Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Arwenka
Pią 05 Lut, 2010 19:28
Rozgadane gaduły sierpniowo wrześniowe 2008 / część 27
Autor Wiadomość
myszka 81 
NieŹle siĘ RozGadałA

Zaproszone osoby: 3
Pomogła: 377 razy
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 20:29   

rutka1234 napisał/a:
ja Cię naprawdę doskonale rozumiem
a bo jak ja ostatnio się nasłuchałam o wypadkach w domu takich gdzie coś poważnego się stało to aż się boję o tego mojego skarbka

][/url]

aniołek 02.09.07 (8tc)

madziunia:) 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 181 razy
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 20:38   

magdarum1 napisał/a:
już mi się nic nie chce... młoda znów ma gorączkę- teraz 38,2 a o 15. miała 38,9- dostała efferalgan w czopku to się posrała... ja już po prostu nie mam siły, chce mi się ryczeć... 3 tygodnie choroby, oszaleć można.

:thumbsdown: dosłownie oszaleć. Coś długo ją ta gorączka trzyma :hmmm:
zdrówka :calus:
myszka 81 napisał/a:
A mały dziś walną tak o podłogę głową

Alka dzisiaj też się przewróciła, w pokoju na prostej drodze że tak powiem nie miała o co zachaczyć nawet :niewiem: a jednak się wyglebiła, normalnie do przodu jak deska poleciała, zdąrzyła ręce do przodu wystawić ale za ciężko było i brodą i czołem o dywam walnęła...ale miekki dywam mamy więc nic jej sie nie stało. Znaczy malutki śladzik na brodzie i czole jest ale po za tym wszystko ok.
To niestety nieuniknione, zanim się dzieci wprawią całkiem w chodzenie to najpierw musza zaliczyć trochę lądowań.

Uf a ja w końcu uporałam się z remontem w domu.
Remontowałam pokój mój i Alki bo mało miejsca tam miałyśmy. Wywaliłam wielką starą szafę i od razu jaka przestrzeń sie zrobiła ;-) tak zrobiłam Ali kącik, jej łóżeczko tak wstawiłam ozdobiłam ścianę naklejkami :clap: i teraz jest ładnie i wiecej miejsca.
AAa najpierw jeszcze musiałam gipsować i malować ścianę bo nie wiedzieć czemu za szafą (która tam stała odkąd pamietam) były dziury w ścianie, znaczy nie duze ale takie dziureczki i dość sporo ich było :niewiem: Ale już zrobione :thumbsup: teraz tylko szukam jakiejś komody nie za wielkiej i już :thumbsup:
Alicja pomagała mi malowac, znaczy pomagała mieszać farbę...rękoma we wiadrze... :zeby: a jaka umorusana była :hahaha:

myszka 81 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 20:42   

madziunia:) napisał/a:
Uf a ja w końcu uporałam się z remontem w domu.
Remontowałam pokój mój i Alki bo mało miejsca tam miałyśmy. Wywaliłam wielką starą szafę i od razu jaka przestrzeń sie zrobiła tak zrobiłam Ali kącik, jej łóżeczko tak wstawiłam ozdobiłam ścianę naklejkami i teraz jest ładnie i wiecej miejsca
pokaż :-P
Alicja pomagała mi malowac, znaczy pomagała mieszać farbę...rękoma we wiadrze... a jaka umorusana była
:diabelek:

][/url]

aniołek 02.09.07 (8tc)

NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 20:57   

myszka 81 napisał/a:
pokaż

aa już o tym myślałam ale niestety Wam na razie nie pokaże :-( aparat mi sie zepsuł...znaczy lampa błyskowa nie działa i zdjęcia wychodzą zaciemnione strasznie. Spróbuję jutro rano coś pstryknać jak jest jasno, zobacze co z tego wyjdzie.
Na podwórku zdjecia w dzień wychodzą normalnie ale jak jest szaro na dworze bądź już słońce zachodzi to wtedy te zdjecia ciemne :crazy:
nie mam na razie kasy na naprawę...zreszta nawet nie wiem gdzie bym mogła ten aparat naprawić. :niewiem:

myszka 81 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 21:00   

Na podwórku zdjecia w dzień wychodzą normalnie ale jak jest szaro na dworze bądź już słońce zachodzi to wtedy te zdjecia ciemne
może masz coś przestawionę

][/url]

aniołek 02.09.07 (8tc)

lwica1978 
NieŹle siĘ RozGadałA
Mama Kuby i Juli

Pomogła: 131 razy
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 21:16   

Mamy nowy wątek
http://www.babskieforum.p...3454.htm#416541

NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 21:53   

myszka 81 napisał/a:
może masz coś przestawionę

nie nie, ja nawet wiem kiedy się to stało. Spadł aparat mi z krzesła na ziemię i od wtedy lampa błyskowa nie błyska, reszta wszystko chodzi.

Odpowiedz do tematu