, bo na codzien ją widzisz, a my raz na jakis czas
ale super fotka - Kinia tez taka przylepa???? widać, że z mamunia związana....
Celesta napisał/a:
, kinia umie sobie włączyć tv, wieżę i wie jak oglądać zdjećia w aparacie A kiedyś włączyła jakąś fuznkcję w komórce, co nawet nie wiedziałam, że to mam
taaaa, to dzieciaczki szybko pojmują...i nie tylko to...
[ Dodano: Czw 10 Gru, 2009 22:45 ]
Celesta napisał/a:
Trza nowy wątasek założyć, a ja juz moge kasować zdjęcie z poprzedniej strony?
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 11 Gru, 2009 00:15
Celesta napisał/a:
A kiedyś włączyła jakąś fuznkcję w komórce, co nawet nie wiedziałam, że to mam
Celesta napisał/a:
Chodź do nas, Ty chudzinka - zmieścisz się
nawet nic nie mów! Mamy od niedawna garderobę w salono-przedpokoju i ona ma lustro! I ja codziennie sie w nim widzę! Matko jaka ze mnie chabeta! Nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy!!!!!!
kaoma2 napisał/a:
wracam już na nowy.....
Naplotkowały a żadna nie założyła!
Normalnie jak modek jaki wleci to ino dupska przetrzepie!
[ Dodano: Pią 11 Gru, 2009 00:17 ]
kaoma2 napisał/a:
i proszę mi tu Igorka od niemowlaków nie wyzywać!!!!!
no dobra,dobra- nie będę!
kaoma2 napisał/a:
to tak , jak i moja- teraz średnio ciuszki 86 / 92 nosi
a mamunia juz zapasy robi na ...98 i 104......
moja Pati rosła szybko tak gdzies do 10 roku życia- najwyższa w klasie zawsze była...a do I komunii na około 60 dziewczynek.......3 stała od końca....
To ja ubieram go teraz w 80/86
kaoma2 napisał/a:
dOROTKO, JAKBYM BYŁA NIEKULTURALNA TO BYM cI POWIEDZIAŁA..PIER.......SZ ...no az mi sie wielkka litera włączyła
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum