no muszę w koncu próby wątrobowe i układ krzepnięcia zrobić, wyniki jutro mają być
kaoma2 napisał/a:
znów na pierwszej stronce przesiaduje we wiaderku!!!
no, super
aniolka napisał/a:
Prezenty muszę zaakować póki mały śpi a Oli nie ma!
masz już papier
Magda napisał/a:
my na sankach bylismy juz
ale super
Magda napisał/a:
Kristen ja tez szykalalm i znalazlam rekawkiczki w 5 10 15
no ale u mnie nie ma a nie miałam kiedy jechać, ale kupiłam w końcu, może nie super ciepłe, ale lepsze niz te co miał
Też bym wyszła na sanki, ale sama z nimi dwoma nie dam rady. Moę jutro na chwilke uda nam się wyjść bo mąż wziął urlop. No ale na zakupy ma jeszcze jechać to nie wiem bo pewnie kolejki ogromne będą.
No nie wiem ....dziś zanim go odpaliłam resetowałam z 5 razy!
dacie radę!!! kciuki kciuki kciuki
kirsten napisał/a:
no muszę w koncu próby wątrobowe i układ krzepnięcia zrobić, wyniki jutro mają być
ale czemu, dostałaś skierowanie?
kirsten napisał/a:
Też bym wyszła na sanki, ale sama z nimi dwoma nie dam rady. Moę jutro na chwilke uda nam się wyjść bo mąż wziął urlop. No ale na zakupy ma jeszcze jechać to nie wiem bo pewnie kolejki ogromne będą.
no raczej z dwoma sama byś sobie nie poradziła, trochę ciężko
a my dziś wieczorkiem jeszcze byliśmy na saneczkach, bo mężuś odebrał sanki od spawacza (oparcie dorabiał) i Oliwka była zachwycona!!! foty oczywiście też mam, jak się wyrobię, to zaraz wgram
Dzisiaj zrobilam test ponowny i wyszlo ze tez pozytywny. Nawet sprawdzilam tez testem clearblue i tez wyszedl pozytyw. Czyli co, wczoraj byl watpliwy? Na moje to sie te testy z wczoraj i dzis nie roznia. Czy mozliwe jest pozytywny test 2 dni z rzedu?
Orientujecie sie moze dziewczyny?
Kaoma, super zdjecia
ale mnie głowa strasznie boli-na zmiany pogody na pewno
pewnie tak, rano u mnie było -11, a teraz 0..... , jeszcze trochę i śnieg stopnieje
aniolka napisał/a:
A brzydule widziałaś?
teraz Majkę nagrywam......
[ Dodano: Wto 22 Gru, 2009 19:20 ]
montenia napisał/a:
Dzisiaj zrobilam test ponowny i wyszlo ze tez pozytywny. Nawet sprawdzilam tez testem clearblue i tez wyszedl pozytyw. Czyli co, wczoraj byl watpliwy? Na moje to sie te testy z wczoraj i dzis nie roznia. Czy mozliwe jest pozytywny test 2 dni z rzedu?
ale, że jaki?? owulacyjny???
ja to już nie pamiętam, a mierzysz tempkę i obserwujesz śluz?? bo ja to wsio na raz robiłam, a testami tylko potwierdzałam...
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Wto 22 Gru, 2009 19:20
kaoma2, ale Oliwka ma banana całą drogę!
Cudny Kwiatuszek mój!
...az mi żal ,ze nie mam oparcia do żadnych sanek co to są w domu!
Bo wózkiem to sie koła ślizgaja(nie mam zimówek ) a pewnie i Igorek by z chęcią posaneczkował!
...chyba ,że w wiaderku?
montenia, mnie sie wydaje,ze moze tak być ze jeszcze jeden dzień tak pokazuje- moze jeszcze cały czas LH podwyższone bo nie nastąpiła owu!
Cytat:
a teraz 0..... , jeszcze trochę i śnieg stopnieje
Kuźwa u mnie już topnieje! I chyba są ze 3 st. na plusie,,,,
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2531
Wysłany: Wto 22 Gru, 2009 20:40
kaoma2 napisał/a:
no i skończyła się....Brzydula.... ....
ciekawe, czy ta Majka będzie fajna?
właśnie chciałam Cie pytać o wrażenia z ostatniego odcinka.
Coś nam Ineska tu ostatnio błędny skrócik podała, gdzie ten marek w śpiączce gdzie te zaręczyny i gdzie te 2 śluby
ja wiedziałam że coś tu podejrzane jest bo wszystko w jednym odcinku sie nie rozwinie, za krótkie te odcinki. Ale i tak sie skończyło jak wszyscy myśleli
(inaczej skończyć się nie mogło)
Ines_ka napisał/a:
Majka odwiedziła Ulkę na pokazie nie wiem czy widziałyscie
ja widziałam że fotki chciał robić
A oglądałyście ten pierwszy odcinek Majki zaraz po brzyduli ?
Ta Majka poszła 1 raz do ginekologa na cytologię i tej lekarce się pomieszało że tak powiem bo były 2 pacjentki ta majka i jeszcze jedna, tyle że ta druga była na inseminacje a oni to na odwrót zrobili Majka miała mieć cytologia a miała inseminacje, ciekawa jestem jak to sie rozwinie dalej
Coś nam Ineska tu ostatnio błędny skrócik podała, gdzie ten marek w śpiączce gdzie te zaręczyny i gdzie te 2 śluby
też jestem zawiedziona i czekałam i czekałam i dupa
madziunia:) napisał/a:
Ta Majka poszła 1 raz do ginekologa na cytologię i tej lekarce się pomieszało że tak powiem bo były 2 pacjentki ta majka i jeszcze jedna, tyle że ta druga była na inseminacje a oni to na odwrót zrobili Majka miała mieć cytologia a miała inseminacje, ciekawa jestem jak to sie rozwinie dalej
no nieźle .... to ja nie zaczynam oglądać bo sie znowu wciągnę i kurde w szpitalu bede sie stresowała, ze rodzę a powinnam serial oglądać
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum