ja jestem ze stycznia i wydaje mi sie ze to lepiej z początku roku niż z końca
no i właśnie mi się też tak wydaje ... moja mama ze stycznia, mój przyjaciel ze stycznia .... ja jestem z sierpnia i uważam, ze przerąbane ... jak wyprawianie urodzin to ludzie byli porozjeżdżani, wiecznie problem ...
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2522
Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 21:20
Ines_ka napisał/a:
no i właśnie mi się też tak wydaje ... moja mama ze stycznia, mój przyjaciel ze stycznia .... ja jestem z sierpnia i uważam, ze przerąbane ... jak wyprawianie urodzin to ludzie byli porozjeżdżani, wiecznie problem ...
no, moja przyjaciółka jest z końca lipca i własnie nigdy jej nie ma bo wyjezdza na wakacje zawsze, w szkole też jak byłyśmy młodsze to nie podobało jej sie ze nie moze cukierków na swoje urodziny przynieść dla innych bo zawsze ma urodziny w wakacje
no, moja przyjaciółka jest z końca lipca i własnie nigdy jej nie ma bo wyjezdza na wakacje zawsze, w szkole też jak byłyśmy młodsze to nie podobało jej sie ze nie moze cukierków na swoje urodziny przynieść dla innych bo zawsze ma urodziny w wakacje
no właśnie z tymi cukierkami to też mi było szkoda ...
lwica1978 napisał/a:
ja też z sierpnia, a Ty jesteś lew czy już panna?
miałam być lew (mama miała tp na 18 sierpnia), ale wolałam urodzić się jako panna
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum