Dobrych snow......spokojnej nocy ale tego chyba nie musze Ci zyczyc szczesciaro
ja mam nadzieje, że Jula dzisiaj ładnie pośpi bo wczoraj w nocy o 3 się obudziła i do 5 nie spała, bo nie chciała u siebie w łóżeczku spać, co ją kładłam to się rzucała, kręciła w końcu wziełam ją do nas łóżka i spała do rana jak suseł, ale to raczej napewno od tych zębów bo normalnie ona takich numerów nie wycina
[ Dodano: Sro 06 Maj, 2009 22:36 ]
Noemi napisał/a:
Starzejemy sie
rutka1234, Ty się kobitko nie przejmuj bo na KUL-u to zawsze tak było, że najlepiej mieli ci w sutannach a cała reszta to tak na doczepkę. Wystarczyło zgłosić się na studia doktoranckie i gdyby przejrzeć listę to same zakonnice i księża....zresztą na magisterskich też dało się odczuć kto jest bardziej pożądany na uczelni. Ale jak m. napisał do rektora to powinni mu uznać ze względu na trudną sytuację lwica1978, Piotruś zdolny jest ale tylko pod względem motorycznym, faktycznie w tej dziedzinie rozwija się bardzo szybko ale ja też już w 9 miesiącu chodziłam a moja siostra dopiero w 13 ......ale za to ani jednego zęba nie ma no i noce są godne pożałowania
.................chociaż muszę się pochwalić że dzisiejsza noc to był HICIOR Piotruś położył się o 19.40 spał bez ani jednego jęknięcia do 02.30 przebudził się ale bez płaczu tylko zaczoł rozmawiać podała butle 210 zjadł i spał do 6.00. Normalnie jak rano obudził mnie budzik do pracy o 5.40 to nie wiedziałam co się ze mną dzieje ........pierwsza noc od 9 miesięcy kiedy nie musiałam co najmniej 5 razy wstawać ..........pewnie to tylko taki przerywnik bo m. nie ma od wtorku i syn się zlitował żeby mu mama nie padła ale zawsze to coś
na KUL-u to zawsze tak było, że najlepiej mieli ci w sutannach a cała reszta to tak na doczepkę
wiem, wiem... Szkoda słów w ogóle
Kasienka 29 napisał/a:
ale za to ani jednego zęba nie ma no
Gabrysiek też
Kasienka 29 napisał/a:
dzisiejsza noc to był HICIOR
życzę częściej takich nocek
[ Dodano: Czw 07 Maj, 2009 09:01 ]
Moje dziś do 8.30 spały No i ja też, bo Aniela przyszła rano do łóżka jak Sylwek poszedł do pracy i spałyśmy razem też prawie do 8.30
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum