Dzisiaj mam kiepski humor...... ten rok jest ciężki dla mnie a szczególnie dla mojej mamy. Dzisiaj się dowiedziałyśmy że w nocy zmarła siostra mojej mamy- kobieta ledwo po 50. W grudniu chowaliśmy mamę mojej mamy a 19 września moja siostra wychodzi za mąż...... nie wiem jak to wesele będzie wyglądać
dziękuję za kąplemeny
Oskar mi nabroił w kompie siostra mu dała poklikać i teraz mam dwa klawisze które nie działają bo są wyrwane i nie idzie tego włożyć
Kasienka 29 napisał/a:
Dzisiaj mam kiepski humor...... ten rok jest ciężki dla mnie a szczególnie dla mojej mamy. Dzisiaj się dowiedziałyśmy że w nocy zmarła siostra mojej mamy- kobieta ledwo po 50. W grudniu chowaliśmy mamę mojej mamy a 19 września moja siostra wychodzi za mąż...... nie wiem jak to wesele będzie wyglądać
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2531
Wysłany: Wto 01 Wrz, 2009 13:06
Kasienka 29 napisał/a:
ojej współczuję, dobrze wiem co to znaczy śmierć bliskiej osoby
[ Dodano: Wto 01 Wrz, 2009 13:13 ]
Cytat:
Julek ma zakaz zbliżanie się do kompa.jak tlyko podchodzi to ma opr.Zobaczymy czy podziała
ja też stanowczym tonem powtarzam Alicji że nie można a ona i tak podchodzi i robi co chce w ogóle sie nie słucha, moge prośbą mogę groźbą już mnóstwo razy podeszła nacisnęła guziczek i komputer się wyłącza, a ja aż sie gotuję
u nas to samo.Tyle,że Julek faktycznie zabiera ręke, ale siada obok i tupie nogami i wymachuje rękami wrzeszcząc.Ja staram się nie zwracac uwagio na to, ale ciezko jak diabli
ulek faktycznie zabiera ręke, ale siada obok i tupie nogami i wymachuje rękami wrzeszcząc.Ja staram się nie zwracac uwagio na to, ale ciezko jak diabli
jak przetrzymasz ten etap t będzie łatwiej. Hania też tak miała, ze jak usłyszała nie wolno to darła się jakby ją ze skóry obdzierano. Trwało to trochę, przetrzymaliśmy i teraz słowo nie wolno oznacza nie wolno A wcześniej jak mimo słowa nie wolno próbowała to zabieralismy jej rękę, odciągaliśmy i mwiliśmy nie wolno. Tak cły czas, a z zajmowała się czymś innym lub kładła na podłodze i darła Tak czy tan efekt był osiągnięty ...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum