Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2522
Wysłany: Nie 01 Lis, 2009 10:47
lwica1978 napisał/a:
madziunia:), prześlę Ci zdjęcie Alberta Madlen, (udało mi się je skopiować z jej suwaczka), zamieściłam je na nowym wątku, ale ja nie mam takiego programu do obróbki zdjęć jak Ty, jak będziesz mieć chwilę to mogłabyś je dopasować do reszty zdjęć?
u nas to było tak, ze kilka dni, przerwa, kilka dni, przerwa i tak dalej ... Ale Julek jest dzieckiem bardziej wrażliwym na wszelkie zmiany, ząbkowania i tak dalej więc moze być ak, zę całe 2 tyg
Madzialenna ale Julka wysypało ... kurcze wątpię szczerze, ze to różyczka z dwóch powodów, po pierwsze był szczepiony, a po drugie óżyczka to choroba wieku dziecięcego i przecodzi się ją bardzo łagodnie. Ja przechodziłam różyczkę w wieku 7 lat i byłam mało wysypana, bo właśnie im wcześniej tym łągodniej.
Madzialenna, do lekarza idz napewno nie wygląda to ładnie może to uczulenie ale może też coś innego ; a to go swędzi?
aswoją drogą też chyba będę musiała się wybrać bo u nas są te suche pamy na czole i nie schodzą
[ Dodano: Nie 01 Lis, 2009 21:10 ]
Cytat:
ostatnio ją mierzyliśmy przy scianie to wyszło nam 75cm
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum