Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2531
Wysłany: Nie 11 Paź, 2009 20:41
Noemi napisał/a:
probuje maluchy razem zlapac, ale naprawde to wymaga sporo wysilku, albo jedno sie gdzies indziej patrzy, albo poruszy, albo ucieknie
to prawie jak dokonać niemożliwego
w wózku jak siedzą razem moze by sie udało
Noemi napisał/a:
no i wczoraj przy tych probach aparat wypadl mezowi z reki i sie zepsol ma jeszcze miesiac gwarancji, moze sie uda naprawic
o kurcze, oby dało sie naprawić
Noemi napisał/a:
i znowu mi wszystkie uciekly
ja nie ja nie ja nie
[ Dodano: Nie 11 Paź, 2009 20:43 ]
Cytat:
Ty nasza watkowa pszczolko pracowita, no i Lwica tez- rzeklabym watkowa Maja i Gucio
Noemi napisał/a:
ogladacie taniec z gwiazdami???
początkowe edycje oglądałam teraz już mnie to nudzi, wiec nie oglądam.
[ Dodano: Nie 11 Paź, 2009 20:47 ] Madzialenna Kochana mam nadzieję że sie nie pogniewasz jak wezmę zdjęcie Julianka z Twojej galeri jedno z aktualniejszych Rutka wiem że zapracowana, więc jak znajdzie czas to dośle zdjęcie więc później poprawię
no i wczoraj przy tych probach aparat wypadl mezowi z reki i sie zepsol ma jeszcze miesiac gwarancji, moze sie uda naprawic
może uda się naprawić
Noemi napisał/a:
Ty nasza watkowa pszczolko pracowita, no i Lwica tez- rzeklabym watkowa Maja i Gucio
Noemi napisał/a:
ogladacie taniec z gwiazdami???
oglądam z przyzwyczajenia i tak nic ciekawego nie ma w telewizji
Idę mężowi włosy ciachnąć, później będe, Jula się dzisiaj walnęła o drzwi i ma ma pięknego siniaka na środku czoła, nawet specjalnie nie płakała, aż się ździwiłam
madziunia:), przesyłałam Ci na pw zdjęcie Piotrusia w lepszej rozdzielczości to będzie lepiej widoczne
jestem po pierwszym zjeździe (pierwszy miałam tylko w niedzielę) i muszę przyznać że mąż spisał się wzorowo. Piotruś był najedzony, drzemki miał w ustalonych porach a jak przyszłam do domu to nie musiałam zabierać się za sprzątanie a Piotruś witał mnie uśmiechem od ucha do ucha.
[ Dodano: Pon 12 Paź, 2009 13:39 ]
kurcze popierniczyły mi się strony
witam wieczornie
padnieta jestem , bo wciaz biegamy. Juz było 2 fachmanów do kuchni i szafy i czekamy na wyceny. A jutro mamy spotkanie z tymi od remontu. I na cmentarz musze jechac , a o spotkaniach ze znajomymi nie wspomne, bo czasu brak. Tylko byłam dzisiaj w pracy u mnie
madziunia:), bierz zdje cia jakie Ci pasuje. Tyle,ze jua na fotosiku nie będzie więcej, bo zrobili płatny magdarum1, okulistka zbadała i wzrok ma ok. Oczko moze uciekac ze zmęczenia i jezcze te miesnie nie sa wyrobione. mamy do kontroli przyjsc za pól roku
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum