Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń
zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście.
Matka, jak Pan Bóg, może kochać wszystkie swe dzieci,
każde z osobna i każde najwięcej
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie.
Ostatnio zmieniony przez Magda Pią 27 Lis, 2009 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 22:21
Madzia jak tu ślicznie i świątecznie!
I ten Mikołaj na nocniczku! Magda, no mówię Ci! Zróbcie sobie taki kalendarz! Edytka_, hej! I właśnie? Jak Basia? Pewnie z dnia na dzień lepiej?
Witam i ja na nowym wąteczku!!!!
Madzia, piękny początek i przesłania.....lubiem takie rzeczy.....
Edytka, no ja juz wczoraj chyba pytałam, jak tam opiekunka i nasz kolejny niejadek??
Ania, kalendarze są super!!! robiliśmy takie , jak Pati była młodsza dla siebie tak do domku....teraz trza chyba znów zacząć...tylko fotki jakieś wybrać...a z tym kłopot-jak zwykle, bo za dużo ich... Aga, duuużo zdrówka dla dzieciaczków kciuki kciuki kciuki
a ja lecę na allegro...może coś jeszcze Olince kupię na świętka...
[ Dodano: Pią 27 Lis, 2009 23:00 ]
aniolka napisał/a:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
..a Ciebie co napadło??? nao tak...adwent niedługo, to trza się wyszaleć....
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 23:04
kaoma2 napisał/a:
Ania, kalendarze są super!!! robiliśmy takie , jak Pati była młodsza dla siebie tak do domku....teraz trza chyba znów zacząć...tylko fotki jakieś wybrać...a z tym kłopot-jak zwykle, bo za dużo ich...
wybierać i robić,robić!
kaoma2 napisał/a:
a ja lecę na allegro.
ja własnie chyba muszę wyjść bo zbańczę!
kaoma2 napisał/a:
może coś jeszcze Olince kupię na świętka...
wariatka zwariowana no!
kaoma2 napisał/a:
..a Ciebie co napadło??? nao tak...adwent niedługo, to trza się wyszaleć....
Wysłany: Sob 28 Lis, 2009 00:09
kaoma2 napisał/a:
bo pierwsza była Lambada....a potem ja- 2!!!
bym na to nie wpadła!
kaoma2 napisał/a:
aniolka napisał/a:
Coby Oliwka jak lump na wigilii nie wystąpiła ,bo jeszcze Mikołaj prezentów nie zostawi!
A ja sobie posłuchałam lat 80-tych i teraz jestem na 90-tych!
I szukam obroży i smyczy dla mojej suni kochanej!
Chyba jej ozdobną lajsnę! Może z cyrkoniami?
Bo kryształki Svarowskiego to już lekka przesada,co? Nawet tuż przed Świętami!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum