Dokładnie 2 lata temu zobaczyłam 2 krechy na teście Nawet się wtedy nie spodziewałam, że tak dosłownie
cudne wspomnienia!!!
rutka1234 napisał/a:
A to moje Golasy podczas dzisiejszej kąpieli:
absolutnie bossskie!!!
Paulina nawet jesszcze nie myśli o spaniu bo wyspała się w ciągu dnia do 17:30 więc jeszcze rozbójnikuje z tatusiem. aaa, niech ma, może jutro dłużej pośpi. i uśmiecha się w końcu, co jest fantastyczne!!!!
[ Dodano: Sob 05 Gru, 2009 20:18 ]
Sylwia, a jak Wy dzieciaczki wyciągacie z tej kąpieli? pojedyńczo chyba jakoś, nie? bo tak trójkę na raz wytrzeć, ubrać itp to się chyba nie da...
Sylwia, a jak Wy dzieciaczki wyciągacie z tej kąpieli? pojedyńczo chyba jakoś, nie? bo tak trójkę na raz wytrzeć, ubrać itp to się chyba nie da...
najpierw wyciągamy Gabryśka, bo on biedny pomiędzy tymi dwoma rozbójnicami i on się na razie boi kąpieli. Sylwek go wyciera i przewija, a ja pilnuję dziewczynek. Potem ja biorę Gabryśka do pokoju, robię mu mleko, a w tym czasie Sylwek ogarnia po kąpieli Wercię i zostaje już z Bliźniakami, kładzie je spać. A ja myję Anielkę. Mniej więcej tak to wygląda
[ Dodano: Sob 05 Gru, 2009 20:28 ]
Od poniedziałku w Biedronie maja być rajstopki rozm. 80/86 - 9,99zł za 2 pary
[ Dodano: Sob 05 Gru, 2009 20:33 ]
Dziewczyny, czy któraś z Wam robiła może tort ozdabiany masą marcepanową?
najpierw wyciągamy Gabryśka, bo on biedny pomiędzy tymi dwoma rozbójnicami i on się na razie boi kąpieli. Sylwek go wyciera i przewija, a ja pilnuję dziewczynek. Potem ja biorę Gabryśka do pokoju, robię mu mleko, a w tym czasie Sylwek ogarnia po kąpieli Wercię i zostaje już z Bliźniakami, kładzie je spać. A ja myję Anielkę. Mniej więcej tak to wygląda
oczywiście podziwiam, jak Wy sobie z tym wszystkim radzicie!!
[ Dodano: Sob 05 Gru, 2009 20:40 ]
rutka1234 napisał/a:
kurcze a ja już kupiłam więcej jak były po 6,99. ale trudno, już za późno.
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2531
Wysłany: Sob 05 Gru, 2009 20:40
rutka1234 napisał/a:
madziunia:), śliczny kącik
magdarum1 napisał/a:
madziunia:), kącik dla córci śliczny!!
dziękuję
rutka1234 napisał/a:
U nas też już dzisiaj Mikołaj był.
u nas też bo ja juz nie mogłam wytrzymać do jutra chciałam obaczyć jak zareaguje na wózek dla lalek. Przez pierwsze 15 minut nie mogła się od niego oderwać chodziła w kółko od pokoju do pokoju pchajac wózek i mówiła ciągle JEEEE JEEEE JEEEE po 15 minutach trochę jej sie odmieniło bo wyrzucała lalkę i sama chciała tam wsiadać. No i teraz gdy chce jej lalę włożyć do wózka to stanowczo mówi NIE i woli pchać pusty wózek
rutka1234 napisał/a:
Dostała też kuchnię, z Biedronki, ale taka jestem zła, że szok - straszny badziew i tandeta, za taką cenę...
a po ile była w biedronce?
Bo w tesco była fajna kuchnia i tania bo chyba 39zł tylko a wygladała na dość dużą i fajną.
rutka1234 napisał/a:
A to moje Golasy podczas dzisiejszej kąpieli:
ale super golaski
rutka1234 napisał/a:
jak uplanowane a kapiecie dzieci codziennie??
rutka1234 napisał/a:
najpierw wyciągamy Gabryśka, bo on biedny pomiędzy tymi dwoma rozbójnicami i on się na razie boi kąpieli.
biedny Gabryś
rutka1234 napisał/a:
o dobrze wiedzieć
madziunia:) napisał/a:
nas też bo ja juz nie mogłam wytrzymać do jutra chciałam obaczyć jak zareaguje na wózek dla lalek. Przez pierwsze 15 minut nie mogła się od niego oderwać chodziła w kółko od pokoju do pokoju pchajac wózek i mówiła ciągle JEEEE JEEEE JEEEE po 15 minutach trochę jej sie odmieniło bo wyrzucała lalkę i sama chciała tam wsiadać. No i teraz gdy chce jej lalę włożyć do wózka to stanowczo mówi NIE i woli pchać pusty wózek
Jula też próbowała kilka razy usiąść do wózka dla lalek a pusty wózek wozi się zdecydowanie lepiej, ewentualnie robić lala aaa
Bo w tesco była fajna kuchnia i tania bo chyba 39zł tylko a wygladała na dość dużą i fajną.
ja tą kuchnie kupiłam dla Juli na Gwiazdkę
Do mich dzieci Mikołaj dziś w nocy przyjdzie, prezenty dostarczy przez okno
nom Na spółkę z moją Mamą kupiłam. Ale naprawdę nie warta tej ceny
u nas też bo ja juz nie mogłam wytrzymać do jutra chciałam obaczyć jak zareaguje na wózek dla lalek. Przez pierwsze 15 minut nie mogła się od niego oderwać chodziła w kółko od pokoju do pokoju pchajac wózek i mówiła ciągle JEEEE JEEEE JEEEE po 15 minutach trochę jej sie odmieniło bo wyrzucała lalkę i sama chciała tam wsiadać. No i teraz gdy chce jej lalę włożyć do wózka to stanowczo mówi NIE i woli pchać pusty wózek
ale słodko
Wercia w ogóle nie interesuje się wózkiem (Anielki), natomiast Gabrysiek lubi sobie czasami go popchać
o super, a wiesz jakie? czy grube czy cienkie ?
z tej firmy już kiedyś były, to raczej grubsze
a kapiecie dzieci codziennie??
nie Raz w tygodniu obowiązkowo porządna kąpiel z myciem włosków. Anielkę codziennie podmywam. A Bliźniaki codziennie mają przemywane pupcie, a co drugi dzień w wannie.
[ Dodano: Sob 05 Gru, 2009 22:01 ]
do Alki jutro też jeszcze raz przyjdzie to tylko ja taka zniecierpliwiona
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2531
Wysłany: Sob 05 Gru, 2009 22:11
rutka1234 napisał/a:
z tej firmy już kiedyś były, to raczej grubsze
ja ostatnio kupiłam jak były te takie grubsze, superowe są, ja wsprawdzie mam ze 4 pary ale pewnie jeszcze kupię
rutka1234 napisał/a:
nie Raz w tygodniu obowiązkowo porządna kąpiel z myciem włosków. Anielkę codziennie podmywam. A Bliźniaki codziennie mają przemywane pupcie, a co drugi dzień w wannie.
no z 3 to raczej ciężko byłoby codziennie i wcale sie nie dziwię. Ja Alkę kąpie codziennie, co drugi dzień myje włosy, ale zdarzaja się dni ze nie kąpię codziennie znaczy np co drudzi dzień, ostatnio coraz częsciej takie dni sie zdarzają bo mi się niekiedy niechce i jak widzę ze Alka zmęczona na maxa to od razu do wyra później na śpiocha czysty pampers zakładam i śpi
lwica1978 napisał/a:
no ja bym im juz najlepiej te prezenty co na Gwiazdkę są dała
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum